20-11-2011
Een eigen camping in het midden van de natuur. Ontspannend, ideaal voor een gezinsvakantie. Het eten is uitstekend. Warm, eigenaar beschikbaar zijn. Ik raad camping
20-9-2011
Wij verbleven er 1 nacht in september. Er was geen volk op de camping behalve een visser en 1 koppel dat er gans het seizoen leeft. De camping ligt er wat benepen bij. Er is wel zicht op het meer, maar dit is een zijtak en bijgevolg niet supermooi. Het is er muisstil , ideaal voor rustzoekers.
We maakten gebruik van een splinternieuw sanitair gebouw, gelegen bij de chaletjes, dit was heel erg ok.
Er was geen broodservice meer, omdat we buiten het seizoen waren. Dit was erg onhandig omdat het dorp niet direct op wandelafstand ligt.
Uitbater maakt in de gids reclame dat de omgeving ideaal is voor fietsers, maar dit is niet echt waar. Er is het kanaal van de Garonne, maar dit ligt op een 10 - tal km fietsen in heuvelachtig landschap ! De heuvels rond de camping zijn niet uitnodigend voor de doorsnee recreant.
29-7-2010
Camping Le Cathare ligt mooi aan een meer. Je kunt er zwemmen / surfen. Helaas ontbreekt een "strandje / grasveldje" om lekker te zitten. Ligging camping is niet zo gunstig voor uitstapjes naar zuiden (veel landwegen, dus lange reistijden).
Zeer rustige camping ook in hoogseizoen.
Sanitair verouderd maar zeer schoon (door controle vaste campinggasten).
Controle door vaste campinggasten van vorige beoordeling is herkenbaar.
Brood en meeneem-maaltijden op bestelling.
Onvriendelijkheid vorige beoordeling slaat waarschijnlijk op ouders beheerder, niet op beheerder zelf.
Nieuwe chalets en oude stacaravans te huur. Wij waren met caravan. Grote plaatsen - diverse met weinig schaduw.
Directe omgeving is landbouwgebied, dus niet echt mooie natuur. Iets verder zuidelijk de Pyreneeën natuurlijk wel een mooi gebied.
Winkels en snelweg op 15 km. Diverse uitgezette mountainbikeroutes rondom het meer.