Beoordelingen Camping Le Cathare***

21 mei 2013

Le Cathare***
Beoordelingen Camping Le Cathare***
11410, Belflou
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Cathare*** in Belflou, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Cathare*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Cathare scoort een 7,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Cathare*** in Belflou, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Cathare***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Cathare*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Le Cathare*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Cathare*** met andere accommodaties in Belflou.

4 beoordelingen over Le Cathare***

4,9
5,7
met oudere kinderen, 2011
"Ik raad camping"
Vanderveld
20-11-2011 Een eigen camping in het midden van de natuur. Ontspannend, ideaal voor een gezinsvakantie. Het eten is uitstekend. Warm, eigenaar beschikbaar zijn. Ik raad camping

"Camping met zicht op het meer"
Ann De Jonghe
20-9-2011 Wij verbleven er 1 nacht in september. Er was geen volk op de camping behalve een visser en 1 koppel dat er gans het seizoen leeft. De camping ligt er wat benepen bij. Er is wel zicht op het meer, maar dit is een zijtak en bijgevolg niet supermooi. Het is er muisstil , ideaal voor rustzoekers.
We maakten gebruik van een splinternieuw sanitair gebouw, gelegen bij de chaletjes, dit was heel erg ok.
Er was geen broodservice meer, omdat we buiten het seizoen waren. Dit was erg onhandig omdat het dorp niet direct op wandelafstand ligt.
Uitbater maakt in de gids reclame dat de omgeving ideaal is voor fietsers, maar dit is niet echt waar. Er is het kanaal van de Garonne, maar dit ligt op een 10 - tal km fietsen in heuvelachtig landschap ! De heuvels rond de camping zijn niet uitnodigend voor de doorsnee recreant.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi aan meer gelegen voor rustzoekers"
KdenBoer
29-7-2010 Camping Le Cathare ligt mooi aan een meer. Je kunt er zwemmen / surfen. Helaas ontbreekt een "strandje / grasveldje" om lekker te zitten. Ligging camping is niet zo gunstig voor uitstapjes naar zuiden (veel landwegen, dus lange reistijden).
Zeer rustige camping ook in hoogseizoen.
Sanitair verouderd maar zeer schoon (door controle vaste campinggasten).
Controle door vaste campinggasten van vorige beoordeling is herkenbaar.
Brood en meeneem-maaltijden op bestelling.
Onvriendelijkheid vorige beoordeling slaat waarschijnlijk op ouders beheerder, niet op beheerder zelf.
Nieuwe chalets en oude stacaravans te huur. Wij waren met caravan. Grote plaatsen - diverse met weinig schaduw.
Directe omgeving is landbouwgebied, dus niet echt mooie natuur. Iets verder zuidelijk de Pyreneeën natuurlijk wel een mooi gebied.
Winkels en snelweg op 15 km. Diverse uitgezette mountainbikeroutes rondom het meer.

met jonge kinderen
"Nooit meer Belfou"
buiting
22-2-2010 Onvriendelijke eigenaar, sanitair ronduit aftands. Wel schoon.
Vaste gasten houden overige kampeerders scherp in de gaten en brieven alles door.Resultaat aanvaring met dronken eigenaar. Wasmachine is stuk, geen geld terug voor slechte wasbeurt. Pas op mevr. neemt de paspoorten in en bewaart ze in een lade (de onze werd gestolen daar). Is ergen risico vlgs mevr.. Slagbomen gaan dicht 's avonds, sleutel is elders. In geval van calamiteiten kom je er niet met een auto vanaf.
Foutieve afrekening in ons nadeel.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit