17-8-2010
Op deze camping ben je echt op vakantie. Voornamelijk Franse bezoekers op een rel. kleine camping met keurmerk. Het sanitair is keurig schoon (2x per dag goed schoongemaakt) en de bediening etc is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De camping ligt lekker centraal voor alle activiteiten (5 min met de auto) en strand. De plaatsen zijn ruim en met voldoende schaduw. Zwembad is niet groot maar erg leuk met top-glijbanen. Leuk restaurant met goed eten en bijna elke avond een activiteit (waarvoor je de Franse taal wel enigzins machtig moet zijn). Heerlijke ontspannen sfeer. Kortom, wij vonden dit een top-camping!!
2-8-2008
Deze camping is erkend. Bij ontvangst bleek dat er weinig tot geen engels gesproken werd door de receptie en medewerkers van de camping. Merendeel van de campinggasten is frans, er waren een klein aantal nederlanders aanwezig. Wij vonden de fransen stug en weinig toegankelijk, daardoor weinig contact gehad met de andere gasten. Het zwembad was prima. De kampwinkel stelde weinig voor; weinig aanbod, de stokbroden waren daar ochtends waren hard en taai. Wij hebben brood gehaald bij een bakkertje in de buurt. De activiteiten zijn allemaal in het frans aangegeven en wordt alleen in frans aangeboden. Het sanitair kon er mee door, het was zeker niet erg modern. Af en toe hadden we warm/lauw water, meestal een koude douche gehad. We hebben deze camping wel gezien en hoeven er niet weer heen.