Appartement Maeva Residence Port Argelès*** in Argelès-sur-Mer Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Maeva Residence Port Argelès***

29 mei 2012

Appartement Maeva Residence Port Argelès*** Argelès-sur-Mer

Beoordelingen Appartement Maeva Residence Port Argelès***

4 QUAI VASCO DE GAMA, 66700, Argelès-sur-Mer
Appartement Maeva Residence Port Argelès scoort een 8,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Maeva Residence Port Argelès***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Maeva Residence Port Argelès*** in Argelès-sur-Mer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Maeva Residence Port Argelès*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Appartement Maeva Residence Port Argelès*** met andere accommodaties in Argelès-sur-Mer.

18 beoordelingen over Maeva Residence Port Argelès***

met vrienden, 2012
"Schoon, genoeg ruimte en mooi uitzicht"
Robin
9-2-2012 Wij hebben hier een leuke tijd doorgebracht. De kamers zijn ruim genoeg, voorzien van alle faciliteiten. Bij appartement ligt een zwembad en de zee ligt op 10 minuten loopafstand. Appartementencomplex ligt aan een gezellig haventje met winkels en restaurants.

met vrienden, 2010
"Prima!"
M.E.
28-6-2011 Vlakbij het strand en het stadje. Voldoende ruimte, hoewel 2 van de 4 op de slaapbank in de kamer moesten slapen. Hierdoor was alleen nog de eettafel beschikbaar om aan te zitten. Met lekker weer geen probleem, maar bij regen misschien vervelend.

"Super vakantie!"
Cato
11-12-2009 Ik ben met 5 meiden geweest en we hebben echt de tijd van ons leven gehad. Het haventje is erg gezellig en het ligt dicht bij het strand! Het uitgaan vond ik iets minder, geen airco in de discotheken en vloerbedekking op de grond. Daarom hebben we een utistapje naar Lloret gemaakt om nog even goed los te gaan! Argeles heeft ene hele mooie boulevard en het ziet er allemaal heel verzorgd uit. De supermarkt is ver lopen en als je dan thuis komt met zware flessen ben je wel kapot. Het appartement was fijn, elke ochtend ontbijten op het balkon en aardige mensen!

We zijn nu opzoek naar een plek die op Argeles lijkt maar dan met iets betere uitgaansgelegenheden..

met vrienden, Juli 2009
"Prima Appartement, erg naar ons zin gehad."
Kitty
4-8-2009 Ik heb 15 dagen in Port Argeles gezeten met de jongerenreis beachmasters. ik zat samen met mijn zus en vriendin in 2 kamer app. voor 5 personen.
App was mooie schoon, best ruim, en mooi uitzicht vanaf het balkon.
Nadeel was idd, de 2 kookpitten. de pannen paste er niet samen op..
Dat was voor ons het enige - puntje, ondanks dat hebben we er nog redelijke een aantal maaltijden mee kunnen koken.

Personeel was zeer vriendelijk, spraken goed Engels. Als er wat was kwamen ze direct helpen.
Centrum was verder dan we gedacht hadden. Maar wel goed te doen. G20 (AH) is een aanrader om boodschappen te doen, aangezien de winkeltjes op de boulevard redelijk prijzig zijn.

Ik heb mijn 2 weken prima naar mijn zin gehad in Port Argeles.

met vrienden, Juli 2009
"Aanrader!"
Linda van Lieshout
3-8-2009 Dit appartementencomplex ligt in de haven van Argeles-sur-mer op 5-10 min. lopen van het strand en 15-20 min. van het centrum. In de haven zijn genoeg restaurantjes om de hele vakantie uit eten te gaan, verschillende souvenirwinkeltjes en een paar bakkertjes. Voor een goede supermarkt (G20) moet je wat verder lopen. Het uitzicht over de haven en de bergen is erg mooi. 's Avonds is het (in tegenstelling tot in het centrum) lekker rustig. Het strand aan de kant van de haven is ook veel minder druk dan ter hoogte van het centrum. De kamers waren erg ruim, schoon en comfortabel ingericht. Er is zijn veel spullen voor in de keuken aanwezig. Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. Het zwembad is schoon en vrij groot. Naast Nederlandse jongeren zitten er vooral veel Franse gezinnen in het complex. Banaanvaren op de zee en canyoningen in de pyreneeen zijn echte aanraders! Ook de schuimparty in de grootste openluchtdisco van Zuid-Frankrijk (indigo in Collioure) was erg leuk!

met partner, Juni 2009
"Aanrader prachtig plek"
ingrid
30-6-2009 komen net terug het was er fantastisch
prachtig zicht op haven en zee(als je dat geboekt hebt)
Appartement onfrans schoon.
Keuken is sober hadden een 6-pers.appartement en je hebt maar 2 elektrische kookplaten waar je geen 2 midde grote pannen op kunt zetten.
Maar aan de haven genoeg resaurantjes in alle prijsklasse.
Dus een aanrader als je ook tot rust wilt komen

"Zeker een succes"
Rielle
9-8-2008 De appartementen zijn allen ruim genoeg met een bijbehorend balkon. Wij vonden de vaatwasser erg handig. Het zwembad is mooi, en je zit ook lekker dicht bij de zee. Ik vond het niet erg dat je even (ong 20min) moet lopen voordat je bij het centrum bent, want als je langs de zee over de boulevard loopt, is dit eigenlijk ook gewoon genieten. Supermarkt in de haven heeft weinig keus en is erg duur, je kunt beter naar de G20 in t centrum gaan.
In de haven is Les Pirates een aanrader, erg leuke bediening!
De actieve excursies zoals raften en canyoningen zijn fantastisch!
Het was een super vakantie!

"Heerlijke tijd!"
Roos
28-3-2010 Met 4 meiden hebben wij hier 11 dagen gezeten! Het was een mooi, schoon en ruim appartement. We hebben hier heerlijk kunnen feesten! Daarna ook lekker slapen, want het complex zat niet middenin het centrum. Het lokale bakketje heeft het in de ochtend erg druk! Maar de broodjes zijn daar dan ook fantastisch.
Een dagje Barcelona is ook goed te doen!

"Leuk!"
Jildou
15-6-2009 ik ben hier vorig jaar op vakantie geweest met touroperator.( over touroperator was ik niet erg enthousiast maar dat is wat anders)
Port Argeles is een mooi appartementencomplex, + = afwasmachine, schoon complex
- = de gangen vond ik wat donker en benauwd, wij hadden uitzicht op het parkeerterrein. ( het is maar net aan welke kant van het complex je zit, aan de andere kant zie je strand/zee)

Port Argeles ligt net iets buiten Argeles sur mer en je moet dus een eindje lopen voor je in Argeles sur mer bent wat ik wat minder vond vorig jaar.
Maar Port Argeles is zelf ook wel heel leuk ( wel klein) Voor gezinnen is het misschien beter hier te zitten dan in Argeles sur mer ( ivm uitgaan van jongeren)
Verder een hele mooie vakantie gehad, je kunt uitstapjes maken naar Andorra, Spanje, Carcassonne en je zit heerlijk aan het strand!
Top!

"Fantastisch schoon!"
GP
26-8-2008 Heb er begin juli gezeten met 3 vrienden. Appartement was verbazingwekkend schoon! Lekker rustig in het zwembad en een mooi uitzicht vanaf het balkon. Die 10 minuutjes lopen naar het echte centrum is totaal geen ramp in mijn ogen. Heerlijk over de boulevard!