Vraag en Antwoord Camping Les Marsouins****

Les Marsouins****
Vraag en Antwoord Camping Les Marsouins****
Avenue de la Retirada, F-66702, Argelès-sur-Mer
Accommodatie site

Winkel / bakker (0 reacties)
Nathalie
7-3-2012
Ik heb ergens gelezen dat de winkel en het restaurants pas vanaf half juni open zijn? Wij gaan al begin juni, weet iemand of er winkels restaurants en bakker in de buurt is?

zwembad (1 reacties)
Nicole
12-6-2011
Weet iemand of kinderen opblaasbare spullen mee mogen nemen in het zwembad?

9-1-2012
wordt niet echt gewaardeerd in het zwembad. Ballen zeker niet.

diverse vragen w.o. kinderen, temperatuur, strand (1 reacties)
Roelvink
13-3-2011
Hallo, Wie kan mij aan de volgende info helpen. Onze interesse voor komende zomer gaat uit naar deze camping. Ik zie alleen wat tegenstrijdige berichten. De een noemt het een ideale camping voor kinderen in de leeftijd 13+ en de ander noemt het weer een prettige camping voor kleine kinderen. Wij hebben 2 kinderen van 2 jaar en 8 jaar. Kan iemand mij helpen met de juiste info. Wij willen eind augustus naar deze camping gaan en hebben het afgelopen jaar weinig geluk gehad net buiten de Alpen met het weer. Spelen de pyreneen een grote rol voor wat betreft het weer. Wat is het weer gemiddeld en koelt het 's nachts snel af? Tenslotte zie ik staan dat het geen zandstrand is maar een kiezelstrand. Nu ben ik hier niet weg van en mijn kinderen ook niet maar ik heb ook weer gezien dat het kleine kiezeltjes zijn. Heeft hier iemand ervaring mee? Ik hoor graag. Alvast bedankt.

thessa
28-3-2011
Hallo Roel, Ik ben al meerdere malen naar argeles sur mer geweest en het is echt een aanrader!Qua weer zit je eind augustus prima, overdag lekker warm, snachts wel wat frisser maar wordt niet echt koud, wel staat er meestal een wind (die varieert van een lekker briesje tot flinke windvlagen, vooral in de zomer) ze noemen deze wind de tramontana (bergwind) en komt dus vanuit de pyreneeen. Deze veroorzaakt ook hoge golven op zee. Wanneer het slecht weer is duurt dit altijd maar even, dit vanwege die bergwind dus en het slechte weer blijft vaak boven de bergen hangen. Qua strand zijn er ook gewoon zandstranden hoor, ik ben tot nu toe nog geen kiezelstranden tegengekomen, in ieder geval niet op de grote stranden. Pas op wanneer de wind hard waait, dan wordt je gezandstraalt!De locatie van de camping weet ik wel maar ben er zelf niet geweest, die ligt aan de hoofdautoweg richting het centrum en tegenover het strand. Ik raad jullie aan om eens te gaan kijken bij camping La Sirene, groot maar volledig ingesteld op kinderen en toch kom je nog snel in het centrum met het treintje of eigen auto. Succes ermee!

Wind bij zee? (1 reacties)
Tom
7-1-2011
Ik was de afgelopen zomer bij het strand van Valras Plage en daar stond elke dag erg veel wind. Je werd echt gestraald op het strand. Is dat bij dit strand ook het geval?

9-1-2012
Er kan hier ook aardig wat wind staan, maar in 2,5 week tijd hebben wij hooguit 2 dagen "last"gehad

Wie weet (1 reacties)
Karin
3-1-2011
Wie weet of je op de grote plaats boven sanitair 4 aan de rechterkant van laan i, last hebt van het geluid, zoals doortrekken wc's en/of andere nadelen?

9-1-2012
Je hebt hier vooral last van de jeugd die zich s avond rond dit gebouw ophoudt. Doortrekken wc's e.d. niet zoveel last.

Plaatsen camping (1 reacties)
Hans
5-12-2010
Wie weet hoeveel plaatsen deze camping heeft? En waar je leuk kan staan met een vouwwagen?

Jopie
15-8-2012
Heel veel. De camping is groter dan je in de gaten hebt als je er staat. Als je de camping op komt kun je het beste aan de rechterkant staan.

staancaravan. (0 reacties)
brugging
14-11-2010
Wij zijn een gezin met 2 kinderen en willen graag een staancaravan huren, welk type kunnen jullie ons aanraden en waarom?

een aantal vragen over deze camping (0 reacties)
milo2009
7-9-2010
we zijn van plan om in 2011 naar deze camping te gaan , we willen een plek van 120m2 nemen welke plekken zijn in de zon,dicht bij het strand en niet te ver van alle activiteiten? Is deze camping s`avonds veilig voor onze pubers 13 en 15 ?, Bij veel campings in de buurt overlast van zigeuners??? Ik las iets over bandjes voor je pols en borg daarvoor? En weet iemand iets over activiteiten buiten de camping zoals kajakken,raften enz. alvast bedankt voor jullie reacties

Temperatuur nacht (1 reacties)
Sanne
12-8-2010
Hallo, Weet iemand wat de gemiddelde nachttemperatuur is in augustus/september? Wij gaan volgende week vrijdag naar Argeles sur Mer en zitten te twijfelen welk dekbed we meenemen. Alvast bedankt.

Theo
29-8-2010
18+

internet (0 reacties)
k.
14-7-2010
hallo, weet iemand of er draadloos internet is op de camping?

zwem shorts (1 reacties)
Sanne
13-3-2010
Weet iemand of er op deze camping zwem shorts (tot iets boven knie) zijn toegestaan in het zwembad? Alvast bedankt!

nathalie
4-4-2010
hoi er zijn geen zwemshorts toegestaan in het zwembad.

18+ discotheek? (0 reacties)
Koen
10-2-2010
Op de site van E-camp staat dat de discotheek op de camping alleen voor 18+ is zo ja, of die ook streng aangehouden wordt? Weet iemand of dat dit ook klopt? Of dat het vanaf 16 is? Of dat er geen minimumleeftijd is? Heeft anders iemand nog andere ideen, om uit te gaan voor iemand van 16 in de omgeving van argeles?

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?