Camping Les Jardins Catalans*** in Argelès-sur-Mer Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Jardins Catalans***

6,7

29 mei 2012

Camping Les Jardins Catalans*** Argelès-sur-Mer

Beoordelingen Camping Les Jardins Catalans***

Chemin de Taxo à la mer , F-66700, Argelès-sur-Mer
Camping Les Jardins Catalans scoort een 7,6 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Jardins Catalans***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Jardins Catalans*** in Argelès-sur-Mer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Les Jardins Catalans*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Les Jardins Catalans*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Les Jardins Catalans*** met andere accommodaties in Argelès-sur-Mer.

20 beoordelingen over Les Jardins Catalans***

"Mooie stacaravan camping"
bb
28-8-2011 Een super camping voor gezinnen met kleine kindjes tot 6 jaar oud mijn zoontje van 6.5 had het na 3 dagen wel gezien maar mijn dochter van 2.5 vondt het super.
Ook voor oudere mensen zonder kinds is he zeer geschikt

"Kleine en gemoedelijke familie camping"
miho
28-7-2011 Net terug, voordeel is dat je op deze camping ook door de weeks kunt aankomen dus geen files. De camping is klein en er staan veel Fransen met een vaste plek. De plekken zijn prima en mobile homes zijn schoon en z.g.a.n. niets op aan te merken. Voor de oudere kids > 12 jaar is er weinig vertier, wel mooi voetbalveld en de Fransen oefenen elke dag en onze oudste zoon speelde met hun mee.
Het restaurantje is prima (elk uur vers stokbrood), Thierry en Rose werken keihard en zijn gastvrij. Dagmenu is € 7,50 en maximaal € 12,50 p.p. waar vind je dat nog. Ook de dame van de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Zwembad is klein maar fijn, ligbedjes genoeg en glijbaan is ook prima te doen voor de kleine kids, ze landen in een 'bak', je hoeft ze niet op te vangen als ze niet kunnen zwemmen (ideaal!). Volgend jaar voor ons een andere camping, omdat we nooit naar dezelfde teruggaan. In de buurt zit van alles, boulevard, strand (te ver om te lopen), Carrefour en kartbaan etc.

"Prima camping!"
De Ridder
24-7-2011 Overwegend Franse gasten, wel heel leuk, we hadden een supermooie stacaraven (nieuw?) met gezellige veranda. Het personeel is zeer vriendelijk. Een aanrader als je niet van al te veel vertier houdt, redelijk kleine camping, dus goed overzichtelijk met jonge kinderen (5 en 8 jaar).

Winkeltje stelt niets voor, maar camping aan de overkant heeft een wat uitgebreidere supermarkt (2 min. lopen). Bar-restaurant voor eenvoudige hap/snack (pizza, mosselen, hamburger of frites). 's Morgens zijn hier ook stokbrood en croissants te verkrijgen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Les Jardins Catalans*** b...

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Fijn en mooie camping minder geschikt voor tieners"
R. ter Bruggen
29-8-2010 Mooi aangelegde camping met veel groen en schaduwrijke plekken. In begin dachten wij voor tieners niet veel te doen, maar zij kunnen zich aan de overkant bij camping la Sirene goed vermaken. Verder veel bekijks in de regio. in de omschrijving via reisorganisatie staat strand 900 meter, maar dit is in praktijk 2,5 km, ong. 25 min. lopen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie plek"
Familie Stevens
8-8-2010 Les Jardins Catalans is een mooie goed onderhouden camping. De receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het strand is te voet te bereiken, maar het is wel een aardige wandeling. Veel eetgelegenheden in de buurt, en een grote Carrefour met de auto dichtbij. Niet veel Nederlanders en vooral veel Fransen op deze camping. Animatie is dan ook alleen in het Frans. Voor oudere kinderen ook veel vermaak in de buurt, karten, paardrijden en een grote kermis. Echt een aanrader, prima vakantie gehad hier.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima camping in druk toeristisch gebied"
de Jong
12-8-2010 Camping is er een van velen op een rij. Bijna iedere avond is er entainment in de vorm van een disco, band, karaoke, hypnose-show. Als je daar van houdt, is dit een prima plek. Alles is wel rond 24.00 uur afgelopen. Het is allemaal wel erg gericht op de Franse toerist. Plek rondom onze mobilhome was prima.Ruim en de auto konden we erin parkeren. Eigen terasje met zit en ligstoelen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Elke ochtend vers stokbrood/croissantjes en tegenover de camping een kleine supermarkt. Op 5 min. autorijden een grote Carrefour maar dat kost je al snel een uur winkelen...

met jonge kinderen
"Super vakantie!"
Fam. Preuter
27-8-2009 In juli 2009 twee weken verbleven op deze camping en wij hebben er een super vakantie gehad! Deze rustige camping heeft een mooi zwembad met twee grote glijbanen (nieuw) en een speeltuin. Gezellige Franse sfeer en vriendelijk personeel. Alles is erg overzichtelijk en goed onderhouden. De meeste mobile homes zijn nieuw (2009) en zijn zeer compleet. Vlak terrein en kleinschalig van opzet. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving valt genoeg te zien/doen voor jong en oud. Een echte aanrader dus!

"Gezellige perfecte camping"
Riemer Wijbenga
8-4-2009 Verblijf 2 weken (1e week in het hoogseizoen) staanplaats op het laatste veldje van de goedverzorgde rustige camping elke avond beveiliging. Stacaravan Bali ziet er keurig uit. 1x bij het restaurant eten gehaald, was perfect. Elke ochtend vers stokbrood en croissants bij receptie! Op de vertrekdag waren ze zelfs vroeg opgestaan om de stacaravan te controleren zodat we op tijd konden vertrekken. Boodschappen gehaald bij de Carrefour, was dichtbij de camping en er zijn genoeg restaurants in de buurt. Er is een zwembad, jeu de boules veldje, animatie voor jong en oud. De camping ligt aan een smal weggetje maar je hebt echt geen last van auto’s. Je kan met de auto naar het strand maar je kan ook binnendoor lopen. Het gezellige centrum bij het strand is 5 minuten rijden en goed te bereiken. Er rijdt een treintje de hele dag bij de campings naar het centrum waaronder een tussenstop strand

met vrienden, Sept. 2008
"Camping Les Jardins Catalans"
Danielle
26-9-2008 Wij zijn met vrienden naar deze camping geweest van 06-09-2008 / 21-09-2008. Het is een erg mooie camping met alleen maar mobile homes. Ook veel particulieren. De plaats waar onze mobile homes stonden was erg ruim en de auto kon er ook bij staan. Het geluid van andere campings in de buurt hoor je wel 's avonds maar dat vonden wij niet storend. Het personeel op de camping is erg vriendelijk. De eerste week dat wij er waren was 's avonds de bar open, maar de 2e week al niet meer. Er was dus niets meer te doen op de camping, dat was wel jammer. Het zwembad is niet erg groot, maar wel erg schoon. Toen wij er waren was het ook niet erg druk, dus dan is een wat kleiner zwembad ook niet zo erg. Wij hebben in ieder geval wel een leuke vakantie gehad, maar of ik in september nog een keer terug zal gaan naar Argeles sur Mer dat weet ik niet. Je kon echt wel merken dat het het einde van het seizoen was overal. Veel winkels dicht of maar half gevuld. Dat was wel jammer.

Familie, Aug. 2008
"Rustig"
Anoniem
16-8-2008 Erg rustige camping met alleen stacaravans, dat vonden wij niet zo leuk. Weinig kampeergevoel. Het parkje ligt aan een hele drukke, gevaarlijke en onverlichte weg. Het parkje is wel heel mooi opgezet met veel groene heggen en mooi bloeiende orleanders. Het zwembad was redelijk klein, maar leuk, overzichtelijk en schoon. De animatie op het park stelde helaas niks voor en alleen in het frans. Er waren heel weinig nederlanders. Er was wel een meisje van Vacansoleil op het parkje, maar niet weer gezien qua kinderaktiviteiten. We hadden een hele mooie stacaravan, schoon ruim en voldoene schaduw. De auto kon er bij staan. Het is veel te ver en gevaarlijk om langs de drukke weg naar het strand te lopen. Het zand op het strand is vrij grof, dus zandkastelen bouwen wordt moeilijk. Ook loopt het water vrij snel heel diep af. Argeles is heel druk, veel kitch. De plaatsen rondom Argeles zijn wel erg mooi. Met name Coulioure is erg mooi. We hebben een leuke, rustige vakantie gehad met prachtig wee