Beoordelingen Camping Le Soleil****

20 juni 2013

Le Soleil****
Beoordelingen Camping Le Soleil****
Route du Littoral, F-66702, Argelès-sur-Mer
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Soleil**** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Soleil**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Soleil scoort een 7,6 uit 10, op basis van 219 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Soleil**** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Soleil****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Soleil**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Camping Le Soleil**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Soleil**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Soleil**** met andere accommodaties in Argelès-sur-Mer.

173 beoordelingen over Le Soleil****

met oudere kinderen, 2012
"Topcamping met grote plekker vlak bij zee"
carla
13-8-2012 de camping is mooie gelegen vlakbij het strand, er is een mooi groot zwembad dat is lekker warm. Het lunapark is in de buurt maar je hebt daar eigenlijk geen last van. mooie grote plekken met bomen dus alles bij de hand, zon schaduw. sanitair wordt de hele dag en nacht schoongehouden. Heerlijk een aanrader voor het hele gezin, 2 jongens 13 en 17

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima camping voor 10 dagen"
harsie
10-9-2012 Na 10 jaar zijn we hier weer eens neergestreken. We hadden een kampeerplaats vlak aan zee, geweldig wat een luxe. De sanitairs waren schoon zo ook de afwas gelegenheden. Prima in orde. Winkeltje is goed bevoorraad en voor de winkel is een stalletje met elke dag vers groenten en fruit. 's Avonds was er altijd wel wat te doen/zien in de beach bar. Na sluiting kon je geluiden, die vanaf Luna park kwamen, horen maar dat vonden wij niet heel erg storend. Het zwembad gingen om 09.00 uur open en was oké. Het strand ligt vol met kiezelsteentjes, waterschoenen is een aanrader. Ook snorkelen is daar erg leuk. Geweldige omgeving, plaatsje Villefranch is echt een bezoekje waard. Zo ook een dagje met je auto/motor door de pyreneeen toeren. Magnefiek. Een camping waar we zeker weer eens terug komen.

met oudere kinderen, 2012
"Fantastische campimg"
Fokje
4-8-2012 Net als 2 jaar geleden zijn we dit jaar hier 2.5 week geweest.
Het was weer prachtig. De camping is heel mooi, pal aan het strand, de mensen zijn vriendelijk en s avonds is het leuk en gezellig in de beach bar.
Als het internet sneller was geweest (er wordt wel aan gewerkt) had ik een 9 gegegeven!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Huurcaravan Banyuls via camping"
marbet
1-9-2012 Meestal huren wij een stacaravan via camping zelf. Voordelen: goedkoper en betere plekken dan touroperator. Het 1e klopte ook hier maar het laatste niet. TO hadden zowaar airco wat erg gemist werd. Boven het terras had men een soort doek gehangen. Dit weerhield zon, regen of vogelpoep echter niet om er doorheen te dringen.Verder vrij ver van het strand af,wel dichtbij zwembad. Animatie zo zo, mousseparty leuk voor de kids.Zwembadregels leken streng maar werd nauwelijks naar geleefd. In orde dus :-) Campwinkel wat klein maar redelijk gevuld. Naar het strand? Neem de opgang bij de tafeltennistafels! Stuk lopen maar daar ligt een zandbank voor de kust wat zorgt voor meer plezier! Waarom heeft niemand iets geschreven over de steentjes? Tip: neem waterschoenen! Kom je een stuk eleganter uit het water :-) Plaatsje niet te belopen. Ga wat vroeger met de auto om toch een p plek te vinden. Leuke plaats. Ook rond de haven. Omgeving schitterend! Ondanks erg warm, veel gezien! Camping voor 1 keer.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooie, complete familie camping"
Fam uit Brabant
31-7-2012 Een camping met alles erop en eraan. Aan zee én een mooi grrot zwembad. Als de wind fout staat is het naastgelegen Lunapark wel erg goed hoorbaar. Veel schaduwplaatsen en goed onderhouden sanitair. We hebben 2 kinderen van 13 en 14 en daar worden in principe ook activiteiten voor georganiseerd, asl ze tenminste doorgaan. WIFI was erg traag en alleen verkrijgbaar bij de TABAC. Al met al wel een aanrader omdat het een goed uitgangspunt is voor uitstapjes (Barcelona, 2 uur) en op 4 km afstand van het gezellige centrum.

"Uitstekende Camping"
John Elbers
13-8-2012 Wij hebben een geweldige vakantie gehad op camping Le Soleil in Argeles sur Mer. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Hygiene geweldig.
Het was alleen jammer dat er na 23.00uur 's-avonds niets meer te doen was.
Verder een topcamping !!

"Aangename ervaring"
Michel
23-7-2012 Wij zijn geen kampeerders, vandaar een superdeluxe stacaravan (Collioure) en die is heel goed bevallen. Caravan was compleet nieuw en zeer volledig ingericht. We hadden een mooie schaduwrijke plek met een mooi zitje bij de caravan, bbq erbij (let op, klein gasflesje kopen). Onze kinderen (15, 12 en 8) hebben zich uitstekend vermaakt met vriendjes, zwembad en strand. Van de animatie heb ik weinig meegekregen, mede omdat dit zich aan de andere kant van de camping afspeelde maar er wordt veel georganiseerd.
Personeel is supervriendelijk en probleempjes worden direct opgelost. Restaurant op de camping stelt weinig voor. Strand is prachtig, Argeles sur Mer daarentegen is een grote mensenmassa met winkels en restaurantjes, heel druk. Je kunt met een treintje naar Argeles toe (4,50 euro) maar een fiets was makkelijker geweest.
Al met al is het heel goed bevallen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Gezellige camping, geschikt voor kinderen"
Maarten
12-7-2012 Voor kinderen is er veel te doen, dIe zullen zich zeker niet vervelen. Ook de jongeren niet. Overdag kan je bij het zwembad liggen of op het strand. Ook zijn er nog best wel leuke plaatjes te bezoeken. Voor s'avonds is een bar waar je ook kan poolen, ook kan je gewoon bij het strand gaan zitten en een kampvuur maken. Daarna kan je naar de disco, gewoon op de camping. Het enige nadeel is dat je 3,- entree moet betalen. Maar verder is het daar wel gezellig. Ook eens per week een schuimparty en een horror thema. Verder kan je ook naar het stadje gaan, is niet heel ver lopen, maar er gaat ook een treintje. Ook was er een soort kermis. Voor jongeren was dat voor een avondje wel gezellig. Maar ik begrijp dat ouders en kleine kinderen daar minder van gediend zijn. Er lopen heel veel mensen van de camping rond en iedereen groet je vriendelijk. Zelfs de schoonmaakers die om 3 uur s'nachts nog het sanitairgebouw schoonmaken. En dat was ook echt altijd brand schoon. De hele vakantie was echt TOP

met partner, Juli 2012
"Prima camping"
joenmatties
30-7-2012 Ik ben hier zojuist met mijn vriend geweest. Deze camping ligt direct aan het strand met uitzicht op de bergen. Het sanitair was schoon, in de campingwinkel was voldoende keuze. Ik miste in de winkel alleen de verse vis voor op de bbq. Het eten in het restaurant is niet al te best. Ik had pasta met zalm besteld, wat een dikke klont pasta was met minibrokjes zalm, slecht dus! De camping ligt bij het levendige Argeles sur mer, prima te bereiken met de 'bustrein'. Ga nimmer met de auto naar het stadje, je komt gegarandeerd in de file te staan, zelfs met boodschappen doen!
Het is erg leuk om in de avond naar het stadje te gaan waar veel eettentjes, drinktentjes, winkeltjes en ijssalons zijn! Voor de jeugd is er in het stadje veel te doen!

"Heerlijk camping"
Mia van de Ven
30-7-2012 Camping Le Soleil is een prima camping. Wij hadden een mobile Home van touroperator, en deze was perfect. Geluidsoverlast waar iedereen over klaagt valt reuze mee en een camping mag ook wel "leven". Personeel superaardig en behulpzaam. Zwembaden prima en erg groot. Wij hebben altijd een ligbed gehad en dit in het hoogseizoen. Het strand is op loopafstand en de kleine branding is heerlijk.
Voor ons een camping om nog vaak een vakantie door te brengen.
Leuke dorpjes in de buurt, en fijne restaurants.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?