Beoordelingen Camping Le Roussillonnais***

25 mei 2013

Le Roussillonnais***
Beoordelingen Camping Le Roussillonnais***
Boulevard de la mer, 66702, Argelès-sur-Mer
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Roussillonnais*** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Roussillonnais*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Roussillonnais scoort een 5,3 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Roussillonnais*** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Roussillonnais***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Roussillonnais*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Le Roussillonnais*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Roussillonnais*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Roussillonnais*** met andere accommodaties in Argelès-sur-Mer.

33 beoordelingen over Le Roussillonnais***

5,1
met oudere kinderen, 2013
"Prima camping voor een rustige vakantie aan zee"
Jeroen
18-3-2013 Prima camping direct aan zee gelegen!!! De camping is netjes onderhouden, sanitair is schoon en goed. Soms heb je alleen koud water als er veel mensen tegelijk douchen. Op de camping goede en niet extreem dure winkels: supermarkt, groenteboer en slagerij. Daarnaast een een bar met internet -pc's, een restaurant en natuurlijk een souvenirwinkel.

Op het plein zijn bijna elke avond activiteiten om te kijken of mee te doen. Ondanks dat het een grote camping is, is het erg toch rustig door de (strenge) bewaking die je na twaalven tot stilte maant.

Het dorp Argeles ligt een eindje verder op, maar de boulevard ligt op ca. 20 minuten lopen. Er rijdt ook een treintje waarmee je van de camping zonder moeite in het stadje komt.

Al met al een prima camping voor een rustige vakantie aan zee.

met een groep, Aug. 2012
"Smerig sanitair!!"
Barbara
29-8-2012 Het sanitair is ronduit smerig en dan was ik er in een periode dat de camping bij lange na niet vol (meer) was. Ik wil niet weten hoe het er in het hoogseizoen uitziet...

alleenreizend, Juli 2012
"Camping"
D. Ramadhin
5-8-2012 Prima camping dichtbij strand met prima personeel en vriendelijk

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Le Roussillonnais*** bij:

met jonge kinderen, Juni 2012
"Ideaal gelegen camping pal aan zee!"
erica2010321
4-7-2012 Wij zijn in juni 3 weken op deze camping geweest. We stonden op plek 231, zeer ruim en dichtbij een toiletgebouw. De camping ligt direct aan het strand, ideaal.

Ben je iets vergeten, je loopt zo terug. Het strand is breed en erg schoon, het werd elke dag schoongemaakt. Ook is er heel veel ruimte, ik denk dat ook in het hoogseizoen het geen enkel probleem is om lekker ruimte te kunnen liggen.

Sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig, maar niet altijd top schoon. Positief is dat er twee nieuwe toiletgebouwen zijn geplaatst en die zijn erg netjes.

Wij hadden drie weken lang heerlijk weer. Wij gaan nooit twee keer naar hetzelfde, maar misschien dit keer toch wel..

met oudere kinderen, 2012
"Nooit meer"
Heleen Smit
8-1-2012 veel lawaai, ook s'nachts.
we soden naast (lees tegenaan) kinderkamp
te weinig capacitiet sanitair waardoor vies.
onvriendelijk personeel, spreekt alleen Frans.

met een groep, Juli 2011
"Plussen en minnen"
vdO
8-8-2011 Geweldig leuke vakantie gehad met TO. Superleuke indeling 'kampen' en terrassen singles en éénouders. Overige kampeerplekken wel erg klein en hutje mutje op elkaar. Pluspunten: alles onder de bomen en je loopt zo het strand op. Minpunten: sanitair in slechte staat, vies, stinkend en te weinig capaciteit. Ook vaak koude douche. Geen zwembad. Ga je met TO, dan zet je de knop om en compenseert de leuke vakantie met gemak de minpunten. Ga je op eigen gelegenheid: kies een 4 sterren camping in de buurt.

met jonge kinderen, 2010
"Heerlijk aan het strand"
Frans
24-8-2010 We komen hier nu al jaren, en je kunt zien dat de kwaliteit steeds verder omhoog gaat. De touroperator waar wij boeken (Estivant) doet enorm zijn best om het sanitair schoon te houden, ook al maken de Franse gasten er soms een bende van...
Het fantastische programma voor de kinderen maakt dit kleine minpuntje meer dan goed!
Volgend jaar zeker weer.

met een groep, Aug. 2010
"Heel erg leuke vakantie gehad"
Ellen
1-11-2010 Ik ben hier in augustus 2010 met singlevakantie geweest. Ik kan je zeggen dat ik nog nooit zo'n leuke vakantie heb gehad. Dat kwam met name door de groep en de organisatie, maar de camping is ook fijn. Het mooiste is dat alles op loopafstand is (het strand zelfs maar 2 minuten). Het dorp Argeles is wel erg druk, kom je voor je rust dan moet je hier niet zijn. Dat kwam ik niet, dus voor mij was dit top!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima camping"
Elvira
6-12-2009 Leuke en vriendelijke camping die direct aan het strand ligt. Op loopafstand van het stadje Argeles, goed te doen. Wij verbleven in een mobil home van een touroperator, maar sanitair van de camping was prima te doen (zelf getest, ligt er wel aan welk blok je neemt). Een aanrader in Argeles vanwege de ideale ligging, misschien wel een van de best gelegen campings.

met een groep, Aug. 2009
"Nooit meer!!"
J.
9-9-2009 Naar mijn mening heeft deze camping maar 1 pluspunt. Namelijk dat de camping direct aan het strand ligt.
Verder vond ik het maar een ranzige camping. En dan met name het sanitair. De ontlasting zat soms gewoon over de wc-pot en de muren uitgesmeerd. Er lagen gebruikte tampons en luiers in de douches. Ook vond je grote plukken haar in de hoeken van de douches die na een week nog gewoon op dezelfde plek lagen.
Verder vulde het supermarktje op de camping vanaf eind augustus de levensmiddelen ook bijna niet meer aan zodat er alleen nog maar wat pannenkoekenmeel etc. te krijgen was. Zo heel af en toe kwam er eens wat water en ander frisdrank, wat natuurlijk in een mum van tijd op was.
Ik raad deze camping dan ook niemand aan!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?