4-7-2012
Wij zijn in juni 3 weken op deze camping geweest. We stonden op plek 231, zeer ruim en dichtbij een toiletgebouw. De camping ligt direct aan het strand, ideaal.
Ben je iets vergeten, je loopt zo terug. Het strand is breed en erg schoon, het werd elke dag schoongemaakt. Ook is er heel veel ruimte, ik denk dat ook in het hoogseizoen het geen enkel probleem is om lekker ruimte te kunnen liggen.
Sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig, maar niet altijd top schoon. Positief is dat er twee nieuwe toiletgebouwen zijn geplaatst en die zijn erg netjes.
Wij hadden drie weken lang heerlijk weer. Wij gaan nooit twee keer naar hetzelfde, maar misschien dit keer toch wel..
8-1-2012
veel lawaai, ook s'nachts.
we soden naast (lees tegenaan) kinderkamp
te weinig capacitiet sanitair waardoor vies.
onvriendelijk personeel, spreekt alleen Frans.
8-8-2011
Geweldig leuke vakantie gehad met TO. Superleuke indeling 'kampen' en terrassen singles en éénouders. Overige kampeerplekken wel erg klein en hutje mutje op elkaar. Pluspunten: alles onder de bomen en je loopt zo het strand op. Minpunten: sanitair in slechte staat, vies, stinkend en te weinig capaciteit. Ook vaak koude douche. Geen zwembad. Ga je met TO, dan zet je de knop om en compenseert de leuke vakantie met gemak de minpunten. Ga je op eigen gelegenheid: kies een 4 sterren camping in de buurt.
24-8-2010
We komen hier nu al jaren, en je kunt zien dat de kwaliteit steeds verder omhoog gaat. De touroperator waar wij boeken (Estivant) doet enorm zijn best om het sanitair schoon te houden, ook al maken de Franse gasten er soms een bende van...
Het fantastische programma voor de kinderen maakt dit kleine minpuntje meer dan goed!
Volgend jaar zeker weer.