12-8-2007
Kille, zakelijke ontvangst. Onmogelijke plaatstoewijzing voor grotere caravans. Bar: een kwartier voor sluiting wordt geen bierfust meer aangebroken. Vergeet men je broodbestelling op te schrijven: volgende ochtend geen brood. Jouw schuld, want het staat niet op de lijst! Fout herstellen? Nee. Nabestellen? Kunnen ze niet aan beginnen. Ga zelf maar brood halen in het dorp! (volgens anderen gebeurt dit vaker). Of de glijbaan open gaat, hangt af of het personeel dan ook tijd heeft. Zo niet, geen glijplezier (leg dat maar uit aan je kind). Nederlands spreken hoeft echt niet, maar als (lastige) vragen in het Frans niet lukt, spreekt men plotseling ook geen Engels meer. Zodra ze iets van jou nodig hebben, spreken ze wel weer Engels. Schandalig, denigrerend bijna!
Als je een mobilhome wilt huren, loop je kans op uitzicht op de caravanstalling (lijkt meer op een sloperij).
Waar zijn de drie sterren van deze camping op gebaseerd? Kortom: een afrader, hier komen wij nooit meer terug!
10-6-2007
De nieuwe eigenaar heeft er alles aan gedaan om er dit jaar een fijne camping van te maken. Daar is hij goed in geslaagd. Het zwembad is prachtig vernieuwd, een nieuw receptiegebouw met afhaalrestaurant, vernieuwde speeltuin enz. enz.
In tegenstelling tot eerdere berichten vinden wij de camping nu een absolute aanrader.
Voor het seizoen 2007 is er een uitgebreid animatieprogramma gepland.
Wij gaan zeker weer terug naar deze camping!
12-6-2007
Tussen Hemelvaart en Pinksteren 2007 zijn wij camping Les Fauvettes (Anduze) geweest. Volgens het gepensioneerde echtpaar dat daar al komt sinds 1993 hebben de vorige eigenaren, twee Belgen, door een onderling verschil van mening de boel laten versloffen. De huidige (Franse) eigenaren, die het vorig jaar hebben gekocht, waren zo te zien hard aan het werk om er weer wat van te maken. Naast het pas vernieuwde zwembad werd tijdens ons verblijf de speeltuin vernieuwd/uitgebreid en gaan ze naar eigen zeggen de overige sanitairgroepen weer op orde brengen (hard nodig). De ene groep die wel in gebruik was, troffen wij altijd schoon aan, ook de baby-unit. Hetgeen ons erg aansprak, was de indeling van de emplacements, niet van dat strak in vierkanten afgebakende gebeuren en zeker erg ruim. Prima vakantie gehad in een mooie omgeving, alleen wel veel te dure elektriciteit: 3,80 euro per dag voor 10 ampère zonder de keuze voor 6 ampère, al zeiden ze dat ze overwogen dit laatste alsnog te regelen.