Camping Le Pradal*** in Anduze (Gard) Frankrijk beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Pradal***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Le Pradal***

Route de Générarques, 30140, Anduze (Gard)
Camping Le Pradal scoort een 7,2 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Pradal***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Pradal*** in Anduze (Gard), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Le Pradal*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Pradal*** met andere accommodaties in Anduze (Gard).

14 beoordelingen over Le Pradal***

6,2
6,7
"Hartstikke leuk!"
?
30-7-2011 Camping Le Pradal in Anduze is erg leuk. De eerste week was het 2e toiletblok nog niet af. Dat was absoluut niet leuk: 1 toiletblok was gewoon te weinig. Toen het toiletblok eenmaal af was, was het een super camping. de camping wordt gerund door vader, moeder en 3 kinderen. Het restaurant stelt niet veel voor, maar het eten is oké. Het zwembad is prima, de rivier waaraan de camping ligt is geweldig om te vissen, te zwemmen, met stenen mooie dammen bouwen.
Ideaal vond ik zelf dat we vanaf de camping de rivier over konden steken en dan binnen 5 minuten in het dorp waren. Enige nadeel is de herrie van de weg waaraan de camping ligt.
Kortom, een gemoedelijke, niet al te grote camping, gerund door erg aardige mensen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke Franse sociale caming ."
familie Weskamp
29-7-2011 Een echte Franse camping waar een ontspannen sfeer heerst. Mooie begroeiing met veel schaduw. We hebben daar met onze 3 kinderen een hele fijne tijd gehad. De sfeer en de gasten spraken ons erg aan. Het is niet super georganiseerd en als er iets defect is kan het best een paar dagen duren voordat het gerepareerd is, maar dat hoort volgens mij bij de Franse mentaliteit. Is er iets aan de hand dan kan je rekenen op de hulp van het Franse camingechtpaar. Je kan heerlijk eten voor onder de 10 euro op het terras. Het zwembad is niet al te groot, maar wel gezellig. Het water rivier stond deze zomer laag maar daardoor konden onze jongens er leuk vissen en ravotten. Het sanitair laat eerlijk gezegd wel eens te wensen over, het zou best wat schoner kunnen. Enkele avonden per week werd er wat voor de caminggasten georganiseerd, altijd heel gezellig. De camping ligt heel centraal maar wel langs een weg, dus voor de lichte slapers kies een plek in het midden gedeelte. Wij komen hier nog een terug

"Geweldige camping"
fam uit Oudewater
6-8-2011 Vanaf 18-07 t/m 04-08-2011 op deze camping geweest.
Zeer leuke, schone camping, schoon sanitair en warm water met douchen en afwas. Anduze op loop afstand met een zeer leuk centrum. Je kan daar ook heel lekker etem voor weinig. Ook op de camping kan je goed eten. Camping is niet te groot en daardoor erg gezellig. Wij komen hier zeker nog eens terug.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer!"
Sybird
4-8-2011 Voor 3 weken een stacaravan geboekt maar na 2,5 week vertrokken. Alles gebeurt hier met de zo bekende (beruchtte) Franse slag. Stacaravan was net nieuw en daar was niets op aan te merken maar zodra we vd veranda afloepen stonden we tot onze enkels in het onkruid. Rivier en strand smerig met veel algen en dikke padden die ook de camping op komen. Kantine zeer smerig en overal steken draden boven de grond uit!
De ene dag zat er wel water in het kinderbad de andere dag was t leeg. De pomp voor het zwembad werd ook gebruikt toen de rioleering verstopt zat (heerlijk hygienisch).
Snachts veel last van zuipende en schreeuwende Fransen / Belgen die roepen hoe stom Nederlanders wel niet zijn. Zoon van campingbaas stond snachts recht tegenover onze caravan een meisje tegen een boom aan te .......
Eigenaar zeer onvriendelijk, zijn vrouw doet haar best maar alles komt op haar schouders terecht.
Tennisbaan buiten gebruik omdat ze het verkeerde (volleybal) net hadden besteld!
Kortom: WAARDELOOS!!

"Lees het verhaaltje"
gasten
10-6-2011 De camping schijnt 3 sterren te hebben.
Alhoewel wij onze bedenkingen daar over hebben. De volgende punten kwamen bij ons aan het licht. Het zwembad is erg smerig en koud en heeft zeker geen chloorwaarde, en om het kinderbadje nog maar te zwijgen die ziet vol met bladeren, eveneens de toegang tot het zwembad waar je met je voeten door een badje moet (waar potaarde in ligt).

De centrale kantine is erg rommelig, alles is door elkaar heen gehusseld, ook trek on een ijsje ? , doe het maar niet want het stof ligt op de kapjes en de randen van de bakjes. algemeen het is niet netjes en schoon.

Sanitaire gelegenheden
De douches zijn ok en de toiletten af en toe ook maar soms is de wc papier op!!
dus wc rol ouderwets weer meenemen. Voor de gelegenheid om af te wassen wederom lauw water en smerige aanrechten.

WIFI
Alleen bij het kantoortje is er signaal naar aanloop van een goede propagatie van 90 procent. Voor de rest is er bijna of geen signaal voor wifi.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Top vakantie gehad, merci brigitte et famille"
mulder
24-2-2011 Wij vonden camping le pradal een verademing. Rust, eenvoud en alles bij de hand. Wij gingen voor een kleine franse camping. Er waren toch behoorlijk wat nederlanders. Prima, zeker ook leuk voor onze zoon van 10. Wat wij erg fijn vonden was de familie die de camping runt. Het is erg leuk als je daar wat contact mee krijgt, wij stonden er 3 weken en wij hebben het contact met o.a. Brigitte als erg prettig ervaren. Natuurlijk vraagt dat wel wat "inburgering", maar dat zoeken wij dan ook op, anders waren we wel in Nederland gebleven. Het zwembad is prima en met de rivier naast de camping heb je aardig wat waterplezier. Ruime plekken. Sanitair prima. Een ritje naar de zee is ook goed te doen. Erg mooie omgeving en van alles te doen en ontdekken. Als je voor rust en eenvoud gaat, maar toch alles bij de hand, èn wilt uitblazen van het hectische leven thuis, is dit de juiste plek. Genieten van het FRANSE leven bij uitstek.

met vrienden, Juli 2010
"Hier komen we nog terug"
Ilse
26-7-2010 Heel leuke en rustige camping.
Hoewel we aan de straatzijde lagen, wij hadden campingplaats 90, hebben wij hier helemaal geen hinder van ondervonden.
Onze campingplaats had meer dan voldoende schaduwruimte, dit geld trouwens voor de volledige camping.
Het zwembad is proper, maar wij verkozen de rust van het riviertje. Dit was SUPER.
Sanitair was proper.

De streek is heeel mooi, we hebben nog veel te ontdekken...
Wij komen zeker terug!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping maar niet voor kleine kinderen"
Geertje
15-9-2010 De camping ligt wel tegen een doorgaande weg aan maar daar heb je weinig last van. Anduze is lopend te bereiken en is een leuk dorpje, ook is er een goede supermarkt aanwezig. Voor kleine kinderen is de camping minder geschikt, het zwembad stelt niet echt veel voor en we vonden het water koud. De speeltuin ligt ergens achterin de camping en is ook niet echt bijzonder. Wij huurden een stacaravan en deze ziet er van binnen goed uit alleen ons terras zakte bijna in elkaar. Ook de douche in de caravan deed het niet goed en was vaak koud, hierdoor gingen wij douchen in het toiletgebouw dat er wel goed en netjes uitziet. Wat een aanrader is om met het treintje te gaan, deze rijd ook dagelijks langs de camping.

met oudere kinderen
"Perfecte gezinscamping"
R.van de Velde
6-12-2009 Bezoek deze camping reeds vanaf 1991
Nog steeds met veel plezier
Gezellige informele familiecamping met veel gasten die er ook al jaren terugkomen.
Omgeving is mooi en toeristisch.
Sanitair is goed.
Ruime kampeerplaatsen en een prachtige rivier achter de camping
Mooi, schoon en ruim zwembad voor jong en oud
Animaties aanwezig in hoofdseizoen
Kortom een camping waar rust en gezelligheid samen gaan en waar men graag terugkeerd

met partner, Aug. 2009
"Prima camping"
Jildou
7-8-2009 Rustige camping. Plaatsen aan de rivier iets meer lawaai van de weg aan de andere kant, maar dat vond ik heel erg meevallen.
Meeste plaatsen liggen in de schaduw. Plaatsen aan de rivier wat minder in schaduw. Rivier zelf was enorm vies, niet echt geschikt om lekker in te zwemmen.
Sanitair is wat beperkt, aangezien bij een hok de meeste toiletten buiten gebruik waren. Wel redelijk schoon.
De meeste voorzieningen zijn wel aanwezig op de camping, zoals brood (wel droog, dus als je er langer dan een aantal dagen staat zou ik het bij een bakker halen) en een klein winkeltje, zwembad, bar, tennisbaan.
Aardige eigenaren en af en toe 's avonds ook nog wat Franse animatie (moet je van houden).