8-2-2012
Wij zijn hier in juni 2 weken geweest!
Het was een erg leuke campin met veel te doen. aardige mensen, elke ochtend kan je heerlijk stokbrood enz halen. Een paar minpuntjes waren het sanitair er waren veel te weinig douches en wc maar het werd wel netjes schoongehouden. en een minpuntje was dat we las hadden van luizen onze, ze kwamen wel netjes met een bladblazer de luizen weg halen maar naar 1 dag zat het al weer onder. en in het hoogseizoen is het zwembad veel te klein! altijd heel druk maar voorderest was het een hele leuke camping!!
22-9-2011
Wij komen hier al jarenop deze camping die ligt aan de Gardon. In de rivier zie je enorme goudkarpers, witte reigers, waterslangen en soms ook een bever. Een prachtige natuur, en een levendig plaatsje met veel restaurants en terrasjes op loopafstand. Er zijn geen aparte dames en herentoiletten. Die zijn ook nog zonder bril. In de douches op het middenterrein was geen warm water. Zo op het eerste gezicht lijkt de prijs voor een driesterrencamping redelijk. Maar als je langs de Gardon een plekje kiest moet je fors meer betalen. Wat absoluut niet kan is dat bij het afrekenen ook nog eens administratiekosten in rekening worden gebracht. En als je niet oppast loop je ook de kans dat je geen rekening meekrijgt. Zelf zijn wij er vier dagen geweest, maar toen we wilden afrekenen werd ons zonder blikken of blozen 7 dagen in rekening gebracht. Toen ik mevrouw hierop wees werd dit wel gecorrigeerd maar geen excuus. Een heel ander allooi dan Corinne en André de vorige eigenaren.
8-9-2011
Wij hebben een fijne vakantie op deze camping gehad met onze kinderen van 12 en 10 jaar. Een minpunt vonden wij het sanitair. Een aantal gebouwen waren erg oud en vies (schimmel zat in alle hoeken). Soms werd het lichtknopje van buitenaf uit gedaan en stond je in het donker te douchen.
De rivier met z'n kiezelstranden was erg mooi. De stad Anduze was erg gezellig. Het straattheater en vuurwerk op 15/8 was schitterend.