27-8-2011
WE hebben 3 dagen op Bel Eté gestaan mooie ruime plekken, met mooi uitzicht op de rivier "de Gardon".
Wat opviel was de enorme gastvrijheid van de eigenaren, ze doen echt alles om het je naar de zin te maken.
's morgens gaat de eigenaar met zijn golfkar rond met vers brood en kranten,het betalen van dit gaat geheel op vertrouwen.
Het is een echte warme familie die er een feest van maakt, dus: SUPER
18-9-2011
Leuke camping met zeer vriendelijk personeel. Het eten op de camping is ook erg lekker. Het is niet zo'n hele grote camping, kleine 100 plaatsen. Aan een rivier en een zwembad op de camping. Zeker de kinderen (9 en 6 jaar oud) hebben zich prima vermaakt. Er is geen animatie team maar dat hebben ze niet gemist. De eigenaar neemt ze af en toe mee op zijn golfkarretje en soms komen er een paar pony's waar de kinderen op kunnen rijden. Twee keer in de week is er muziek maar niet tot laat in de nacht. Wat ons betreft is deze camping voor herhaling vatbaar.
3-8-2011
Bel Ete is een kleinschalige camping met minder dan 100 campingplaatsen, meer of minder in de schaduw. Na een week tijd ken je de meeste gezichten al wel. Dit trekt ons bijzonder. Daarnaast wordt de camping gerund door een zeer betrokken en gedreven eigenaar, die er naar streeft ieder probleem in zo kort mogelijke tijd op te lossen. Onze kinderen hebben zich bijzonder goed vermaakt in de rivier, zwembad en speeltuin, maar ook in de mooie omgeving (Anduze, Cevennen, Nimes, Uzes, Pont du Gard). Op de camping zelf is een barretje/restaurant waar je van een beperkte kaart kunt eten. Anduze zelf biedt overigens nog vele gezellige restaurantjes. Camping is echt een aanrader voor mensen die naast rust ook van gezelligheid houden.