Camping Le Bel Eté**** in Anduze (Gard) Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Bel Eté****

29 mei 2012

Camping Le Bel Eté**** Anduze (Gard)

Beoordelingen Camping Le Bel Eté****

1870 Route de Nimes, F-30140, Anduze (Gard)
Camping Le Bel Eté scoort een 8,5 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Bel Eté****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Bel Eté**** in Anduze (Gard), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Camping Le Bel Eté**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Bel Eté**** met andere accommodaties in Anduze (Gard).

22 beoordelingen over Le Bel Eté****

met jonge kinderen, 2011
"SUPER SUPER SUPER"
bep
27-8-2011 WE hebben 3 dagen op Bel Eté gestaan mooie ruime plekken, met mooi uitzicht op de rivier "de Gardon".
Wat opviel was de enorme gastvrijheid van de eigenaren, ze doen echt alles om het je naar de zin te maken.
's morgens gaat de eigenaar met zijn golfkar rond met vers brood en kranten,het betalen van dit gaat geheel op vertrouwen.
Het is een echte warme familie die er een feest van maakt, dus: SUPER

"Leuke, gezellige camping"
Ibe
18-9-2011 Leuke camping met zeer vriendelijk personeel. Het eten op de camping is ook erg lekker. Het is niet zo'n hele grote camping, kleine 100 plaatsen. Aan een rivier en een zwembad op de camping. Zeker de kinderen (9 en 6 jaar oud) hebben zich prima vermaakt. Er is geen animatie team maar dat hebben ze niet gemist. De eigenaar neemt ze af en toe mee op zijn golfkarretje en soms komen er een paar pony's waar de kinderen op kunnen rijden. Twee keer in de week is er muziek maar niet tot laat in de nacht. Wat ons betreft is deze camping voor herhaling vatbaar.

"Kleinschalige camping in prachtig gebied"
Jacco Groeneweg
3-8-2011 Bel Ete is een kleinschalige camping met minder dan 100 campingplaatsen, meer of minder in de schaduw. Na een week tijd ken je de meeste gezichten al wel. Dit trekt ons bijzonder. Daarnaast wordt de camping gerund door een zeer betrokken en gedreven eigenaar, die er naar streeft ieder probleem in zo kort mogelijke tijd op te lossen. Onze kinderen hebben zich bijzonder goed vermaakt in de rivier, zwembad en speeltuin, maar ook in de mooie omgeving (Anduze, Cevennen, Nimes, Uzes, Pont du Gard). Op de camping zelf is een barretje/restaurant waar je van een beperkte kaart kunt eten. Anduze zelf biedt overigens nog vele gezellige restaurantjes. Camping is echt een aanrader voor mensen die naast rust ook van gezelligheid houden.

"Kindvriendelijke en gezellige camping"
Nicolay
26-7-2011 We hebben genoten in onze stacaravan op deze kleinschalige camping. De camping is dit jaar overgenomen door Olinda en Fréderic. Hele fijne eigenaren die heel behulpzaam zijn. Wij sliepen in een nieuwe caravan, super Titiania 3. Caravan (MH14) was ruim, modern ingericht. Voor de kinderen is er een leuk zwembad met daarbij een "zonneweide" waar je op het kunstgras kan spelen en liggen. Hier bevinden zich ook ligbedden en parasols. Naast de Zonneweide tref je een Voetbal/basketbalveld aan en daarnaast de speeltuin. Bij het zwembad tref je ook nog "fitnessapparaten" aan. De eigenaren hebben flink geïnvesteerd. De camping ligt aan de rivier waar kinderen visjes, kikkers kunnen vangen, dammen maken en in het water spelen. Tips: via het speelveld, poortje kun je binnendoor naar het dorp Anduze. Wij gingen bijna altijd met de fiets. Anduze is leuk, gezellig (vele markten). Super U; is ook dichtbij. Beste Restaurant; LE CABANON. Binnen 1 uur zit je in Nimes, Uzes. Gewoon doen, deze camping!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Een super vakantie verblijf...."
Cyrillus en Betty V...
5-10-2011 Deze camping heeft in 2011 een nieuwe eigenaar gekregen en zij doen er echt alles aan om het je naar je zin te maken.
Wij zijn hier nu voor de derde keer geweest en gaan volgend jaar weer. Je komt op deze camping volkomen tot rust. De camping ligt op loopafstand van het dorpje "Anduze".
Het is dit jaar voor de tweede keer dat onze dochter met haar vriend ook weer hier naartoe gestaan hebben en door de enthousiate verhalen van ons willen onze andere dochters met hun mannen hier ook naar toe!
Eigenlijk moeten wij niet teveel complimenten geven, want dan zal het voor ons moeilijke worden om te kunnen reserveren!

met partner, Aug. 2010
"Misschien..."
Louisa en Willem
7-9-2010 Wij kwamen op 22-08-2010 aan en konden gelijk terecht. Hadden volop keus van plekken en het maakte niet uit waar we gingen staan. Kregen van de eigenaar wel gelijk te horen, dat in het laatste weekend van augustus een van de sanitairgelegenheden en het restaurant dicht gingen. Voor ons, in eerste instantie geen probleem. Echter, op 22/08 was al bijna niets meer te krijgen bij de bar en dat werd alleen maar minder. Ondanks dat het wel staat aangegeven, konden we zelfs vanaf het laatste weekend geen brood meer bestellen en ging ook de bar dicht. Op 02-09 toch maar, als een van de laatste gasten vertrokken en op zoek gegaan naar een andere camping. Jammer, dat als een camping tot 1 oktober open is, de gasten in het naseizoen het met een stuk minder moeten doen...

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldige vakantie!"
Betty en Cyrillus
22-8-2010 Eigenlijk moeten wij dit niet schrijven...iedereen wil straks naar deze camping!
Het is er erg mooi, gezellig en je voelt je er gelijk thuis.
De plekken zijn ruim, het sanitair is erg schoon en er is toiletpapier aanwezig.
Er heerst een gemoedelijke sfeer, mede door de eigenaar (Francois en zijn vrouw Veronique). Hij is altijd vriendelijk en staat open voor suggesties.
Het is een rustige camping met zwembad. Er worden wandelingen georganiseerd door Veronique een aanrader!
Kortom ...wij kunnen nog wel even doorgaan maar je moet gewoon zelf gaan kijken en ervaren.
Familie Vollenbroek

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super!"
sellies
5-8-2010 We hebben genoten op deze heerlijke camping. Lekker veel schaduw en als je in de zon wou zitten kon dat ook. De kinderen hebben zich fantastisch vermaakt. Lekker veel gevist in het riviertje, dammetjes gemaakt, stroomversnellingtjes gemaakt om vervolgens met de band doorheen te varen.
Niet een al te grote camping, dus overzichtelijk. Brood wel te krijgen op de camping en de rest van de boodschapjes gewoon in een supermarkt gehaald. Allemaal dichtbij. Volgende keer nemen we de fietsen mee want je kon zo naar Anduze fietsen waar het ook heel gezellig was.
Eigenaar was ontzettend vriendelijk en deed erg zijn best. Zwembad ook lekker dus al met al...genoten!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Schone camping ruime beschutte plaatsen"
Fam van Zelst
1-9-2009 2e helft van augustus vertoeft op Le Bel Ete schone niet al te grote camping met altijd vriendelijke eigenaar die je op of aanmerkingen altijd probeert op te lossen en fietsend contact houdt met zijn gasten Sanitair is zuiver en wordt 2x per dag goed gereinigd, de 2e week van ons verblijf werd een van de twee badhuizen gesloten en de camping liep snel leeg op de laatste dag van augustus waren er van de 78 plaatsen nog maar 2 bezet en 1 stacaravan. Zwembad is mooi voldoende groot en ligt bijna gehele dag in de zon.
Van de weg hebben wij niet veel last gehad. Wij met 4 kinderen 17-15-13-12 hebben ons uitstekend vermaakt veel uitstapjes liggen < 1 uur van de camping verwijderd, ideaal!! Anduze is een leuk dorp op loopafstand waar elk weekend wel wat georganiseerd wordt.
Kortom wij hebben een prima vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Ligging naast drukke weg met veel geluidsoverlast"
Fam. Former
16-8-2009 De camping ligt op loopafstand 915min) van Anduze en heeft best ruime plekken met bomen als beschutting. De Gardon ligt er pal achter met voldoende plek voor iedereen om aan het keienstrand te zitten. De campingeigenaar Francois Benoit is heel erg aardig en behulpzaam.
Sanitair was ruim voldoende volgens grootte camping en schoon mét toiletpapier, iets wat wij erg handig vonden ! Assortiment campingwinkel erg karig, wel elke dag vers brood. geen animatie maar als je de pech hebt om dicht bij de snackbar te staan (wij dus) kan je wel eens tot 1u 's nachts wakker gehouden worden door hard pratende mensen ! Wij zijn na 4 dagen gevlucht omdat wij niet konden slapen door het irritante verkeersgeluid vanaf 2u 's nachts en vanaf 5u 's morgens (Route de Nimes) wat de eigenaar ook volledig begreep maar niks kon aan doen.. begrijpelijk! Als je je niet stoort aan de weg is dit een prima camping om de streek te verkennen.