Beoordelingen Camping De L'Arche****

20 juni 2013

De L'Arche****
Beoordelingen Camping De L'Arche****
Route de Saint Jean du Gard, 30140, Anduze (Gard)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De L'Arche**** in Anduze (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De L'Arche**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De L'Arche scoort een 7,9 uit 10, op basis van 166 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De L'Arche**** in Anduze (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De L'Arche****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De L'Arche**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 122 vakantiefoto's van Camping De L'Arche**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping De L'Arche**** met andere accommodaties in Anduze (Gard).

145 beoordelingen over De L'Arche****

"Leuke camping"
Maurice Jumelet
31-8-2012 Leuke camping net buiten Anduze. Het is er rustig, relatief veel nederlanders en belgen. Keurig verzorgde plekken, ik vond onze plek een beetje aan de krappe kant maar er zijn grotere en kleinere plekken, onze plek had 3 bomen voor de schaduw en die heb je in de zomer periode ook echt nodig! Sanitair is redelijk, maar kan vaker schoongemaakt worden.

Er is een klein supermarktje (eigenlijk alleen geschikt voor brood in ochtend) en een restaurantje voor de typische camping pizza. Op +1.5 km zijn er een Aldi, Lidl en Intermarche supermarkt. Anduze centrum is +- 5km daar zijn diverse leuke winkeltjes en terrasjes.

Er is een bewaker met hond, maar daar hebben we geen last van gehad, hij zorgt ervoor dat er geen campinggasten van de rivaliserende camping op het strandje komen. Op het strandje bij de rivier stond in de tijd dat wij er waren van +- 14:00-17:00 uur een springkussen waar je ook een ijsje kan kopen, leuk voor de allerkleinsten.

Douches worden om 23:00 uur gesloten

met partner, Aug. 2012
"Prima camping"
Angelavanw
1-9-2012 Deze camping heeft redelijk grote plaatsen. Prima sanitair wat goed schoon gehouden wordt. Het zwembad is niet heel groot maar er is ook een rivier waar je lekker in kunt zwemmen.
Bij de receptie zijn ze vriendelijk.

met partner, 2012
"Leuke camping en heel schoon sanitair"
Bep Nederlof
22-8-2012 de camping ligt aan de rivier de Gardon , de temperatuur van het water is heerlijk,
zwembad aan de kleine kant voor zo,n grote camping maar de jeugd tussen 12 en 17 jaar zit overdag aan de Gardon, waar ze van de rotsen af kunnen springen, dus die zijn dan niet in het zwembad

"Ontzettend leuke camping!"
Make
26-8-2012 Een prachtige en leuke camping! Direct naast een warme rivier met helder water waar je van rotsen het water in kan springen!

Zwembad is wat klein, maar toch groot genoeg om genoeg vermaak te hebben. 4 glijbanen, waarvan 1 familieglijbaan (erg leuk, stijl), een groot pluspunt!

Om 22:00 gingen de lichten bij het voetbalveld uit, veel jongeren gaan dan naar huis, maar ook gaat een grote groep (waar ik bij zat) met kinderen vanaf 13/14 jaar naar de rotsen/strand bij rivier waar we een ontzettend leuke tijd hadden! Ook ben ik er hier achtergekomen dat belgen ontzettend goed Frans kunnen, zij vertaalden wat wij zeiden voor de Fransen die bij de groep zaten. Top top top!

Lekker eten, bij de Snackbar Hollands voer, frikadellen, kroketten en patat. Heerlijke pizza's bij het restaurant, alleen was de supermarkt eigenlijk alleen voor het ontbijt. Dat maakt opzich niet uit, want op loopafstand zitten de Intermarché, Aldi en Lidl.

Grote plekken, met goed wifibereik en stabiele elektriciteit!

"Geweldig mooie camping"
Diego
29-8-2012 Een week in augustus verbleven in een huisje van de camping (nr 76) meteen bij de trampolines. Het geluid van de spelende jeugd in de caravan bleek verbazend goed gedempt, zodat die van ons goed konden slapen :-) Vooral voor kinderen tussen 7 en 12 jaar ideaal. Zwembad prima en fijn, rivier helemaal geweldig. Eten in restaurant was erg goed, zeker de streekgerechten. Anduze stad is ook erg leuk en kan je ook goed eten.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke camping voor gezinnen met kinderen"
L. Merceij
9-8-2012 Momenteel staan we nog op deze camping en helaas moeten we volgende week alweer weg. De camping bevalt ons prima. sanitair is heerlijk.. warme douches ( dmv drukknop en temperatuur instelbaar) wc papier bij de wc's. Bij de plaats water en riool.Ruime plekken. idd verschillend in grote maar die van ons ruim 100m2 zowel zon als schaduw plekken zijn aanwezig. dit kan je allemaal aangeven bij de reservering.
Zwembad is erg leuk met glijbanen misschien in het hoogseizoen wat vol. en wat we jammer vinden is dat mensen de bedjes vast blijven houden.. gaan gewoon terug naar de tent om even te eten en laten handdoek dan op bedje liggen.
De rivier is echt heerlijk. helder water, ondiepe en diep gedeeltes. heerlijk springen van de rotsen. stroomversnellinkjes voor de kleintjes.
Na 22 uur moet het stil zijn dat is het redelijk.. idd geen muziek oid maar dat wisten we.
Op loopafstand heb je de supermarkten en tankstation. Wasmachines wassen schoon(5 euro p beurt). Kortom een heerlijke plek

"Te duur en te krap"
andries
9-9-2012 Na camping Le chercheur bezocht te hebben, hier nog een weer gestaan: Zeer weinig schaduw op meeste plaatsen, kleine afgebakende plaatsen, meer dan dubbel zo duur als eerste camping, veel regels en weinig animatie voor kinderen. Er wordt geen animatie s avonds geregeld.
Je moet de hele dag met een polsbandje lopen. Zwembad, hoewel schoon en mooi, te klein voor aantal personen;
Goeie en schone camping, maar te duur voor de faciliteiten en ruimte die je er voor krijgt.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Goede camping, maar niet nog een keer"
Elshof
28-8-2012 Voor de jeugd wordt op de camping niets georganiseerd, ze mogen niet op het strandje zitten 's avond en worden daardoor gedwongen om over de rotsen te klimmen en buiten de camping zich te vermaken.
Er loopt een bewaker rond met herdershond, maar die niets deed aan onze rumoerige buren, maar zich voornamelijk moest bezighouden met de jeugd van het strand te weren. Er was niets georganiseerd, geen wedstrijdje, geen muziekje, helemaal niets 's avonds. Om 22.00 uur gaan de lichten bij het speelveld uit. en moet rust heersen, behalve het restaurant, daar was tot rond middernacht lawaai te horen. Je wordt bij aankomst er al op gewezen dat indien er tweemaal een waarschuwing is gegeven, je van de camping verwijderd wordt.
Pluspunten: mooi zwembad, sanitair is netjes. In de omgeving zijn weinig bezienswaardigheden.
Minpunten: Winkeltje is slechts 2 uur op en het zwembad gaat om 19.00 uur al dicht. Geen animatie.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Wederom super! Volgend jaar weer!"
Simon
29-8-2012 Ons tweede jaar op de camping. Het was wederom geweldig. Door de storm in november 2011 heel wat bomen weg, maar allemaal vervangen door al wat grotere bomen.

De kinderen (1 en 3) hebben zich uitstekend vermaakt bij de rivier en het zwembad. Vooral de glijbanen doen het erg goed bij de oudste. Ondanks hoogseizoen geen lange rijen voor de glijbanen.

Dat gezemel over de strenge bewaker met de hond is echt onzin. Ja, er loopt een man met een hond om het privé strandje vrij te houden van mensen van andere campings. Prima toch, anders zou het erg druk worden op deze mooie plek. Daarnaast inderdaad om 22.00 uur stil! Helemaal perfect voor ons, want toch geen behoefte aan animatie met kinderen van 1 en 3. Met onze vrienden gewoon ook na 22.00 uur heerlijk buiten kunnen praten zonder dat iemand daarover klaagt. Dus ook de bewaking niet!~

Voor ons het alweer zeker dat we volgend jaar weer heengaan. Gewoon een supercamping met aardig en bekwaam personeel! Vooral de receptie! Bedankt!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk maar niet weer"
Stony
30-7-2012 De camping is leuk,sanitair is goed.voor de oudere jeugd is er op de avonden niks te doen,überhaupt is er savonds niks te doen op de camping,de bewaking die op de camping loopt , loopt de jeugd continue achterna ,ze mogen niks op de rotsen zitten is er ook niet bij ,ze moeten buiten het terrein van de camping zijn 1 bewaker loopt zelfs met een herdershond tussen de badgasten door en kijkt of je je bandje wel om hebt,en geen Engels praten ,op deze camping kom en wij niet weer .

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?