26-8-2012
Een prachtige en leuke camping! Direct naast een warme rivier met helder water waar je van rotsen het water in kan springen!
Zwembad is wat klein, maar toch groot genoeg om genoeg vermaak te hebben. 4 glijbanen, waarvan 1 familieglijbaan (erg leuk, stijl), een groot pluspunt!
Om 22:00 gingen de lichten bij het voetbalveld uit, veel jongeren gaan dan naar huis, maar ook gaat een grote groep (waar ik bij zat) met kinderen vanaf 13/14 jaar naar de rotsen/strand bij rivier waar we een ontzettend leuke tijd hadden! Ook ben ik er hier achtergekomen dat belgen ontzettend goed Frans kunnen, zij vertaalden wat wij zeiden voor de Fransen die bij de groep zaten. Top top top!
Lekker eten, bij de Snackbar Hollands voer, frikadellen, kroketten en patat. Heerlijke pizza's bij het restaurant, alleen was de supermarkt eigenlijk alleen voor het ontbijt. Dat maakt opzich niet uit, want op loopafstand zitten de Intermarché, Aldi en Lidl.
Grote plekken, met goed wifibereik en stabiele elektriciteit!
9-8-2012
Momenteel staan we nog op deze camping en helaas moeten we volgende week alweer weg. De camping bevalt ons prima. sanitair is heerlijk.. warme douches ( dmv drukknop en temperatuur instelbaar) wc papier bij de wc's. Bij de plaats water en riool.Ruime plekken. idd verschillend in grote maar die van ons ruim 100m2 zowel zon als schaduw plekken zijn aanwezig. dit kan je allemaal aangeven bij de reservering.
Zwembad is erg leuk met glijbanen misschien in het hoogseizoen wat vol. en wat we jammer vinden is dat mensen de bedjes vast blijven houden.. gaan gewoon terug naar de tent om even te eten en laten handdoek dan op bedje liggen.
De rivier is echt heerlijk. helder water, ondiepe en diep gedeeltes. heerlijk springen van de rotsen. stroomversnellinkjes voor de kleintjes.
Na 22 uur moet het stil zijn dat is het redelijk.. idd geen muziek oid maar dat wisten we.
Op loopafstand heb je de supermarkten en tankstation. Wasmachines wassen schoon(5 euro p beurt). Kortom een heerlijke plek
9-9-2012
Na camping Le chercheur bezocht te hebben, hier nog een weer gestaan: Zeer weinig schaduw op meeste plaatsen, kleine afgebakende plaatsen, meer dan dubbel zo duur als eerste camping, veel regels en weinig animatie voor kinderen. Er wordt geen animatie s avonds geregeld.
Je moet de hele dag met een polsbandje lopen. Zwembad, hoewel schoon en mooi, te klein voor aantal personen;
Goeie en schone camping, maar te duur voor de faciliteiten en ruimte die je er voor krijgt.