Aparthotel Royal Regency*** in Vincennes Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Royal Regency***

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Royal Regency***

69/71, Rue Defrance, 94300, Vincennes
Aparthotel Royal Regency scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Royal Regency***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Royal Regency*** in Vincennes, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Aparthotel Royal Regency*** met andere accommodaties in Vincennes.

2 beoordelingen over Royal Regency***

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Volledig ingericht, goede prijs kwali-verhouding"
arjenirene
8-1-2012 gezelschap m45 v42 v13 v13
Metrohalte Chateaux de Vinvennes 10 min. lopen. Supermarkt en bakker aan overkant. Zeer netjes appartement. Parkeergarage gratis. Volledig ingericht -koffie automaat, tv dvd waterkoker, pannen, alle keukengerei, fohn, goede luxe slaapbank.
Iets minder is de late inchecktijd 17 uur en vroege uitchecktijd 10 uur.
restaurantjes alleen bij metrohalte,

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Als nieuw, schoon, geweldig Een topper"
Natascha
10-2-2011 Wij hebben hier 1 overnachting gedaan, voor wij naar Disney gingen, om de Eiffeltoren enz. te zien. Wij waren met 2 volwassenen en 3 kinderen. We hadden een gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers. Eigenlijk zou ons derde kind op de slaapbank moeten slapen. maar onze kinderen van 7, 8 en 10 hebben overdwars met z'n 3 en in het tweepersoons bed gelegen. Bedden waren zeer goed. Alles was vrijwel nieuw en zeer schoon. Supermarktje schuin t.o. het hotel, bakkertjes in de buurt, 10 minuten lopen van het gezellige centrum en ongeveer 15 minuten lopen naar de metro. 1 lijn direkt naar hartje Parijs! Een echte aanrader!!!!!