26-8-2011
In 2 juli 2 weken naar deze camping geweest in gehuurde tent.Deze was gloednieuw en prima ingericht en uitgerust , incl. goede bedden met matrassen , kussens en dekens.
Alles heerlijk ruim en geen plaatsen vlak naast elkaar.De huisjes zijn ook nieuw en ze zijn nog steeds bezig met plaatsen van nieuwe.
Sanitair wat verouderd , maar wel goed en schoon!Zeer vriendelijke ontvangst en zelfs tijdens regenbui , kwam personeel 2x vragen of alles goed was met de tent en er geen problemen waren.
Als 's ochtends boord was uitverkocht werd en snel nieuwe gehaald.
Twee niet zulke grote zwembaden , maar wel verwarmd en 1 met overkoepeling en 2 glijbanen.Prima voor kinderen.
Bij bar Wifi en kleine campingwinkel , 's middags staat er een snackwagen en soms en soms een pizzakar.
Vlakbij openbaar vervoer en ongeveer 20 min van Disneyland.Ook stadje als Provins en Melun zijn een aanrader.
Wij hebben het meer dan prima hier gehad , zeker voor de prijs die wij hebben betaald!
16-5-2011
Begin mei naar deze camping geweest met 2 grotere kinderen, geen winkel, wel gratis internet bij bar. Boodschappen in Gretz, Intermarché. Disney met auto 25 min, prima bereikbaar, Parijs met trein 45 min, 13,65 euro pp hele dag reizen met trein, bus, metro. Stacaravan perfect, nieuw en er kwamen nog veel nieuwe.
Ook door het goede weer een prima week gehad hier.
13-8-2010
Nieuwe stacaravans altijd prettig! Prima voor uitstapjes naar Parijs, Disney. We zijn zelf naar Reims geweest en de Provins. Tussen de Fransen, geen Nederlander te bespeuren op heel de camping. Het permanente springkasteel een groot succes voor de kids. Er komt in de toekomst een groter zwembad de glijbanen stonden er al. Prima eerste ervaring met de Franceloc camping. Vriendelijk personeel.