2-9-2011
Wij waren hier eind aug '11. Nog geen 10% plaatsen bezet. 95% van plaatsen ligt onder bomen, dus donker. Geen echte verblijfscamping (geen extra voorzieningen), maar goed als uitvalsbasis voor bezoek aan centrum Parijs (20 km) en Disney. Wel prijzig, ruim 40 euro per nacht. Sanitair oud maar wordt goed schoongehouden, winkeltje voor brood etc op terrein. Kregen bij aankomst een keurig informatieboekje in NL.
Wij wilden naar Parijs vanaf camping. Tip die niet in het boekje staat: lopend uit camping links, bij rotonde bus 421 of 211 nemen richting gare Torcy (enkeltje kopen a 2 euro). Op gare Torcy een zgn Mobilis-kaartje kopen (14 euro per dag) en vanaf dat moment kan je onbeperkt reizen in bus, trein (daarmee moet je naar Parijs, Gare l'Est) en metro rond Parijs. Vanaf dat moment kan je dus ook met dit kaartje 's avonds terug naar camping.
Bij Chez Eugénie op pleintje Montmartre redelijk 'toeristisch' goed maar ook duur gegeten.
12-9-2010
Wij hebben 3 nachten op de camping gestaan omdat we Parijs wilden bezoeken, en we hebben ons prima vermaakt. Jammer dat je nog wel een half uur onderweg bent, dus locatie niet zó geweldig in combinatie met een stedentrip.
Camping zelf was prima. We hadden een fijne plaats, lekker beschut zodat je een beetje privacy hebt. Sanitair was wel oké, toen ik er was stonk het helemaal niet, en er was tenminste wc-papier (een grote luxe op campings heb ik ervaren). Ook geen stomme muntjes-douche gelukkig. Elke ochtend lekker vers stokbrood, ook al sliep je uit (blijkt ook al een luxe op campings). Schattige haasjes en poezen lopen rond.
Schoonmaker was wel een rare vogel, maar ach, wie ben ik me om daar iets van aan te trekken. De receptie stinkt wel naar hond, maar voor de rest dus allemaal prima.
19-8-2010
We zijn 3 nachten op deze camping verbleven op de terug weg van onze vakantie aan de westkust.
De camping is ideaal voor een bezoek aan Disney. Parijs centrum ligt ongeveer op een half uur met de metro.
Tip: Ga niet met het minibusje naar het metrostation. DIt hebben wij de 1e dag gedaan en waren 17 euro lichter voor de 5 minuten die we in het busje zaten.
Het metrostation van Torcy biedt voldoende parkeergelegenheid(gratis) om je auto daar te parkeren. Dit hebben wij dus ook de andere keren gedaan.
Wat betreft de camping deze is zeer gedateerd, personeel bij de receptie was wel erg vriendelijk echter de man van winkel en die savonds het minibusje reed zag er wat slordig uit. Sanitair erg oud, wc's zijn erg klein. Wel altijd goed warm water.
Savonds was het helemaal donker op de camping, het kost dan ook wel wat moeite om goed op de paden te blijven!
Al met al een goede camping voor een bezoek aan Disneyland
14-8-2010
We stonden hier een aantal dagen omdat we graag naar Parijs wilden.
Met 2 kinderen van 11 hier gecampeerd.
Sanitair is gedateerd maar wel schoon, weinig te doen voor de kinderen op de camping, maar onze kinderen speelden met spaanse, schotse en israelische kinderen en da's ook erg leuk.
5 min van de camping is een heeeele grote supermarkt en de metro naar parijs, gratis en veilig parkeren met de auto.Met metro binnen 15 min in hartje Parijs. Disney ook erg dichtbij.