Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel** in St. Denis Frankrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel**

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel**

36 Boulevard de la Libération, 93200, St. Denis
Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel** in St. Denis, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel B&B Paris Saint Denis Pleyel** met andere accommodaties in St. Denis.

1 beoordeling van B&B Paris Saint Denis Pleyel**

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ideaal hotel voor dagje Parijs!"
Patricia
27-8-2011 Als je op doorreis bent voor een (zomer)vakantie in Frankrijk en een dagje Parijs wil bezoeken is dit hotel een fantastische gelegenheid voor een betaalbare overnachting. Het hotel is centraal gelegen bij de metro en de bus om binnen 15 minuten midden in Parijs te staan (halte Invalides). Wij boekten een familiekamer voor 4 personen incl ontbijt. Inclusief alle kosten en het ontbijt waren wij als gezin € 106,= kwijt en konden wij zelfs onze auto beveiligd parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. De kamer is krap alsook de badkamer incl toilet, maar de prijs-kwaliteit verhouding is goed want meer heb je niet nodig voor een kort verblijf. Het ontbijt is beperkt, maar biedt wel precies wat je in de basis nodig hebt: lekkere koffie en vers brood, ei met spek, jus d'orange, boter, jam e.d. Met het gevoel alsof je in een jeugdherberg zit. Een topformule. Wij komen hier zeker nog een keer terug.