Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet Frankrijk beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Huttopia Rambouillet

5,9
6,1

28 mei 2012

Camping Huttopia Rambouillet Rambouillet

Beoordelingen Camping Huttopia Rambouillet

Route du Château d’Eau, 78120, Rambouillet
Camping Huttopia Rambouillet scoort een 6,9 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Huttopia Rambouillet? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Camping Huttopia Rambouillet vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Camping Huttopia Rambouillet met andere accommodaties in Rambouillet.

28 beoordelingen over Huttopia Rambouillet

6,2
"Veel te dure doorgangscamping"
boemelboy
24-11-2011 Helaas heb je aan deze kant van Parijs niet veel keus dus werd het deze camping voor een nacht op doorreis.
Veel te duur voor het gebodene €42,- met de caravan en 4 personen voor een nachtje op een plekje. Omdat er verder weinig in de omgeving is, kunnen ze duidelijk vragen wat ze willen
Is een zg. ecologische camping, dus als dat je ding is doen, anders niet!
Sanitair is prima en schoon, restaurant is ook OK, en er is een ecologisch zwembad wat ook prima is. Ze hebben geen apart doorreisgedeelte dus dat is vervelend voor de overige gasten.

"Een half uurtje van Parijs"
Ad Z
2-9-2011 Over Huttopia Rambouillet verkeer ik wat in twijfel. Grootste pluspunt is dat je vanaf station Rambouillet (met goedkope parkeergarage) in een half uurtje op Montparnasse in Parijs staat. De ligging in een mooi bos is oké. De grond is evenwel keihard en normale haringen krijg je er niet in. Het sanitair is wel goed, maar waarom sluiten ze de helft af, ook als het nog best druk is? Hij is niet goedkoop, maar ook niet schreeuwend duur. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals bomen klimmen met klimgereedschap.
Hij heeft iets amateuristisch en de ontvangst is ingewikkeld met een omslachtige administratie. En dat eco-gedoe is vooral buitenkant. Maar dan: waar op campings heb je vloerverwarming in het sanitair? In de anwb-gids krijgt het eco-zwembad een 10, maar waarom eigenlijk? Zo fris vind ik het niet en garanderen dat er niemand met bacteriën in stapt kunnen ze natuurlijk niet.
Kortom, er zijn allerlei plus en minpunten. Maar een mooie camping vlakbij Parijs is de grootste plus.

met een groep, Aug. 2011
"Een zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding!"
Gerine
14-8-2011 We kregen voor ruim 45 euro een kleine plek op grind om onze tent op te zetten. Toen we gingen klagen bij de receptie kregen we een plek in het bos. Kleine plaatsen voor veel geld!
Staat van sanitair was slecht. Er was te weinig sanitair en wat er was was veelal kapot of met lekkage.

"Doorreiscamping"
Familie de Jonge
14-8-2011 2 weken gestaan met jonge kids, vooruitgeboekt door positieve beoordelingen en prachtfoto's op ANWB-site/CD-rom en Huttopia-site. Voor ons 1 teleurstelling en NIET voor herhaling vatbaar.

Positief:
- afgeschermde/privacy plekken
- veel groen

Negatief:
- doorreiscamping, dus dagelijks nieuwe buren
- weinig betrokkenheid kampeerders (geen gezelligheid)
- onrustig door vertrekkers/aankomers 7u tot 12u en vanaf 16u tot ca. 24u
- weinig betrokkenheid medewerkers
- veel sloten van wc's en douches langdurig kapot (niet vervangen)
- sitefoto's alleen van cottages en en woonwagens!! Geen bosplekfoto's op sites!
- kiezel/rots/boomwortelgrond dus zonder rotsharingen niet te doen
- door hoge bomen weinig zonlicht

"Een echte doortrek camping"
Steven
28-7-2011 Twee nachten op deze camping gestaan op de terugweg van de dordogne met t doel de hoogtepunten van Parijs ff te bekijken in een dag.
Het 'groene' ecologische zwembad nodigt niet uit tot een duik, de kampeerplekken liggen in een donker bos (schotel voor TV uitrichten, vergeet t maar), douches van t nieuwe sanitair gebouw waren redelijk goed, toiletten wat minder (geen wc-bril, wel papier). Geen gebruik gemaakt van eetgelegenheid en animatie. Meisje aan receptie spreekt zeer goed engels. Prima ligging t.o.v. Parijs, half uur met trein, daarna overstappen op metro-netwerk en maar zoeven door Parijs, dagkaart 14 euro pp. In de omgeving van Parijs, is het denk ik moeilijk een betere camping te vinden.

"Prachtig gelegen camping met top sanitair"
Barbara
29-7-2011 Deze camping ligt prachtig in het bos, wij hadden een super plek vlakbij het grote sanitair gebouw. Daar hele mooie, ruime douches met heerlijk warm water. Sanitair gebouw zelf is ook verwarmd. Heel fijn als het weer wat minder is en je bent met kleine kinderen. Restaurant is prima, lekkere pizza. Zwembad is inderdaad even wennen. Door de algvorming was de bodem spekglad, dat vond ik niet zo fijn met een kleintje op de arm. Enige echte nadeel: veel passanten. Daardoor wat onrustig en wat lastiger vriendjes maken. Zeker wel voor herhaling vatbaar!

"Alléén geschikt voor 1 nacht !!!!"
jansen
26-7-2011 Veel te hoog prijsniveau voor 3 sterren camping
Vies sanitair zwembad vol algen ( groen water )
Heerlijke pizza maar wel lang wachten
Alle brood van zeer slechte kwaliteit zo weggegooid ( frans onwaardig )
krappe plaatsen en je plek wordt gebruikt als doorgangsweggetje door iedereen

"Donkere doorreiscamping afrader"
Familie de Jonge
14-8-2011 2 weken gestaan met jonge kids, vooruitgeboekt door positieve beoordelingen en prachtfoto's op reisorganisatie-site/CD-rom en Huttopia-site. Voor ons 1 teleurstelling en NIET voor herhaling vatbaar.

Positief:
- afgeschermde/privacy plekken
- veel groen

Negatief:
- doorreiscamping, dus dagelijks nieuwe buren
- weinig betrokkenheid kampeerders (geen gezelligheid)
- onrustig door vertrekkers/aankomers 7u tot 12u en vanaf 16u tot ca. 24u
- weinig betrokkenheid medewerkers
- veel sloten van wc's en douches langdurig kapot (niet vervangen)
- kiezel/rots/boomwortelgrond dus zonder rotsharingen niet te doen
- door hoge bomen weinig zonlicht

"Heerlijke plek"
Monique
30-7-2011 We hadden een cahutte, luxe kamperen. De tent/ huisje was wat klein, maar gelukkig hadden we goed weer.
Alles is van goede kwaliteit, goed uitgerust.
Het zwembad was wat glibberig, maar eenmaal gewend....

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Ecologisch maar toch commercieel"
Familie Dijkhuis
22-8-2010 Huttopia is een mondiale ecologische campingformule.
Hoewel best een prettige camping om te verblijven zijn er wel wat minpuntjes te noemen. Zo was de route over de camping naar onze plek erg krap waardoor onze caravan en auto door de takken (krassen op auto) gestuurd moesten worden.
De toiletten werden niet erg regelmatig bijgehouden.
Het zwembad lijkt door het natuurwater niet aantrekkelijk om in te zwemmen (zal best goed en veilig zijn).