15-9-2011
Deze camping is alleen om te overnachten. Het is een camping met veel stacaravans een paar tenten en een paar te kleine toeristische plekken. De caravans staan erg dicht op elkaar.
Op de camping is voor kinderen weinig te beleven. Een te klein en koud zwembad, behalve het peuter deel, maar dit is weer slecht onderhouden en de roosters van de overstorten ontbreken. Het speeltuintje mag die naam niet hebben.
Het geheel is redelijk verzorgd maar dan ook niet meer dan dat.
Het restaurant biedt dat wat je voor het gevraagde geld mag verwachten.
De receptie is karig maar vriendelijk bemand. Klachten worden redelijk goed opgelost.
Het winkeltje is handig in nood. Maar 6 km verder is er in Mouroux een goede Intermarché.
Ideaal van de camping is de ligging tegenover het station. Ondanks dit geen last van de trein op de camping.
Maar al met al zijn er betere overnachtingsplekken om Parijs te bezoeken. Bijv. Camping Bois de Bologne in Parijs zelf. Iets duurder maar minder kosten voor openbaar vv.
14-9-2011
Vooraf twijfel n.a.v. de vele negatieve recensies. In tegendeel, het was top. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima (bali) sta caravan van alle gemakken voorzien. Wel even opleeten of je niet onder de bomen staat. De notenfamilie valt grasg op je dak. Parijs in de buurt maar zeer af te raden met kinderwagen... In de metro niet te doen met trap op en af. Wel prima bereikbaar per trein. Een aanrader wat ons betreft.
29-8-2011
Ben net dagje terug en wilde toch reageren op meeste berichten .Wij zaten in een chalet bij het zwembad.Chalet was netjes maar niet ruim v 6 personen. Je moet geen dikke kont hebben als je de toilet op wil. Mijn bed kraakte enorm en na melding bij receptie binnen 10 min td op stoep die het bed omruilde. wandeling camping gedaan en was blij daar niet te staan,hutje mutje op elkaar.Terras gezellig en personeel bijna allemaal nederlands en vriendelijk ,ligt ook beetje aan jezelf denk ik. Het terras is van hout gemaakt, enorm glad bij regen waardoor je regelmatig mensen zag uitglijden.3x gegeten,pizza, pasta geweldig,kip menu veel te weinig op je bord, nagerecht,keuze uit 2. Activiteiten gericht op kinderen maar niet v volwassenen. internet was te doen,24wifi uren kon je kopen voor 20€,die maak je met met mooi weer niet op in een week. zwembad v volwassenen erg klein, 10 bij 4 m en best koud water. Voor invalide mensen ongeschikt ivm vele klimmen .