Camping Le Chêne Gris*** in Pommeuse Frankrijk beoordelingen 6.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.650 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Pommeuse > Camping Le Chêne Gris***

Beoordelingen Camping Le Chêne Gris***

10 februari 2012

5,8
6,5
5,6
5,3

Camping Le Chêne Gris scoort een 6,1 uit 10, op basis van 503 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Chêne Gris***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Chêne Gris*** in Pommeuse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 305 vakantiefoto's van Camping Le Chêne Gris*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Chêne Gris*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Camping Le Chêne Gris*** met andere accommodaties in Pommeuse.

473 beoordelingen over Le Chêne Gris***

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuke camping in de buurt van Disney
Daan
25-10-2011 Wij zijn hier in de herfstvakantie geweest. Een wakikicaravan hadden we geboekt. De caravan was in prima staat. We hadden nr6.
Vooral de caravans dicht bij het zwembad ( voorzieningen) hebben een betere ligging. De tenten hebben erg weinig ruimte rondom.
Zwembad was helaas dicht. Restaurant heeft prima pizza's, friet met burgers etc. Indoorspeeltuin is prima voor kleine kinderen
Animatie ook. Disney is 30 minuten rijden.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Mooie uitvalsbasis om Parijs te bezoeken
Annette v.d. Sommen
2-11-2011 De camping ligt aan een stationnetje waar vandaan je in 45 minuten per trein op het gare du Nord in Parijs bent. Je betaalt wel een tarief voor zone 6 (= niet goedkoop).
Tegenvaller: camping beschikt over een binnen- en buitenbad die volgens de brochure van touroperator tot november open zijn. Ondanks het mooie weer in de herfstvakantie waren de baden dicht, "de verwarming" stond niet aan.
Bij de receptie gaat alles in het Nederlands, je kunt er tegen een gereduceerd tarief treinkaartjes kopen. Personeel is zeer aardig en behulpzaam. Stacaravans zijn netjes en goed uitgerust.

Slechtste Camping ooit
Kevin
15-9-2011 10 september naar deze camping geweest we kwam terug op van onze vakantie in de ardeche en bleek een grote tegenvaller huisje was niet schoon bestek plakte en de douche was ronduit smerig dit gemeld en kwam iemand bestek en douche schoonmaken maar helaas de douche was al zo lang niet bijgehouden en is ook niet schoon meer te krijgen.We zouden van zaterdag tot woensdag blijven maar zijn op maandag al naar huis vertroken.Enige voordeel is van de camping dat je meteen naast het station zit en met de trein voor 14 euro per persoon retour naar parijs kan en dan mag je de metro voor niks gebruiken.

Voor ons deze camping nooit meer totaal niet touroperator waardig

met jonge kinderen, Sept. 2011
Alleen om te slapen
Fam. Sinke
15-9-2011 Deze camping is alleen om te overnachten. Het is een camping met veel stacaravans een paar tenten en een paar te kleine toeristische plekken. De caravans staan erg dicht op elkaar.
Op de camping is voor kinderen weinig te beleven. Een te klein en koud zwembad, behalve het peuter deel, maar dit is weer slecht onderhouden en de roosters van de overstorten ontbreken. Het speeltuintje mag die naam niet hebben.
Het geheel is redelijk verzorgd maar dan ook niet meer dan dat.
Het restaurant biedt dat wat je voor het gevraagde geld mag verwachten.
De receptie is karig maar vriendelijk bemand. Klachten worden redelijk goed opgelost.
Het winkeltje is handig in nood. Maar 6 km verder is er in Mouroux een goede Intermarché.
Ideaal van de camping is de ligging tegenover het station. Ondanks dit geen last van de trein op de camping.
Maar al met al zijn er betere overnachtingsplekken om Parijs te bezoeken. Bijv. Camping Bois de Bologne in Parijs zelf. Iets duurder maar minder kosten voor openbaar vv.

met vrienden, Sept. 2011
Geweldig
L1dert
14-9-2011 Vooraf twijfel n.a.v. de vele negatieve recensies. In tegendeel, het was top. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima (bali) sta caravan van alle gemakken voorzien. Wel even opleeten of je niet onder de bomen staat. De notenfamilie valt grasg op je dak. Parijs in de buurt maar zeer af te raden met kinderwagen... In de metro niet te doen met trap op en af. Wel prima bereikbaar per trein. Een aanrader wat ons betreft.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Super camping!
Familie van der Wou...
24-9-2011 Na alle negatieve berichten op Zoover zakte ons een beetje de moed in de schoenen.Koud zwembad,trailerpark,onvriendelijk personeel,slechte bedden etc.Maar niets van dat alles!het zwembad was fris maar dat is te verklaren,en als je er een x door bent was het een heerlijke verkoeling en daar is het toch om te doen met warm weer?!Het trailerpark aan het begin van de camping?ja daar sliep het personeel!gezellig gemaakt met party tent en picknicktafel voor sávonds gezellig onderons!vorig jr in Saarburg,sliep het personeel bij temp. s'nachts onder de 10 gr. gewoon in een bungelowtent en niks gezelligs eromheen.Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en slechte bedden?!in een chalet van een 1/2 jr oud?niets van gemerkt!het is ook maar net wat je wilt zien!er was inderdaad een "straatje"waar het zij aan zij stond,maar de rest stond super vrij!Wij hebben ons prima vermaakt en gaan zeker nog een x terug!ze zijn aan het opknappen dus het kan alleen nog beter!bedankt voor alles, tot ziens!

met vrienden, Aug. 2011
Goed te doen
Eric
29-8-2011 Ben net dagje terug en wilde toch reageren op meeste berichten .Wij zaten in een chalet bij het zwembad.Chalet was netjes maar niet ruim v 6 personen. Je moet geen dikke kont hebben als je de toilet op wil. Mijn bed kraakte enorm en na melding bij receptie binnen 10 min td op stoep die het bed omruilde. wandeling camping gedaan en was blij daar niet te staan,hutje mutje op elkaar.Terras gezellig en personeel bijna allemaal nederlands en vriendelijk ,ligt ook beetje aan jezelf denk ik. Het terras is van hout gemaakt, enorm glad bij regen waardoor je regelmatig mensen zag uitglijden.3x gegeten,pizza, pasta geweldig,kip menu veel te weinig op je bord, nagerecht,keuze uit 2. Activiteiten gericht op kinderen maar niet v volwassenen. internet was te doen,24wifi uren kon je kopen voor 20€,die maak je met met mooi weer niet op in een week. zwembad v volwassenen erg klein, 10 bij 4 m en best koud water. Voor invalide mensen ongeschikt ivm vele klimmen .

Leuk voor een week
Fam. Meijer
3-9-2011 Wij zaten in een nieuwe Tahiti 2 aan het bos. De ligging was perfect van deze caravan. Alles was nieuw en schoon maar het blijft een caravan dus het is wel aan de krappe kant allemaal. De andere caravans vond ik inderdaad wel echt dicht op elkaar staan en wij waren dan ook blij dat we daar niet zaten. Het zwembad was aan de koude kant maar onze kinderen van 2 en 5 jaar hadden daar geen problemen mee. Het is een ideaal camping voor wat dagen parijs en disneyland. Langer dan een week zou ik er niet willen zitten. Persoonlijk vonden wij de bedden niet liggen en onze oudste die gek op voetbal is miste een voetbalveldje. Het is heuvelachtig dus wordt lastig. Verder hebben wij een heerlijk weekje gehad.

Camping verdient zeker geen onvoldoende!!!!!
Familie Mulder
28-8-2011 Hoi, de negatieve reacties over deze camping zijn zeer overtrokken!!! Goed, het is geen 5-sterrencamping, maar dat weet je ook als je boekt. Natuurlijk zijn er verbeterpunten, maar dat is op bijna elke plek wel het geval. Wij zijn zowel op onze heenreis naar Zuid-Frankrijk als op de terugreis hier geweest en dat is ons goed bevallen. De camping is voor een tussenstop of als je Disney wilt bezoeken zeer geschikt. Het personeel is vriendelijk. Wij wilden heel vroeg vertrekken en dat was zowel op de heen als op de terugreis geen enkel probleem. Er is een leuke bar met vlakbij een overdekte speelplaats voor de kinderen, zeker geschikt voor als het minder weer is. De pizza's en patat vonden wij heerlijk, wij hebben nooit lang hoeven wachten. Ook het zwembad is leuk aangelegd met twee glijbaantjes voor de kinderen. Verbeterpunten:
-een van de zwembaden is ijskoud
-Bali-stacaravan was niet geheel schoon, ook bedden lagen niet prettig(veren voelde je in je rug)
Verder goede dagen gehad!

Deel 1: camping met plussen en minnen
Sepa
28-8-2011 Na het lezen van de vele negatieve reacties op zoover zijn wij met gemengde gevoelens afgereisd naar de camping.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en zijn de rest van de week keurig te woord gestaan en geholpen door de receptie. In onze ogen een ruime voldoende.
De camping biedt in tegenstelling tot andere campings van touroperator weinig ruimte om je lekker uit te leven. Een zwembad, overdekt klimtoestel en een speeltuintje is het enige. Het zwembad is opgedeeld in vier kleine baden. De eerste indruk is koud en de tweede ook. Het bad voor de peuters is wel verwarmd. Onderhoud is erg slecht. Roosters ontbreken, delen van het zwembad liggen los en het sanitair is qua onderhoud en hygiëne zwaar onder de maat. onze kinderen (1 en 3 jaar) hebben zich over het bovengenoemde niet beklaagd en zich prima vermaakt.
Het park is opgedeeld in een heuvel gedeelte. Dit deel is prima qua ligging. Onderaan de heuvel lijkt het op een trailerpark. Weinig ruimte en je zit letterlijk op elkaars lip

5,8
6,5