Hotel Terrass**** in Parijs Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Terrass**** Parijs

Beoordelingen Hotel Terrass****

12-14 Rue Joseph de Maistre, F-75018, Parijs
Hotel Terrass scoort een 8,3 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Terrass****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Terrass**** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Hotel Terrass**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Terrass**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Terrass**** met andere accommodaties in Parijs.

23 beoordelingen over Terrass****

"Super!"
Linda
3-5-2010 Echt een superhotel.
We hadden een hele mooie ruime kamer,met aparte zithoek, goed bed en mooie badkamer met ligbad
Hotel ligt in een leuke buurt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Dec. 2009
"Fantastisch"
anne
10-2-2010 Ik was het weekend voor kerst naar dit hotel met een vriendin. 2 Meiden van 18. we hadden dit hotel onder een spotprijs geboekt omdat d-reizen een fout had gemaakt. Het was 18 december, na enige vertraging met het vliegtuig waren we eindelijk in parijs. Toen met een transfer naar het hotel gebracht. Toen we daar kwamen keken ze wel op, 2 jonge meiden?? maar ze stonden ons netjes te hulp en waren erg beleefd. Er werd Duits, Nederlands, Engels, Frans en Spaans gesproken. iedereen die daar werkt heeft wel een 2e taal. We konden ook kiezen of we in een rokers of niet rokers kamer wilde. De kamer was ruim genoeg. het was niet enorm maar ook niet klein. ze zijn heel klant vriendelijk we wilden even op het dakterras en dat deden ze voor ons open. in de omgeving kun je goed eten. we hebben 1 dag wat minder gegeten (buiten het hotel). de laatste dag mochen wij onze spullen achter neer zetten en konden wij nog parijs rond. zeker Voor herhalingvatbaar

met partner, Dec. 2008
"Ideaal gelegen hotel"
E.J. Maas
1-1-2009 Prima gelegen hotel in Montmartre. Dichtbij metrostations en leuke eetgelegenheden in de omgeving. Ligging vanaf de ring (met de auto) ongeveer 5-10 min, gemakkelijk te vinden!

met partner, Dec. 2008
"Naast een kerkhof niet echt geweldig"
Avi & Sharina
29-12-2008 hotel Terass is niet gastvrij en veelste duur voor de service die ze bieden er was niet eens een flatscreen terwijl dit wel op internet stond en a great vieuw kijk je op een kerkhof uit.

met partner, Nov. 2008
"Duur voor de kamer die we kregen"
C.Bulthuis
30-11-2008 de ligging is perfect, goed te komen met de auto en lekker centraal. leuke eetgelegenheden in de buurt en je wandelt zo naar de Sacre Coeur of de Moulin Rouge. helaas was de kamar zeer klein (voor wat je betaald) en na een dag in de kou, bleek er nauwelijks warm water uit de douche te komen (bad; douche deed het niet). Het ontbijt is matig maar het uitzicht van het terras op het dak is goed.

"Fantastisch hotel"
kemker
7-9-2008 Prachtig hotel, midden in Parijs, vlakbij Moulin Rouge. Vlotte bediening, alleen het biertje in de bar kostte 8 euro, veel te duur. Mooie kamer.

met partner, Aug. 2008
"Geen 4 sterren waard."
Wim Slabbekoorn
19-9-2008 Dit hotel heeft 4 sterren maar de kamer die ik had was klein en het uitzicht was belabberd. Je keek recht bij de buren binnen. Ontbijt is aan de karige kant qa assortiment. Ik zou het 3 sterren geven.

Anja
6-6-2008 waren hier voor drie dagen in parijs.
Heel proper en net hotel.
Onze kamers waren aan de kleine kant, met het zicht op het kerkhof. Onze vrienden keken uit op een muurtje.
De ligging van het hotel is vlakbij Montmartre(lekker eten en zalig vertoeven), moulin rouge, de metro vlakbij, busstop om de hoek enz....
ontbijt is niet zo uitgebreid en vrij duur: 17,50euro pp. Indien je er een gebakken eitje bijwil, betaal je 8,50euro extra. 3watertjes en 1 cocktail betaal je in de bar 25 euro enz...

alleenreizend
R. van Asselt
22-12-2007 Prachtig hotel dat de Parijse sfeer goed uitstraalt. Goed gelegen nabij veel attractieve plekjes voor de toerist. In de zomer een geweldig dakterras met Parijs aan je voeten.
Het kost een paar Euro s maar je krijgt er wat voor 1

met partner, Nov. 2007
H. Hoogeland
19-11-2007 Het ontbijt was zeer karig. Ook de was het barpersoneels 's avonds regelmatig meer dan een uur weg, waardoor er geen bestellingen gedaan konden worden. De ligging van het hotel en de goede kamers maken een hoop goed. Het diner is ook uitstekend in dit hotel.