Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** in Parijs Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin***

6,7

28 mei 2012

Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** Parijs

Beoordelingen Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin***

30 Route des Petits Ponts, 75019, Parijs
Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin scoort een 7,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** met andere accommodaties in Parijs.

28 beoordelingen over Suite Home Paris Porte de Pantin***

6,7
met partner, Dec. 2011
"Prima prijs kwaliteit verhouding"
Marlies
19-1-2012 We hadden het hotel via een super scherpe aanbieding geboekt en hadden niet al te hoge verwachting. Maar alles viel reuze mee. Ligging inderdaad niet ideaal, maar met metro is alles wel goed te doen. Kamer ruim en van alle gemakken voorzien. Kitchenette erg handig. Badkamer had zelfs bad en douche was ook prima. Met bed(bank) was ook niks mis. Ontbijt vond ik (zeker voor Franse begrippen) meer dan voldoende. Omgeving rond metrostation Hoche ziet er nog best fatsoenlijk uit, maar inderdaad 's avonds laat is het wat minder prettig om naar hotel te lopen. Grote supermarkt vlakbij metrohalte. Restaurant van het hotel niet uitgeprobeerd omdat het dicht was (op nieuwjaarsdag). Uitzicht niet heel fantastisch, wel goed geisoleerd allemaal (met raam dicht geen last van straat-rumoer). De airco deed het niet erg goed, het was vrij warm (beetje te) in de kamer. Als je een leuke aanbieding tegenkomt zou ik dit hotel zeker aanraden. Voor een prikkie zit je dan een paar dagen in Parijs.

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel om vandaaruit Parijs te verkennen"
Bert
13-12-2011 Voor Parijs ruime kamer, zeker als de bedbank is ingeklapt.
Uitgeklapte bendbank is trouwens prima en ruim 2-persoonsbed.
Plezierig is de kitchinette met koelkast , waterkoker, magnetron etc.
Prima parkeergarage onder het hotel.

met vrienden, Nov. 2011
"Keurig hotel voor een weekendje weg"
Corine
14-11-2011 Voor een weekend Parijs is dit een prima hotel.We hadden in eerste instantie bij aankomst wat gefronste wenkbrauwen bij het zien van de buurt. Echter ons nooit onveilig gevoeld en als je binnen bent merk je niet dat het buiten wel erg gekleurd is. De kamers zijn ruim, worden netjes schoongemaakt. Het bed is een uitgeklapte bedbank maar die slaapt uitstekend. Daardoor is de kamer zeer efficient want als je overdag wilt zitten klap je de bank in.Er is een klein keukencompartement met 1 kookplaat, gootsteen, koelkast, waterkoker, broodrooster en magnetron.Geen geluidsoverlast als je slaapt.Ook is er voldoende serviesgoed. Het ontbijt is vriendelijk geprijsd, uitgebreid, lekker en ruim voldoende, je kunt pakken zoveel je wilt.Dus niet alleen een croissant met een cupje jam.De receptionist spreekt goed Engels en kan je wegwijs maken.Met de metro, halte op 6 minuten lopen, ben je in een wip overal.Op zondag is er een markt op weg naar het metrostation.Grote supermarkt is vlakbij metrohalte.

"Meer dan prima prijs/kwaliteitverhouding."
Glenn
4-10-2011 Hotel Suite Home Paris Porte de Pantin*** in Parijs is voor herhaling vatbaar!
Wat ons ook prima beviel was de aanwezigheid van een goed uitgeruste kitchenette. Superhandig!
Belangrijkste verbeterpuntje zou kunnen zijn: het hoger ophangen van de doucheglijstang. Kon er niet onder staan met mijn 'slechts' 183 cm lengte.
Wij willen hier zeker terug komen.

met vrienden, Aug. 2011
"Voor de betaalde prijs een goed hotel"
barisahoogkamer
6-10-2011 Aangezien wij, mijn zusje en ik, dit hotel hebben geboekt via touroperator voor de ongelovelijke prijs van 69 euro hebben wij weinig klachten.

Wel zijn er kleine opmerkingen:

~ douchestang hangt laag voor de langere mensen onder ons
~ receptie wil geen taxi bellen
~ er zijn idd slaapbanken, die lekker liggen.
~ ontbijt is netjes verzorgd, maar wordt niet aldoor op tijd bijgevuld
~ ontbijt pas boeken in het hotel, scheelt 6 euro p.p

"Prima Hotel"
Eric
2-8-2011 Wij gingen voor een romantisch weekendje naar Parijs, en zijn na veel zoeken bij dit hotel uitgekomen via 'touroperator'l. We zijn een jong stel (26 jaar), reisden met de auto en we sliepen op de bovenste etage (kamer 912). We hebben onze trip als positief ervaren.

- Hotel goed bereikbaar, maar let op wegwerkzaamheden rondom hotel.
- Parkeergarage zeer ruim (10,- p/dag).
- Geen last van lawaai, sliepen met het raam open.
- Het bed, ondanks dat het een soort uitklapbare bank was, lag heerlijk!
- Het kleine keukentje niet gebruikt, maar de koelkast is super voor als je 's ochtends gekoelde drank/etenswaren wilt hebben.
- Ontbijt in hotel is ten alle tijde goed bevoorraad, maar niet uitbundig. Loop liever richting het metrostation (Hoche, 3 min.) en haal je ontbijt bij een van de bakkers daar.
- Parijs' metrostelsel is dermate efficiënt dat je vanaf Metrostation Hoche alles binnen afzienbare tijd kan bereizen.
- WiFi werkte niet, TV alleen Franse zenders, Fitnessruimte afgesloten (fake?)

"Prima vertoeven."
Jesse
14-7-2011 Het hotel is vrij makkelijk aan te rijden in Parijs. Het is een hoog gebouw en kan het van af de rondweg al zien liggen. De kamer zijn prima schoon. Wij hadden kamer 714 en heerlijk rustig. De kamer had een keuken, kookplaatje,koelkast, magnetron, waterkoker en toebehoren,alles gloednieuw. Dus als je zelf wil koken dan is dat mogelijk.Zou ik echter niet doen, want in Parijs valt er zoveel te eten.
Verder kon je er ontbijten voor 6 euro p.p. Prima en volledig.
In de wijk waar het hotel ligt wonen net als in veel andere wijken in Parijs veel allochtonen De metro ingang is 10 min lopen (Hoche) Het hotel is t.ov. alle bezienswaardigheden prima aan te reizen. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Stip reizen 69 p.p voor 3 nachten.

"Lekkere slaapplaats"
Hendriks
6-6-2011 na deze site te hebben doorzien hadden we een raar gevoel van hebben we er wel goed aan gedaan.en dan bedoelen we eiegenlijk de slechte dingen die we lazen.Nou de mensen die slechte ervaringen hebben met dit hotel wonen zeker zelf in het hilton waar ze een lakei hebben ,wij hebben niets vervelends kunnen ontdekken.De metro is 1 kilometer lopentegen over de uit gang van de metro is een supermarkt met lekkere maaltijden.In het hotel is een restaurant waar je lekker kunt eten.tegen over het hotel zit een marokaans eettentje.en mischien dat mensen dat als onveilig beschouwen.kamer heeft inderdaad een slaapbank maar de kamer die wij hadden 709 was een heerlijk bed 1.60 breed 2.00 lang dus niet echt klein.Bad in de badkamer is niet zo heel groot ik ben zelf 1.87 maar douchen ging goed als je de douchekop in je hand houd kan je gewoon zelfs je hoofd afspoelen it's amazing.wij hadden dit geboekt bij stip voor 69,- criticasters neem eens vakantie en geniet

met partner, Apr. 2011
"Leuk hotel"
kevin
9-10-2011 voor een stedentrip zijn wij op dit hotel terecht gekomen we hebben hier 2 nachten doorgebracht. hotel ziet er netjes verzorgt uit en heeft een mooie ligging binnen 10 min in het centrum metro station zit op 5 min lopen afstand.

de bereikbaarheid van het hotel was mij meegevallen, ik dacht chaos is deze stad maar het hotel zit pal naast de ring van parijs perfect dus.

wij zijn aan het kijken om nog een keer terug te gaan gaan parijs want 3 dagen is te kort. we zullen zeker terug keren naar dit hotel.

met partner, Mrt. 2011
"Redelijk hotel"
Dennis
29-3-2011 Hotel ligt in een slechtere wijk waar het savonds toch wat minder veilig is. Ook zijn er veel bouwwerkzaam heden rondom de omgeving. De eettentjes enzo zijn wel leuk en vriendelijke mensen.
In het hotel zelf vond ik het personeel niet echt behulpzaam en de spa / fitness is 1 jacuzzi (die volgens mij al even out of order is) en de fitness bevat 3 machines. De kamers zijn netjes vooral het kleine kookplaatje en koelkast is toch erg fijn in een hotel. Alleen de bedden zijn slecht het is een slaapbank en die is niet helemaal horizontaal. Ook de verwarming blijft maar doorloeien en snachts leek het nog steeds 20 graden. Dus wij sliepen met het raam open, waardoor je wel wat last hebt van lawaai.
Al met al zou ik de volgende keer kiezen voor een hotel in een wat betere wijk en een echt bed.