Hostel Richard in Parijs Frankrijk beoordelingen 3.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.759 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Hostel Richard

3,1
1,6
Hostel Richard Parijs

Hostel Richard scoort een 3,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Richard? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Richard in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hostel Richard vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hostel Richard met andere accommodaties in Parijs.

2 beoordelingen over Richard

Mark en Elly
20-6-2006 Wij zijn afgelopen weekend een lang weekend in Parijs geweest en verbleven in hostel Richard.Perfekte locatie,en voor prijs/kwaliteit een dikke 10.
Mensen die wat te zeuren hebben over dit hostel moeten zich eerst maar eens afvragen wat je betaalt in een ander hotel.Dat wilde ik even kwijt.
Wat verwacht je dan eigenlijk voor 100 euro voor 3 nachten en nog eens 100 m bij het metrostation vandaan.
Kortom ons prima bevallen en we zouden zo weer gaan.

Mark en Elly

M
9-7-2004 Prima hostel. Stelt allemaal weinig voor maar je slaapt er toch alleen maar. Het personeel is aardig.

9,5