Musee d'Orsay Parijs Frankrijk. Informatie & Beoordelingen Musee d'Orsay ~ Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.408 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Musee d'Orsay

rue de la L‚gion d'Honneur
Parijs
+33 140494814

Musee d'Orsay Parijs

Wil je weten wat anderen vonden van Musee d'Orsay in Parijs? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Musee d'Orsay.
Wil je weten wat anderen vonden van Musee d'Orsay in Parijs? Op deze pagina lees je beoordelingen van Musee d'Orsay. Je kunt 87 vakantiefoto's van Musee d'Orsay bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Musee d'Orsay in Parijs.

3 beoordelingen over Musee d'Orsay

met partner, Mei 2011
Tempel van het impressionisme
Chris
19-5-2011 Het Musee d'Orsay werd in 1986 geopend in het voormalige Orsay treinstation, middenin het centrum van Parijs, aan de oever van de Seine. Het museum herbergt een schat aan werken van beroemde impressionisten: Manet, Monet, Renoir, Cézanne, Van Gogh, Gauguin en Degas. naast de vele schilderijen, tekeningen en beelden, vind je in het museum ook decoratieve artikelen en meubilair uit het Fin de Siècle. Parijs was toen het culturele en artistieke centrum van wereld en die magische periode kun je opnieuw beleven in het mooie Musee d'Orsay.

met oudere kinderen
Fam D te M
15-6-2009 Alleen het gebouw is al indrukwekkend om van binnen te bekijken.
Het oude station is een prachtig museum geworden met een fantastische tentoonstelling.
De moeite waard. Ook onze pubers vonden het een mooi museum.

diny schilders
27-7-2008 mijn vriendin en ik maakten een wandeling in parijs langs de seine.we
ontdekten een vervallen gebouw en namen een kijkje,wat waren de plannen voor dit gebouw? (station)
een paar jaar later was er een prachtig museum,musee d'orsay,onder
gebracht!!
ik heb genoten!