Hotel Little** in Parijs Frankrijk beoordelingen 6.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.442 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Hotel Little**

Beoordelingen Hotel Little**

30 januari 2012

6,3
6,1
5,3
Hotel Little** Parijs

Hotel Little scoort een 6,6 uit 10, op basis van 124 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Little**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Little** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Little** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Little** met andere accommodaties in Parijs.

122 beoordelingen over Little**

met vrienden, Aug. 2011
Vies en zeer onvriendelijke eigenaar
jgorp
28-8-2011 niet behulpzame eigenaar. Wilde dat wij onze auto zouden parkeren in een parkeergarage waar we ook de sleutel van onze auto moesten achterlaten. Dit wilden we niet, omdat we het niet veilig vonden. Volgens de hoteleigenaar had nog nooit een gast hier moeilijk over gedaan.
Wilde ons niet helpen om een geschikte parkeergarage te vinden, zei daarna niet eens meer goedemorgen tegen ons, was onbeschoft tegen ons! Hadden een kamer besteld met 2 aparte bedden, deze wilde hij ons niet geven. Liet ons de papieren niet inzien, waarop stond dat wij dit geboekt hadden. Toen wij onze papieren lieten zien, zei hij dat hij geen nederlands kon!
badkamer stinkt naar rioollucht, badkamer is zeer vies en douche is echt heel klein.
ontbijt is alle dagen: 1stuk stokbrood, 1 croissant, boter en jam, zeer karig.
Kortom: geen aanrader, zeer slecht hotel met onbeschofte eigenaar!

Nooit meer!
Els
18-7-2011 Heb in het hotel bedwants opgelopen kwam terug in NL en zat onder de rode jeukende bulten en de dokter vertelde me dat het bedwants / bedbugs zijn.

De bedwants leeft van bloed van onder andere de mens, en dankt de naam aan de plek in huis waar zich doorgaans de meeste bedwantsen bevinden, namelijk in en rond het bed. De bedwants prikt met zijn steeksnuit door de huid; deze bestaat uit een buisje dat bloed zuigt en een tweede dat verdovende en antistollende stoffen injecteert. Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel, wat de stroom op gang houdt tot de wants genoeg heeft.

Deze beesten komen dus op smerige plekken voor en het idee dat die dus in mijn bed daar hebben gelopen en over mijn hele lijf heen vind ik verschrikkelijk.

nu 2 weken verder terug in NL ben ik eindelijk van de rode bulten af en ben blij dat ik ze niet mee naar huis genomen heb want die kans bestaat dus!

Prima prijs/kwaliteitverhouding
Kim
5-5-2011 Prima hotel voor een stedentrip. Locatie 60 meter vanaf metro. Kamers eenvoudig/klein, maar schoon en netjes. Elke dag schone handdoeken en een opgemaakt bed. Vriendelijk personeel, proberen engels te praten. Ontbijt stelt niet veel voor. croissant, stokbrood, jus/koffie en kuipje jam.
Aanrader voor iedereen die alleen het hotel gebruikt als overnachting.

met partner, Mei 2011
Achter af zolder kamertje zonder lift
Fam van Buuren
3-6-2011 We verbleven in een achteraf zolderkamertje zonder lift. Bediening aan de bali niet correct.
We hadden niet veel verwacht, maar dit was minder dan min

met partner, Apr. 2011
Geweldige ligging
Kim
5-5-2011 Geweldige ligging! Hotel is klein/eenvoudig maar wel schoon. De bedden zijn aan de zachte kant, maar verder prima. Elke dag werden ze netjes opgemaakt en krijg je 4 schone handdoeken. Douche is erg klein, maar wel schoon! Waarschijnlijk zijn de kamers net vernieuwd, wij konden de verflucht nog ruiken..
Ontbijt typisch frans, weinig maar voldoende. Personeel zeer vriendelijk en proberen engels te spreken. Receptie dag/nacht bemand, 11.00 uur moesten wij uitchecken, maar we konden de koffers er nog de hele dag laten staan. Kortom een goed hotel voor een stedentrip.

met partner, Jan. 2011
Klein goedkoop hotel op prima locatie
Kirsten
31-1-2011 Tijdens een stedentrip hebben we 4 nachten in dit hotel geslapen. Het hotel ligt op 50 meter van metrostation Jacques Bonsergent en is hierdoor ideaal om Parijs te verkennen. Verder ligt het net naast het centrum, waardoor je overal met de metro snel bent. Het hotel heeft 2 sterren, waardoor onze verwachtingen niet hoog waren. Dit klopte ook wel: de kamers zijn klein en de badkamer is nog kleiner. Verder was de badkamer niet goed schoon, vooral de douchecabine kon een schoonmaakbeurt gebruiken. Wel kregen we elke dag schone handdoeken en werd elke dag het bed opgemaakt. Het ontbijt is simpel maar genoeg en bestaat uit koffie, thee of chocomel, een croissant, een stokbrood, jus d'orange, boter en jam.

Heel slecht
Ria Scheurwater
12-1-2011 Het zijn heel erg slechte kamers. Stoffig,sanitair was afschuwelijk, redelijk bed.
Er zijn veel leukere hotels voor die prijs te vinden.

met partner, Okt. 2010
Prima hotelletje
frans en tessy
22-10-2010 rustig gelegen op prima lokatie.
wij hadden t zolderkamertje, dat is een aanrader; ruimte genoeg!
ontbijt op z`n frans, winkels genoeg om t een en ander aan te vullen.
tegenover t hotel zit een libanees restaurant, daar hebben we heerlijk gegeten, vraag vooral om de rauwkost, heel basic,. een bord vol.
Na het uitchecken kun je de bagage de hele dag laten staan. De receptie is altijd bemand, vriendelijke mensen.
Pakeergarage ligt op 7 loopminuten vanaf t hotel op de Blvd Magenta onder een `wit`poortje.

met oudere kinderen
Niet schoon, prima ligging
H.M. Holtkamp
3-8-2010 Kleine, prima kamers met een te kleine en vieze douchecabine. Bij onze aankomst om 12.00 uur konden we meteen in onze kamers. Bergen linnengoed in de gang op de grond, ook op andere dagen. Moet echt anders. De badkamers waren niet schoon.Op het zeepbakje lagen twee pakjes zeep maar lagen op het niet schoongemaakte en nog natte zeepbakje.Er stak een dikke spijker gevaarlijk uit het houten onderstel van de wasbak. Die hebben we er meteen uitgehaald. Lichtknoppen bijna zwart, die heb ik meteen schoongemaakt. Plinten en hoeken van de kamers schreeuwden om schoonmaak. De bedden sliepen uitstekend. In de gestreken lakens van onze kleinkinderen 16 en 14 jr, zaten 2 grote bruine plekken. Iedere dag schone handdoeken.In die 4 dagen dat wij daar waren werd niet een keer schoongemaakt. Prima ontbijtje in gezellige, hete kelder. Iedere dag hetzelfde ontbijt, lekker, maar mag meer variatie krijgen

met vrienden, Juli 2010
Goed en simpel
manuel
21-8-2010 fijne en rustige week gehad , veel gezien van parijs ideaal stedentrip hotel

6,3
6,1