Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)** in Parijs Frankrijk beoordelingen 4.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)**

3,9
4,5
3,5
3,7
2,6

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)**

35 Rue du Pere Corentin , 75004, Parijs
Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin) scoort een 4,2 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel L'Europe (Rue Du Pere Corentin)** met andere accommodaties in Parijs.

24 beoordelingen over L'Europe (Rue Du Pere Corentin)**

2,6
met een groep, Aug. 2010
"Nooit weer"
A. Hogenberg
16-8-2010 Met TO naar dit hotel geweest. Nog nooit zo'n slecht hotel meegemaakt,
haren in bad en op de vloer, zeer vieze vloerbedekking, muffe lucht in de badkamer,
kamer en badkamer werden tijdens ons verblijf niet schoongemaakt ook kregen wij geen schone handdoeken. Als ontbijt èèn stukje stokbrood (geserveerd in een mandje waar de schimmel in zat) met jam en een kopje thee of koffie. Kortom vies, vies, vies en dit nooit weer.

met partner, Mei 2010
"Vies hotel!!"
D.
31-5-2010 Dit hotel is zeker niet aan te raden voor een leuk weekendje parijs! Kleine kamers, maar dit vonden we niets eens erg. De dekens op de bedden stonken enorm en zaten rare vlekken in. Ook waren de bedden erg klein. Boven de 1.80m pas je er niet eens in.
De vloerbedekking was erg vies en in de douche hangt geen douchegordijn oid zodat na elke douchebeurt de vloer buiten de douche onder water staat wat nergens heen kan (geen putje). Naast 2 grote handdoeken was er bijv. geen extra handdoekje voor handen wassen.

En wat wij nog het ergste vonden was de onbeschofdheid van het personeel! Je werd gewoon afgesnauwd als je vragen had.
Ook werd er niet eens gegroet bij binnenkomst maar enkel een sleutel in je hand gedrukt. Dit kan gewoon niet!!

Tuurlijk de prijs is niet hoog, we verwachten ook echt niet veel. Maar een hotel dient op zn minst schoon te zijn en het personeel vriendelijk.

Mensen ik heb 1 advies voor u: boek dit hotel NIET.

Groetjes.

met oudere kinderen
"Dit nooit meer!!"
Piet
14-12-2009 Wat een troep in dit hotel.Ik zal hier nooit terugkomen.De kussens zatenvol haren van de vorige bezoeker.Het ontbijt zou Sonja Bakker nog niet vrolijk van worden.Tuurlijk de prijs was niet hoog maar schoon mag het wel zijn.De buschauffeur noemde dit bij aankomst hotel pleurop dat zegt mij genoeg.

met partner, Feb. 2009
"Matig hotel"
ernst
24-8-2009 Hier verbleven voor een valentijnsweekendje. Lokatie was OK, maar de service was onbeschoft. Wij waren iets later dan gepland ter plaatse en ons werd verteld dat alle kamers bezet waren. Omdat we de reisleidster nog buiten konden aanschieten kon het nog geregeld worden. De kamer was gehorig, zeer krap en matig qua schoonheid. Oh ja, en als je zoals ik langer dan 1m85 bent is het bed te klein...
Kortom hoef hier niet meer naar toe...

met partner, Feb. 2009
"Wat een verdriet!"
Sharita
17-2-2009 Als je een nacht wilt kunnen slapen, dan niet hier boeken, of zelf lakens mee nemen en kussens, een stofzuiger, wat schoonmaakmiddel, een douche en een luchtmatras!

Bloed op de lakens, stof overal, stinken, gehorig, naar 6 hoog lopen met je koffers, vieze douche, kachelknopje was kapot en ging niet uit, tv kapot..

met jonge kinderen, Okt. 2008
"Goed te doen met kleine kinderen, familiekamers"
Marian
21-7-2010 Hotel ligt heel gunstig t.o.v. Disney Paris. Met een shuttlebus ben je in 5 minuten op het park. Ook in de direkte nabijheid groot winkelcentrum, restaurantjes enz. Hotel is ook nog eens betaalbaar.

"Prima voor die prijs(niet direct geboekt)"
meerman
19-8-2008 Kamer en (goed werkende) douche schoon, lakens en badgoed fris,ober vriendelijk en voorkomend. Ontbijt, inderdaad geen uitgebreid ontbijtbuffet waar je je als Nederlander of Duitser vol kunt bunkeren en misschien wat meejatten om een lunch uit te sparen, maar gewoon een stuk stokbrood met jam en boter en een lekker sterke kop koffie, so what?. Restaurants en bakkers genoeg in de buurt.
T.V. was stuk, maar vond het niet nodig dat te melden.
Wil je meer dan moet je meer betalen, logisch toch.

"Simpel hotel"
Mackopat
11-8-2008 een simpel hotel in het zuiden van Parijs. voor mensen die niet veel verwachten is dit een ideaal hotel. Wij zijn er met 2 personen geweest. We waren in het hotel alleen maar om te slapen. De rest van de dag waren wij buiten. We hebben niet ontbeten in het hotel, dus kan ik er niets over zeggen. Voor deze prijs is het hotel ok. De kamer was schoon, het bed was schoon. Voor de rest moet je niet veel service verwachten.

met een groep
A. Milano
8-7-2008 Wat een rot hotel. Heb nog nooit zo iets meegemaakt. Gehorig, stoffig en onbeschoft dat t personeel is. Ontbijt sloeg nergens op in een woord een RAMP.

Chantal
7-5-2008 We zijn afgelopen weekend terug gekomen van een heerlijk weekend Parijs.
Ook ik heb natuurlijk even gekeken op vakantie reiswijzer. De reis was al geboekt dus:
-extra laken en kussen sloop meegenomen.
-extra slippers om van het bed naar de badkamer te lopen.
-extra handdoek meegenomen.

We hebben dit alles niet nodig gehad.
-De bedden waren schoon.
-De vloerbedekking was schoon.
-Handdoeken schoon en genoeg van
alles.
Volgens de reisleider zit er een nieuwe eigenaar in het Hotel die alles goed heeft aangepakt.

De prijs kwaliteit verhouding was dus ook goed, eigenaar heel vriendelijk.

Je moet maar denken je zit in Parijs en niet aan de Franse Reviera.