25-7-2010
Ok camping als je een paar nachten in de buurt van parijs wilt overnachten. Vriendelijk personeel in de receptie, grote campingplekken (zijn ook kleinere), 10 minuten naar de trein die je in 20 minuten naar centrum parijs brengt. Wij vonden de camping simpel maar ok omdat we deze echt alleen gebruikten als overnachtingsplaats. Als echte vakantiecamping (om er lang te staan) zouden wij deze camping niet aandoen. Sanitair zeer verouderd en ook niet altijd even netjes. Campingwinkel heeft een hoop basisgoederen maar wel duur. Wel lastig om de camping te vinden via de kaart van de website (onze GPS was stuk). Wij zouden de camping weer bezoeken als we weer eens parijs willen aandoen.
12-8-2010
Wij hebben 2 nachten op deze camping gestaan om Parijs te kunnen bezoeken. De camping is best aardig, vooral als je langs de Seine staat. De plekken zijn redelijk ruim en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Hert sanitair is verouderd en niet echt schoon. Het eten bij het restaurant is van redelijke kwaliteit.
Parijs was fantastisch, een hele belevenis voor onze kinderen ( met de metro en de trein ) en goed te doen vanuit Maisons Laffitte. 10 minuten lopen en dan nog weer 20 minuten later zit je midden in Parijs !
Ik zou deze camping niet aanraden om er 2 weken te verblijven, maar voor een paar nachten is het goed te doen.