Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine*** in Parijs Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine***

Beoordelingen Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine***

30 januari 2012

Het binnentuintje voor onze kamers

Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine scoort een 7,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine*** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Aparthotel Home Plazza Le Patio Saint Antoine*** met andere accommodaties in Parijs.

7 beoordelingen over Home Plazza Le Patio Saint Antoine***

met vrienden, Juli 2011
Goed gelegen
Frank
28-7-2011 Het hotel is goed gelegen nabij metreostation nation waar bijna alle ov-lijnen komen. Het hotel is helemaal gerenoveerd. Hele mooie kamers en fantastische bedden. Alle kamers hebben een arico en een keuken met koelkast. Internet via de TV is heeeeeeel erg traag. 5 jaar geleden zijn we in dit hotel geweest toen was het een armoedige toestand maar nu echt heel mooi. De ontbijtzaal is erg krap ten opzichte van het aantal kamers. Het zou handig zijn als de 2e ontbijtzaal altijd open is. Maar het ontbijt zelf is heel goed!

met oudere kinderen, Mei 2009
Prima uitvalsbasis voor Parijs-centrum én Disney
Wouter Bakker
7-6-2009 Hotel ligt op 400 mtr. van metro-knooppunt Nation (uitgang Voltaire). Handig station richting centrum en in 35 min. bij Disney. Straat niet bijzonder; diverse eetgelegenheden (sushi, Italiaan). We hadden 2 standaardkamers (aan binnentuintje op 2e verdieping) met verbindingsdeur. Kamer voor kinderen (17 en 13 jaar) met 2 aparte bedden. Wij prima 2-persoonsbed, maar smaller dan 1,80 mtr. Kamers niet ruim en ietsje gedateerd, maar functioneel ingericht mét bad (waarin je kunt douchen) en LCD-TV. Onze kamer zelfs met keukenblokje. Iedere dag schone lakens en (bad)handdoeken. Ontbijtruimte heeft 9 4-persoons tafels (dus soms eventjes wachten op plekje), maar ontbijtbuffet is prettig uitgebreid (allerlei broodjes, vleeswaren, roerei, jam/honing, yoghurt, fruit, thee/koffie/jus d’orange). Personeel spreekt ook Engels en is enorm serviceverlenend.
Parkeergarage (25 euro per dag) was minpuntje; al stekend en met slippende koppeling kon ik m’n Renault Espace maar net door de bochten wringen.

met oudere kinderen
Prima hotel
Petra
28-12-2008 knus hotel, absoluut niets op aan te merken. op loopafstand van metro. ontbijt erg uitgebreid. parkeergarage onder hotel.

met partner, Okt. 2008
Prima hotel.
Annemiek
18-10-2008 Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand bij twee metrostations, waardoor je snel in het centrum bent. Je kunt er goed met de auto komen en de auto bij het hotel parkeren of in een parkeergarage een straat verder. Vrij modern hotel, netjes en een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Vrij rustige omgeving.

Michelle
26-12-2007 Ronduit slecht. Het gezellige winkelstraatje blijkt een ghetto. De buurt holt achteruit. 'Op loopafstand van de Bastille', trek gerust je stappers aan. Uitzicht op de tuin blijkt een blinde muur. De badkamer is gewoon vervallen en de bedden zijn van het type campingmatrasje, met dékens. De receptionist is bijzonder vriendelijk en behulpzaam en kan er ook niets aan doen dat hij in zo'n vreselijke toko werkt. Echt jammer,de verwachtingen waren hoger, wij komen regelmatig in Parijs en dit is het slechtste hotel tot nu toe. Wij hebben onze vakantie afgebroken.

Miranda
18-7-2007 Heel leuk en mooi hotel, maar wel prijzig. Het bestaat uit 3 gebouwen, met daartussen leuke patio's met mooie bloemen, alles ziet er mooi en heel verzorgd uit. Lekker ontbijt! Wel kleine kamer maar daar ben je toch niet vaak. Dichtbij metro. Ik vind het een aanrader!

met partner, Juli 2007
W.J.M. van den Bulk
1-8-2007 Zeer mooi, schoon hotel zeker voor parijs. Kamers zijn redelijk ruim. Ontbijt is goed, ruim assortiment. Enige minpunt is de kwaliteit van de bedden, die zakte dóór, zouden verniewd moeten worden (wij zaten in kamer 28)