Hotel Grand Hotel De Turin*** in Parijs Frankrijk beoordelingen 6.6 | Zoover

Hotel Grand Hotel De Turin*** Parijs

Beoordelingen Hotel Grand Hotel De Turin***

6 Rue Victor Massé, 75009, Parijs
Hotel Grand Hotel De Turin scoort een 6,6 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Hotel De Turin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Hotel De Turin*** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Grand Hotel De Turin*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Hotel De Turin*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Grand Hotel De Turin*** met andere accommodaties in Parijs.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over Grand Hotel De Turin***

5,5
5,8
met partner, Jan. 2011
"Mooi gelegen hotel in betaalbare klasse"
Bram
14-1-2011 Het hotel ligt in vlak bij het metro station Pigalle (lijn 2 en 12) in het 18e arrondissement in de buurt van de Sacré Coeur, Montmartre en Moulin Rouge. Het ontbijt is voor Franse begrippen goed (hard broodje, croissant en chocoladebroodje). Ruim voldoende eetgelegenheden 'buiten de deur'. Kamers waren 'standaard' voor Franse hotels, wat wil zeggen gehorig. Geluiden van buiten waren daarentegen goed tegen te houden, wat ervoor zorgde dat je er goed kon slapen. Badkamer was eenvoudig (wc, wastafel en douche). De bedden zijn voorzien dan lakens en deken. Elke dag was er een handdoekenwissel en werden de bedden opgemaakt.

met partner, Juni 2010
"Leuk hotel op superlocatie"
Jolanda Haan
21-7-2010 Vriendelijk, goed Engels sprekend, personeel. Metro in de buurt. Schoon (in vergelijking met eerdere hotel-ervaringen in Parijs). Kleine, maar nette badkamer. Dagelijks schoonmaak en handdoekenwissel.

Op de tweede dag kwamen we op onze kamer en waren er 2 "bouwvakkers" de lamp aan het vervangen voor een nieuwe lamp met ventilator; overal lag puin. Ik vraag me dan af waarom ze dat niet doen wanneer er geen gasten verblijven, óf ons even ingelicht hadden. Ook ging 's morgens een keer het brandalarm af; er was een boterham verbrand bij het ontbijt. Iedereen in rep en roer.....

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prima hotel voor paar dagen parijs"
Peter
6-5-2010 prima hotel voor bezoek Parijs, kamers klein en oud maar zijn schoon en prima bedden. ontbijt keurig verzorgd en voldoende. Geen luxe maar mag je voor deze prijs op deze plek in Parijs ook niet verwachten. veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand en de metro is dichtbij Zeer vriendelijk behulpzaam personeel, spreekt engels. bagage kon op vertrekdag in hotel blijven.bij aankomst geen probleem om eerder in te checken. bij receptie geeft men informatie over Parijs en kan men voor vragne over metro ed. terecht. Buurt is levendig en dus 's avonds en 's nacht aan de straatkant van het hotel veel geluid,met ramen dicht heb je hier geen last van,wij hebben er ons niet aan gestoord, met ramen open geslapen

"Een prima hotel voor een redelijke prijs"
René Nijenhuis
7-10-2009 Vorig jaar hebben we met ons gezin 3 kamers geboekt. In die periode vierden wij ons 25-jarig huwelijk. De kinderen hebben samen met het personeel gezorgd voor ontbijt op bed.We hadden het hotel het jaar ervoor ook bezocht en het bevalt ons prima gezien de ligging.Met de metro heb je een goede verbinding naar de bekende plekken in Parijs. Het hotel is eenvoudig, maar heeft zijn charme. Wij hebben er genoten. En gaan er zeker weer heen.

"Goed, leuk, gezellig"
Gerda
5-6-2009 Bij aankomst aangename verassing door vriendlijk personeel, en gezellige sfeer. De hotelkamer zelf was iets aan de kleine kant, evenals de badkamer. Alleen heb ik de dekens ondergepoept na het ontbijt, het ontbijt was dan ook bedorven. Dit was wat minder leuk, maar al met al prijs/kwaliteit-verhouding zeer goed.

met partner, Aug. 2008
"!"
b. lieffering
19-8-2008 Vrij kleine kamers met een erg klein 2pers. bed. badkamer was ook klein en moest een opstap van 25 cm nemen voor badkamer / wc. douchekop moet je zelf vasthouden. was wel netjes schoon. ontbijt bestaat uit 1 croissantje en 1 bolletje met thee / koffie. Volgens franse maatstaven een normaal ontbijt, ook geen variatie, behalve dat we 1 dag aardbeien en 1 dag abricozenjam kregen. Kortom voor een weekendje parijs ging het goed, maar voor een langere vakantie zou iets meer luxe fijn zijn.

Familie, Aug. 2008
"Deze kamer nummer 001 noit meer"
kruger
18-8-2008 het is voor de overnachting een goed hotel maar opde kamer 001 dat is niet goed.
Je kamer lkigt tussen de receptie en de keuken n.

alleenreizend, Aug. 2008
"Middelmatig hotel"
Wim van Schaik
14-8-2008 Bij aankomst werd verteld dat ik na de eerste nacht van kamer moest wisselen, erg vervelend. De eerste kamer was op de bovenste verdieping en erg oud en slecht onderhouden, de tweede kamer, tweede verdieping was netter en beter. Er zijn alleen geen fatsoenlijke douches (moet slang zelf vasthouden). Het personeel is wat kortaf, maar niet onvriendelijk. Bagageservice minimaal, moet gewoon in de hal staan, waar iedereen bij kan.

Tim
29-4-2008 Echt een hotel om aleen in te overnachten, maar je bent in Parijs dus dan ga je niet de hele dag op je hotelkamer zitten. Het is eenvoudig maar schoon, aardig personeel. Ontbijt is iets aan de magere kant maar als je om meer vraagt krijg je het. Zorg wel dat je niet op de zesde etage zit, want die kamers zijn kleiner en hebben ook nog een schuin dak. Verder een prima overnachtingshotel voor een goede prijs!

met vrienden, Apr. 2008
J.B.
25-4-2008 Locatie in Montmartre is heel goed. Metro te bereiken door 2 straten door te lopen (3 minuten). De wijk is erg leuk (denk aan de Wallen in Amsterdam). Bezienswaardigheden zijn heel goed te bereiken.

Het hotel stelt erg weinig voor. De kamers zijn klein. De badkamer heeft weinig ruimte en de douchekop moet je zelf beethouden. Het bed was eigenlijk te klein voor 2 personen, maar als je zorgt dat je net als ons elke avond goed bent uitgeteld is het goed te doen. Het ontbijt hebben we 2 keer uitgeprobeerd, maar dat kun je beter ergens anders halen. Het personeel is vriendelijk, maar de schoonmaakster sprak geen Engels.

We hebben erg genoten van onze vakantie, maar het hotel is geen aanrader. Wel goedkoop. En heus, dat overleef je wel!

1 2 3 4 5 6 volgende