Hotel Gerando** in Parijs Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gerando**

6,6
4,5

28 mei 2012

De bedden op een tweepersoonskamer

Beoordelingen Hotel Gerando**

rue Gerando 11, 75018, Parijs
Hotel Gerando scoort een 7,8 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gerando**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gerando** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Gerando** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Gerando** met andere accommodaties in Parijs.

17 beoordelingen over Gerando**

6,6
4,5
met partner, Apr. 2012
"Fatsoenlijk hotel op geweldige locatie"
Chantal
11-5-2012 Dit eenvoudige hotel is een absolute aanrader voor een weekendje Parijs. Het ligt dicht bij metrostation Anvers, de Sacre Coeur en Montmartre. Het personeel is vriendelijk. Ontbijt heel eenvoudig, broodje, croissant, jam en koffie of thee. De kamers zijn netjes schoon en de douche goed. Wij hebben een top weekend gehad in Parijs, mede door dit hotel en zouden er zeker naar terug gaan.

"Top locatie, simpel & eenvoudig"
hans
16-8-2011 als u ligbaden , amerikaanse kamers en kingsize zithoeken gewend bent , sla deze recentie maar over :)
ondanks de wat negatieve berichten in 3 uurtjes en 20 minuten naar parijs getreind,
hotel ligt op 10 minuten van paris nord dus prima te lopen ( vermijd de taxi oorlog voor het station ) , hotel is simpel maar doeltreffend, idd 2 minuten van de metro anvers, welke je naar alle hotspots brengt. ontbijt is frans , maar op de hoek zit superbakkertje of 2 supermarktjes in de straat.
kamers zijn klein , of romantisch zo zou je het ook kunnen noemen :), mocht u de hele dag op uw hotel kamer willen doorbrengen, boek wat anders!
kamers worden 1 voor 1 gerenoveerd, onze was wat sleets maar schoon, werkmannetje was kamer tegen over ons bezig, maar wachte keurig met de radio aanzetten tot wij wakker werden.
wel gehorig idd, wat natuurlijk vervelende of genante momenten kan opleveren , het is maar hoe je het bekijkt :)
prijs kwaliteit is top, we zouden zo weer gaan

met partner, Mrt. 2011
"Fijne ervaring."
Hanny en Rien
1-4-2011 Hotel Gerando Parijs heeft een zeer gunstige ligging op loopafstand van Gare du Nord, vlakbij metrostation Anvers en dichtbij de Sacre Coeur en Place du Tertre. Het ontbijt is eenvoudig, maar voldoende!
Een minpuntje is de gehorigheid in het hotel.
Wat ons betreft is een verblijf in dit hotel voor herhaling vatbaar!!

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Echt leuk en knus hotelletje"
Maggie van Heusden
24-2-2011 Geweldig hotel voor de prijs/kwaliteit.
Ontbijt eenvoudig maar lekker.
Metro station Ansver/Sacre Coeur en dan zijstraatje in.
Nette douche en iedere dag schone handdoeken.
Bedden niet super, maar je bent zo moe van het lopen dat je dat toch niet voelt.
Naar het centrum goed te lopen.
Zou dit hotel iedereen aanraden die een goed hotel zoekt voor weinig geld. Rechtstreeks boeken!!

met partner, Dec. 2010
"Prima hotel voor een kort verblijf !"
Ilona
13-12-2010 Het hotel ligt erg goed, dicht bij de Sacre Coeur en de metro/gare de nord. De kamers zijn simpel maar het is goed te doen voor een weekend/midweek. Het ontbijt is simpel, typisch Parijs. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

met een groep, Okt. 2010
"Prima hotel"
Marc
2-11-2010 We zijn nu voor de 2e keer een weekendje in dit hotel geweest en het beviel weer prima. De prijs/prestatie verhouding is goed. Het is een goedkoop hotel en dan moet je ook niet al te kritisch zijn vind ik. Het is een simpel stadshotelletje, het ontbijt is Frans = eenvoudig, personeel is vriendelijk. De kamers zijn een beetje sleets, inderdaad hier en daar een klein schimmelplekje in de kitranden, maar verder wel schoon. De bedden zijn prima, alleen ik had zo'n frans rot...eh...rolkussen, en dat is minder. Andere mensen hadden "normale" kussens. Hotel is wel gehorig, zowel vanaf de straat als in het hotel zelf, maar ja, we kwamen niet voor onze rust. Wij zaten aan de achterkant, daar is het een stuk rustiger alleen het uitzicht is niet om over naar huis te schrijven (rommelige binnenplaats). De ligging is perfect; vlakbij parkeergarage, metro, montmartre, treinstation. Ondanks een paar minpunten zouden we zo weer een 3e keer gaan!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Heel goede plek voor een paar dagen Parijs"
Marike
2-11-2010 Heb ik me toch weer laten afschrikken door negatief commentaar op Zoover voor dit hotel. Ben er zelf geweest met mijn dochter en het is gewoon een prima hotel. Als je Parijs bezoekt ben je hier alleen om te slapen en dat gaat prima, simpel ontbijt (ook prima) en super locatie. Ik durf dit hotel gewoon aan te raden en als ik nogmaals naar Parijs ga met de Thalys kom ik hier zeker terug.

met partner, Sept. 2010
"Nooit meer hotel Gerando !!"
anenroy
25-9-2010 Lawaaierig, vies en vol met Russen. Wat een teleurstelling was dit hotel ! Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat zoover bezoekers dit hotel een goede beoordeling geven. De vloerbedekking en gordijnen zaten vol vlekken. Schimmelplekken in de douche (met een onbestemd muizenluikje onderaan de tegels, zie foto). Constant geluidsoverlast van de krakkemikkige lift, houten vloeren en flinterdunne muren waardoor je mee kon 'genieten' van de gesprekken van de buren. De koffie bij het ontbijt smaakte naar slootwater en de jus d'orange had nog nooit een sinaasappel gezien ! Het enige pluspunt is de ligging vlakbij de Sacre Coeur. Parijs is geweldig maar voor ons noooiiiiiit meer dit hotel !

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima te doen dit hotel."
M de Vries
22-8-2010 Fam.de Vries
5 nachten verbleven in dit hotel.We hadden ons van te voren enigszins zorgen gemaakt over dit hotel, maar dat was nergens voor nodig. Voor de prijs die je er voor betaald een alleszins redelijk hotel.Nette kamers. Elke dag schone handdoeken.Ontbijt ook prima.Wij sliepen aan voorzijde hotel en hadden soms wel wat last van herrie op straat s nachts.Dochters aan achterzijde hadden geen last hiervan. Verschillende supermarkten in nabijheid hotel.
Vlak bij de Sacre Coeur.Gezellige wijk, de Montmatre. Zouden dit hotel zo weer boeken mochten we nog een keer Parijs bezoeken.

"Goed"
Linda Hofland- de W...
25-7-2010 Vanaf Grae du Nord heel goed aan te lopen naar het hotel binnen 10 minuten. Ligt in redelijk rustige straat vlakbij de metro en de Sacre Coeur. Wij zaten aan de straatkant op de 5e verdieping en dus was de (zeer kleine) lift welkom. Inderdaad hier en daar wat gebreken zoals een kapotte wc-rol houder etc. Wij hadden een klein balkon. De overigens prima bedden zijn trouwens voor niet al te lange mensen. Ik stak er met mijn bijna 1.70m al met de voeten buiten.