Beoordelingen Hotel D' Albe***

20 mei 2013

D' Albe***
Beoordelingen Hotel D' Albe***
Rue de la Harpe 1, F-75005, Parijs
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel D' Albe*** in Parijs, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel D' Albe*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel D' Albe scoort een 8,6 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel D' Albe*** in Parijs, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel D' Albe***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel D' Albe*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel D' Albe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel D' Albe*** met andere accommodaties in Parijs.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over D' Albe***

met partner, Aug. 2012
"Geweldig Hotel op fantastische plek in Parijs"
Stef
28-8-2012 Vriendelijk personeel, mooi schoon Hotel. Goed ontbijt.
Schone heldere kamers met uitzicht via straat op Place St-Michel.
Gezellige drukke buurt met veel muziek en als het raam dicht is hoor je er niets van. Kamers redelijk koel door airco.
De ligging is echt geweldig, vlak bij Notre Dame. Louvre op loopafstand.
Metro om de hoek, 50 meter van Hotel.

met partner, 2012
"Prima hotel"
basme
16-8-2012 Prima hotel, kleine maar prima kamers. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligging centraal en prima ontbijt.

met vrienden, Juni 2012
"Schone hotel en perfecte ligging"
Nanita
26-8-2012 Hotel ligt in de buurt van de Notre Dame en op 50 meter loopafstand van de metrostation. In de buurt zijn veel leuke restaurants en winkeltjes aanwezig. Personeel is zeer vriendelijk en spreken ook Engels. De kamer is klein, maar mooi en schoon. De bedden liggen heerlijk. De badkamer is ruim en modern ingericht. Het ontbijtbuffet is lekker en heel uitgebreid (voor Franse standaard). Wel jammer dat er geen supermarkt in de buurt is. We hebben een fantastische tijd gehad. Zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi hotel en licht midden in de stad"
femmie bloem
6-5-2012 dit hotel is netjes en strak, allen wat ons betreft iets aan de dure kant.
de ligging is dus echt perfect , je loopt de duur uit en staat in een van de gezelligste straatjes van Parijs. Kwa restaurantjes en winkeltjes.
ook is het ontbijt zeer lekker en uitgebrijt.

met partner, Mrt. 2012
"Gewoon een prima hotel voor weekend Parijs!"
Hoogesteger
11-4-2012 Wat is Parijs toch geweldig! Aangekomen bij t hotel (12.30uur) was de kamer nog niet beschikbaar, maar we konden de koffers beheerd achterlaten bij de receptie. Na een uur konden we op de kamer, dus in de tussentijd een leuk rondje gelopen naar Notre Dame. Kamer was heel schoon incl de mooie, nieuwe badkamer met douche. Heerlijk bed, wel korter dan we gewend zijn. Dekbed hebben we er meteen uitgehaald, want die was iets te warm naar ons zin. Neem wel oordopjes mee, want het kan rumoerig zijn op straat.
Ontbijt was ook prima, aardige serveersters, ruim keuze( pain du chocolat, croissants, broodjes, ciabatta, toast, verse jus, yoghurtjes, fruit, ontbijtgranen, gedroogd fruit, jam en honing, thee koffie en melk, en e kon een eitje koken).
De ligging is super!! Metro is 50 mtr lopen, gezellige eettentjes in de straat, dichtbij hele leuke winkels, bakker zit naast de ingang en aan de zijkant een haagen dazs!

met vrienden, Nov. 2011
"Ideale uitvalsbasis om Parijs te ontdekken"
Carina
7-11-2011 Wij hebben dit hotel geboekt voor € 185 per nacht voor een 2-pers.kmr. incl. ontbijt. Het is ons zeer goed bevallen! Het hotel ligt ideaal in een drukke en levendige straat vol winkeltjes en restaurantjes. Om de hoek is een metro-/RER-station (St.-Michel). Het ligt ook vlakbij de Seine en op loopafstand van diverse bezienswaardigheden zoals de Notre Dame, het Louvre en Centre Pompidou. De kamers zijn klein maar heel functioneel ingericht met prima bedden (wel wat smal). Onze kamer had een strakke en moderne inrichting. De badkamer was ook klein maar slim ingedeeld met nieuw sanitair. Alles was echt zeer schoon! De straat is erg lawaaiing maar met de ramen dicht hoor je daar niks van. Nadeel is dat de kamer met de ramen dicht erg warm wordt, zelfs in november dus oordoppen meenemen... Voor Franse begrippen is het ontbijt prima, met broodjes/croissants, toast, ham, kaas, confiture, yoghurt, ontbijtgranen, een eitje, jus d'orange, koffie/thee. Het personeel is vriendelijk. Een aanrader!

met partner, Nov. 2011
"Geweldige tijd!"
Heeringa
6-11-2011 Super hotelletje; Mooie ontvangsthal met vriendelijk personeel. Kunnen je in Frans en Engels te woord staan. Kamers netjes, licht en voorzien van TV, Airco, bad en mini-bar. Mijn partner is 2.00 mtr, maar prima geslapen in het tweepersoonsbed. Elke dag werd er schoongemaakt, schone handdoeken.

Ontbijt meer dan prima; keus uit verschillende luxe broodjes, eigen eitje koken, koffie/thee/capuccino. Fruitschaal mét fruit, yoghurtjes, oftewel Keus te Over. Ook om 10.25 uur ;-)

Heerlijke ligging midden in een leuk centrum met overal eettentjes en leuke terrassen. Voor zover wij konden merken niet veel touristen, maar lekker locals die op hun vrije middag/avond een terras pakken. Metro en Notre Dame op loopafstand. Ook een hele efficiente verbinding met Gare du Nord.

Al met al een heerlijke tijd in Parijs gehad, we komen zeker eens terug bij Albe!! Dit keer via touroperator geboekt. Ook heel goed bevallen.

met partner, Mrt. 2011
"Fantastische liggen en mooi hotel"
Corrie
21-6-2011 Wij zijn vier dagen naar Hotel Albe geweest en hebben het echt naar ons zin gehad. Hotel heeft perfecte liggen, om de hoek bevinden zich de notre dame en metrolijn op loopafstand (nog geen 5 min). Hotel is erg schoon, nieuwe douches en ontbijt is simpel maar prima!
Dankzij de metrolijn ben je overal erg snel, ook is het Louvre aan te lopen! Ideaal en zeker een aanrader!

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch hotel, vriendelijk en super ligging"
Jeroen
10-2-2011 leuk hotel, kamers niet super groot maar de service is erg goed, deel van het personeel spreekt zelfs engels en de lgging is fantastisch. Het ligt op loopafstnd van de Notre Dame en de Seine. Metro station voor de deur.

met partner, Dec. 2010
"Heerlijk hotel!"
Ludwina
4-12-2010 2 nachtjes verbleven in dit hotel. Het ligt mooi centraal: op loopafstand van Notre dame, Louvre, Stadhuis, Seine etc. De medewerkers zijn vriendelijk (zelfs de schoonmaaksters) en spreken allemaal engels. Het is eenvoudig, maar zeer netjes, afgewerkt en modern ingericht. Schone kamer, mooie badkamer. Beetje smal en soms wat lang wachten op de lift, maar dat zijn kleinigheidjes. Ontbijt is eenvoudig maar goed: croissantjes, kleine harde bolletjes, boter, kaas, ham en jam. Heerlijke koffie! Kortom, wij vonden het zeer goed voor de prijs/kwaliteit.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit