Hotel Comfort Paris Nation** in Parijs Frankrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Comfort Paris Nation** Parijs

Beoordelingen Hotel Comfort Paris Nation**

rue Leon Frot, 75011, Parijs
Hotel Comfort Paris Nation scoort een 8,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Comfort Paris Nation**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Comfort Paris Nation** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Comfort Paris Nation** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Comfort Paris Nation** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Comfort Paris Nation** met andere accommodaties in Parijs.

4 beoordelingen over Comfort Paris Nation**

met partner, Juni 2010
"Een gezellig klein hotel met grandiose service"
moeder en dochter
27-6-2010 een gezellig hotel met 2 sterren in het 11 ars. de kamers zijn wat klein maar schoon en netjes met tv redelijk goede bedden en een zeer nette kleine badkamer( 1ste verdieping kamer 119) ,elke dag schone handdoeken, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. als je met de auto gaat kan je een pakeerplaats bij reseveren ( wel zo slim want je kunt nergens je auto kwijt voor € 18,00 p.d)
het ontbijt is zeer goed met veel verschillende dingen en dranken.de ligging is perfect je bent met de metro zo in het centrum lijn 9 en het metro station is op een klein 100 meter. de wijk heeft leuke eettentjes en de supermarkt naast de deur .
wij hebben dit geboekt als arregement met een boottocht over de seine prijs/kwaliteit is zeer goed zeker met deze service.voor ons was het een zeer geslaagd weekend

Familie, Dec. 2007
Huijsman
15-1-2008 Wij zijn hier geweest tussen kerst en oud en nieuw 2007. Leuk hotelletje, goede sfeer, vriendelijke mensen en het ontbijt was TOP, voor Parijse begrippen. De ligging was ideaal t.o.v. centrum / metro was nog geen 100 meter lopen

Elisabeth Scholten
10-9-2007 Wij zijn hier in augustus 5 dagen geweest en het was perfect!
Kamers waren niet groot, maar wel schoon en netjes. TV met aantal zenders.
Weinig lawaai van de straat door dubbel glas en ook binnen het hotel weinig lawaai.
Metrostation ligt op 100 meter afstand en je bent zo in het centrum van parijs.
Ook de parkeergarage (bij te reserveren voor 16 euro per 24 uur) ligt om de hoek, erg handig!
Verder een supermarkt naast het hotel, wat ook handig is voor de dagelijkse boodschapjes.
Al met al een hele goede accomodatie met goede service en ontbijt!

t. van bilsen
1-2-2007 Wij verbleven een weekend in Comfort Hotel Paris Nation. Uitgekozen vanwege de prijs en omdat het in het centrum ligt. Een heerlijk hotelletje met leuke Parijse sfeer vlakbij Place de la Nation. Om de hoek was de metro, echt heel dichtbij op maar iets van 50 meter lopen. Het ontbijtbuffet was fantastisch uitgebreid en we voelden ons echt in Parijs. De kamers zijn niet echt heel ruim maar wel heel gezellig en schoon. We hadden een gloednieuwe badkamer met bad. De receptionisten waren allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.