Beoordelingen Champs Elysees

22 mei 2013

Champs Elysees
Beoordelingen Champs Elysees
Avenue des Champs-Elysees, 75008, Parijs
Wil je weten wat anderen vonden van Champs Elysees in Parijs? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Champs Elysees.
Champs Elysees scoort een 8,0 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Champs Elysees in Parijs? Op deze pagina lees je beoordelingen van Champs Elysees. Je kunt 131 vakantiefoto's van Champs Elysees bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Champs Elysees in Parijs.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Champs Elysees

met oudere kinderen, Mei 2013
"Lekker flaneren"
patricia
12-5-2013 H&M, Mac Donalds en de fanshop van Paris St. Germain..... afwisselende straat.

met partner, Mei 2013
"Luxe winkelstraat"
Hilberding
14-5-2013 Maar daar moet je geweest zijn

met jonge kinderen, Mei 2013
"Ach ja"
Fam. van Doorn
12-5-2013 Het er druk, en duur, en eigenlijk helemaal niet leuk. Maar toch wil je er een keer gelopen hebben toch?

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Onze leuke mooie winkelstraat!"
annet
5-5-2013 Leuke auto-showrooms, die van Citroën zelfs met mini-4-film en Amerikaans Winkelketen in een mooi historisch, wat achterafgelegen pand. Restaurants, bioscopen, wel mensen werend die een toilet nodig hebben!

met partner, 2013
"Goed om te winkelen"
Linda
17-2-2013 Aan deze straat liggen de duurdere winkels waar je leuk etalages kan kijken of kan shoppen. Ook de Disney shop zit hier.

met jonge kinderen, Jan. 2013
"Prachtig verlichte Champs ellysees"
Anoniem
7-1-2013 Prachtige straat met leuke winkels

met partner, Dec. 2012
"Jammer"
charlottex
12-2-2013 ik kon er niks leuks vinden helaas, het viel een beetje tegen

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Móet je een keer gelopen hebben."
Rob
22-1-2013 Maar is wel errug lang hoor!
Tip: bij Place de la Concorde de metro nemen en bij de Arc de Triomphe er weer uit.
Kopje koffie bij Fouquet kost wat, maar is wel heel bijzonder!

met partner, Okt. 2012
"Shop"
cher
22-10-2012 Leuke winkels maar veel onbetaalbaar.

met partner, Okt. 2012
"Geweldige straat"
pdanker
27-12-2012 Een super mooie winkelstraat, met van alles en nog wat. Goed bereikbaar met de metro, en op het eind van de straat een mooi zicht op de arc de triomphe. Als ik nog een keer naar Parijs ga, ga ik zeker weer naar deze straat. Zeker een aanrader.

1 2 3 4 5 volgende

Beste accommodaties in Parijs

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit