Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)** in Parijs Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.245 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)**

Beoordelingen Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)**

10 februari 2012

hotel aan straatkant

Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)** met andere accommodaties in Parijs.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Campanile Paris La Villette (vh. Kyriad)**

Slechte buurt, mooi hote
nep123
2-12-2011 Ben in november naar Campanile Hotel La Villette (voorheen Kyriad Paris La Villette) geweest. Een uitermate net schoon hotel, gekozen in verband met de eigen parkeergarage. De buurt is niet aantrekkelijk en niet ergens waar je s avonds alleen wilt lopen, maar het hotel is erg aantrekkelijk, goed verzorgd e vriendelijk, engelssprekend, personeel. Al met al hotel aanrader, zou in het vervolg wel toch liever in een andere wijk zitten in parijs.

Voor ons een topper
M&M
6-6-2011 Ligging tov vd snelweg erg goed, binnen 10 min zit je op de A1. Metro op 3 min wandelen, daarna ben je binnen een kwartier in het centrum. Zoals het hele hotel zijn de gerenoveerde, wel kleine, kamers erg netjes.
Ontbijt is goed, parkeren onder het hotel, 13e per dag, dus goed betaalbaar.
Kortom, echt een aanrader.

met vrienden, Apr. 2011
Goede kamers, slechte service
jessicaromein
19-11-2011 Wij hadden dit hotel geboekt via touroperator. Ter plaatse konden we nog niet inchecken omdat we te vroeg waren volgens de medewerkster. Volgens ons voucher kon dit al wel. Ze wilde ons niet helpen. Er kon nog geen goedemorgen van af. Toen we 's avonds terug kwamen kon het gelukkig wel. Ze wilden toen dat we nog betaalden. Maar dit hadden we al gedaan via touroperator. Uiteindelijk duurde het 3 kwartier voor ze het gevonden had. Toen zei ze dat we te weinig hadden betaald. Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord, dat moet zij maar regelen met touroperator. Na een lange discussie in het, voor haar gebrekkig engels, mochten we onze kamer in. De kamer was goed, luxe en erg nieuw. Dat gelukkig wel. Bij het uitchecken wilde ze dat we voor twee geparkeerde auto's betaalden. Maar we hadden er maar 1.. Al met al is het hotel goed maar de service ronduit slecht.

met vrienden, Sept. 2010
Kom zeker terug
diana
4-10-2010 min puntje ik ben mindervalide en de douchevloer heeft geen antislipcoating dus helaas gevallen verder prima

met een groep, Sept. 2010
Voor een weekend...
Trudy
13-9-2010 het hotel op zich ziet er goed uit, alleen als je de kamer op komt moet je geen last van claustrofobie hebben.
een kamer van 3 bij 4 mtr. een badkamer met een douchecabine van 60 bij 60, laat je de zeep vallen dan heb je een probleem. de bedden waren wel goed.
het ontbijt is misschien voor franse maatstaven wel goed, maar niet zoals je in de meeste hotels geserveerd krijgt. er waren 2 ontbijtzalen met verschillende bufetten ?? in de bar na het eten was er geen personeel die je een kopje koffie of iets dergelijks konden brengen, geen goed managment.

met een groep
Heel fijn hotel dichtbij metro.
D van de Weerd
14-8-2010 Heel fijn hotel, voor Parijs grote kamer, mooie en schone badkamer. Goed ontbijt. Heerlijk airconditioning met warme dagen.

Een aanrader!!
Sarien
30-5-2010 Leuk hotel om in een paar dagen Parijs te ontdekken

met jonge kinderen, Feb. 2010
Prima hotel om Parijs te verkennen
Jouke
9-3-2010 5 dagen hier geweest. De kamers waren schoon. Bedden goed. Hotel bereikbaar met lijn 7 (halte crimee). Geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Er zitten verschillende goede bakkers in de buurt. 2 keer 's avonds in het hotel gegeten, maar dat vonden we echt slecht. Het eten was kwalitatief goed en niet duur, maar allebei de keren kregen we het verkeerde eten of duurde het heel lang. En dat gebeurde niet alleen bij ons. Aan de overkant zit een goede kebabzaak en verderop zit een leuke Hippopotamus (leuk met kinderen). Prijs van het hotel is ook prima.

Uitstekend buget-hotel
Kossen
31-1-2010 Ok, de kamer was niet extreem groot, maar dat hadden we ook niet verwacht voor 50€ per nacht. Service was prima, de wijk viel ons ook erg mee. Lekker rustig, en een supermarktje onder het hotel. Je bent 10 stappen verwijderd van het metrostation Corentin Cariou, en de ligging is dus ook redelijk goed. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Op zoek naar een goedkoop hotel, voor een paar dagen? Dan is dit zeker een goede mogelijkheid!

met jonge kinderen, Jan. 2010
Perfect hotel
familie
27-2-2010 Prijs/kwaliteit van dit hotel is perfect. Kamers zijn heel schoon en de familiekamer voor 4 personen is heel ruim. Apart toilet en mooie badkamer met twee wastafels.
Diner in hotel is prima. Goedkoop en van goede kwaliteit. Drankjes bij het eten zijn wel duur. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Hotel ligt vlakbij de metro.
Pas op voor zakkenrollers in Parijs want ik heb er veel gezien! Zeker in de metro is het niet echt prettig.

met een groep (4)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende