99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.810 bezoekers online

Beoordelingen Parijs

19 maart 2010

Sfeer in stad

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Parijs. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Parijs. Ben je zelf op vakantie geweest naar Parijs? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.

De beste prijzen en lastminutes voor Parijs bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

403 beoordelingen van Parijs

NL (403)

Sfeer in stad

Toon score en beoordelingen van :
Fam. met oudere kinderen (13)
Alleen reizend (6)
Groepsreis (23)
Fam. met jonge kinderen (6)
Met partner (125)
Vrienden (44)
Met partner, Feb. 2009 Tamara, 17-3-2010
hele mooie stad
Parijs is een aangename stad, de bediening is overal vriendelijk, de metro heel efficiënt. Leuke stad om te winkelen.

Met partner, Mrt. 2010 Roosje, 8-3-2010
Sfeer in stad
Parijs in één woord GEWELDIG!
Geweldige stad! Heerlijk genoten van al het moois en het lekkere eten/wijnen!

Vrienden, Juni 1992 Monique, 3-3-2010
Voor herhaling vatbaar
Geweldige stad. Je kunt hier rustig meerdere dagen doorbrengen. Let op: geen goedkope stad!

De beste prijzen en lastminutes voor Parijs bij:

Met partner, onbekend W&C, 26-2-2010
aangenaam, maar erg duur
Parijs kun je niet bezoeken in een paar dagen tijd, er is erg veel te zien. Je moet een selectie maken van de zaken die voor jou prioritair zijn. De metro is de ideale manier om je te verplaasen.
Parijs is mooi, maar de prijzen zijn vaak exuberant.
Aanrader is etentje op de eifeltoren en rondvaart op de seine.
Ook les catacombes zijn een bezoekje waard.

Met partner, Feb. 2010 Jan en Sirikit, 26-2-2010
Hart aan verloren!!!
Met de Thalys naar Parijs en op 100 meter afstand van Gare du Nord gelogeerd in Hotel De Bruxelles. Zeer geschikt hotel om Parijs te verkennen, immers vlakbij de metro/trein/bus/taxi en in een zeer levendige omgeving met veel horeca. Maar wellicht nog benagrijker: "Alles voor een zeer redelijke prijs"!

Parijs is fantastisch. We zijn er voor de derde keer geweest en ontdekken elke keer weer iets anders. Van de Italiaanse wijk tot China Town en zelfs de roze buurt by night is een waar cultureel hoogstandje :-)

De omgeving van Gare du Nord is zeer levendig met het bekende spotgoedkope warenhuis Tati op korte loopafstand en ook de grootste markt van Parijs is slechts een kwartiertje lopen. Voorts is het zeer de moeite waard om vanaf Gare du Nord naar Gare du Est te lopen en van Gare du Est naar het hartje centrum. Je komt allerlei leuke typisch Parijse koffietentjes tegen en daarnaast geweldige bezienswaardigheden.

Kortom: PARIJS >>> DOEN!!!

Met partner, Feb. 2010 carine jonckheere, 20-2-2010
Valentijn in parijs
Heel romantisch maar het was er wel nog koud.
Prachtige stad , vroeger hadden wij Parijs al bezocht met een bus maar als je te voet of met de metro Parijs bezoekt beleef je de stad op een heel andere manier.
Let wel op voor zakkenrollers , met ons wilde ze een truc met een gouden ring uithalen die ze zogezegd juist voor je voeten oprapen en ze vragen of die van jou is .
De ring is gegraveerd en ze vragen of jij hem niet moet hebben ( gewoon negeren ) want verderop zagen we hen dezelfde truc doen.
Als je iets gaat drinken altijd de kaart vragen als je niet voor verrassingen wilt staan , want de prijzen zijn soms echt niet normaal .
Maandag 15 februari gingen we normaal terug keren naar Brussel met de Thalys, maar door het treinongeval die dag in Halle waren alle treinritten naar Brussel afgeschaft (paniek)
Maar in Gare Du Nord werden we goed opgevangen en konden we ons ticket omruilen voor een TGV ticket naar Lille zonder dat we daar iets moesten bijbetalen en van daaruit konden we zo

Vrienden, onbekend Teun, 19-2-2010
Super stad!!
Al vele malen ben ik in Parijs geweest, maar ik kan nooit stoppen om er weer voor een paar dagen een bezoekje te brengen. Ik kijk elke keer weer mijn ogen uit!!

Wel eens gedacht aan de Paris Visite?? Dit is een kaartje waarmee je onbeperkt voor een bepaald aantal dagen (en zones 1 t/m 3 of 1 t/m 6) met elke vorm van openbaar vervoer kan reizen? Echt heel handig en relatief goedkoop, wat Parijs zeker niet is! De prijzen en meer informatie kun je vinden op de site van RATP.

Parijs is zeker de moeite waard!!

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 van Dongen, 11-2-2010
Sfeer in stad
moet je echt een keer hebben gedaan
als je oog voor hebt is het een mooie oude stad alleen die moderne kunst in pompidou is niet mijn smaak wel mooi uitzicht over de stad

Met partner, Jan. 2010 Franz-Ewald, 26-1-2010
Super stad
Voor Parijs is uitleg eigenlijk overbodig! Slechts een tip, als je naar Parijs gaat en je wil niet in een oud en vervallen hotel slapen, ga dan net buiten de stad zitten waar de Metro of RER ook komt dan ben je ook binnen no time in het centrum.

Vrienden, Jan. 2010 Ramon , 20-1-2010
Sfeer in stad
Ondanks het Hollandse weer toch fantastisch
Na op vrijdag middag in 4,5 uur naar Parijs te zijn gereden eerst even wat gegeten bij vrienden. Daarna even een drankje doen in de stad en het bed in.

De volgende dag begon regenachtig en het is ook niet meer droog geworden. Wat doe je dan, samen met alle andere toeristen het Louvre in natuurlijk! Dus druk en warm maar toch wel aardig, als je ervan houdt dan. Van daaruit de metro in om een drankje te doen in Chateau Rouge, de "afrikaanse wijk". Vervolgens langzaam naar het logeeradres om daar wat kaas te eten en ons klaar te maken voor de avond.

Heerlijk gegeten in een piepklein restaurantje met onooglijk lelijke zelfgemaakte schilderijtjes aan de muur. En jawel, weer drankjes doen natuurlijk in verschillende barretjes. opvallend hoeveel cocktails men hier drinkt trouwens.

Na een welverdiende nachtrust is het ineens stralend weer met 11 graden in Parijs, uiteraard net op het moment dat wij weer de auto in moeten... 4,5 uur later weer thuis. Uitstekend voor een weekendje!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?