Hotel Avenir** in Parijs Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.442 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Hotel Avenir**

Beoordelingen Hotel Avenir**

10 februari 2012

de ingang

Hotel Avenir scoort een 7,4 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Avenir**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Avenir** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Avenir** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Avenir** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Avenir** met andere accommodaties in Parijs.

122 beoordelingen over Avenir**

met partner, Apr. 2011
Prima uitvalsplek voor paar dagen Parijs
r_lefebre
8-5-2011 Wij (echtpaar in de vijftig) zijn in april enkele dagen in Parijs geweest in dit hotel. Verwacht geen luxe. Eenvoudige, kleine kamer. Klein badcelletje met toilet, douche en wastafel. Goed werkende gratis Wifi, kluisje op kamer. Personeel was vriendelijk, kamer werd elke dag netjes schoongemaakt. Ook het ontbijt was boven verwachting. We lieten dat op de kamer komen omdat je anders bij de receptie moest ontbijten. Was best wel uitgebreid voor Franse begrippen met croissant, broodje, smeerkaas, jam, koffie (of thee), warme melk en yoghurt. Ingang voor de metro voor de deur dus dat is ideaal. Koop een meerdaagse rittenkaart voor de metro en je komt overal in Parijs!. Tip: ga lunchen en dineren in Quartier Latin, us gezellig en scheelt enorm in prijs! Hotel is voor enkele dagen prima!

met partner, Nov. 2010
Leuk hotel
regina
5-1-2011 Voor een citytrip een paar nachten doorgebracht in dit hotel en is goed bevallen. De ligging is perfect, dichtbij metrostation l'anvers. Zelfs gare du nord is aan te lopen. Heel dicht bij Sacré Coeur (1 straatje omhoog), genoeg restaurantjes in de buurt. Hotelkamer was ruim, zelfs ligbad in de badkamer, alleen is er overal uitgegaan van kleine (en dunne) mensen, het tweepersoonsbed was hooguit 1.80 lang en 1.20 breed. Ontbijt gewoon normaal, wordt op de kamer gebracht. Ook leuk uitzicht! Ga hier zeker naar terug bij een volgend bezoek aan Parijs.

alleenreizend, Nov. 2010
Goed hotel
leo
15-11-2010 Een leuk echt Frans hotel, mooi gelegen , hier kan je goed verblijven als je naar Disney gaat en ook de stad wil bekijken.

met partner, Okt. 2010
Erg mooi!
Iris
18-11-2010 Ik heb in de herfstvakantie hier samen met mij moeder verbleven.

Het Hotel beviel erg goed.

"Het was klein, maar fijn"

Het personeel was erg vriendelijk! We nemen de volgende keer weer dit hotel!

met partner, Okt. 2010
Eenvoudig
Kim
7-10-2010 Hotel Avenir is vrij eenvoudig. De ligging is centraal, overal dichtbij en de metro is op nog geen 50 meter afstand. Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt stelde niet heel veel voor. Wel weer leuk dat ze het op de kamer komen brengen op het tijdstip dat je doorgeeft (max. 09.00 uur) bij het inchecken. De badkamer en de hotelkamer waren erg oud en toe aan een opknapbeurt. De bedden sliepen goed. Wanneer je van luxe houd dan moet je hier zeker niet naar toe gaan. Het hotel was op zich niet verkeerd, maar zelf zou ik er niet snel weer naar toe gaan.

met vrienden, Mei 2010
Prima hotel voor een paar dagen Parijs
douwina en meggie
8-5-2010 Een eenvoudig hotel voor een redelijke prijs. Het personeel sprak goed engels en was zeer vriendelijk. Heerlijk dat ontbijt op bed. Stel je voor ... terwijl je aan 't ontbijten bent, kijk je vanuit je hotelkamer (33) uit op de Sacré Coeur ... geweldig toch!
Ook handig het Metrostation Anvers voor de deur. Als je met de trein aankomt op Gare du Nord is het wel het makkelijkste om te lopen naar het hotel (Rue de Dunkerque). De overstap die je moet maken met de metro is er nl. één met heel veel trappen. Dus als je veel bagage hebt ...
We hebben geen last gehad van harde geluiden. De geluiden van buiten hoor je bijna niet door het dubbele glas en we hadden denk ik rustige medehotelgasten.
De dag van vertrek konden we onze bagage nog een poosje bij de receptie achterlaten. De bagage wordt vastgebonden aan de verwarming met een hangslot.
Je moet het maar bedenken ... maar het werkt wel!
Kortom, een aanrader voor een paar dagen Parijs.

met oudere kinderen
Eenvoudig hotel in beetje vreemde buurt
Henk, Marijke, Astr...
27-2-2010 Lastig te beschrijven dit hotel. Eenvoudig, kleine gehorige kamers en piepkleine badkamer/wc. Maar wel schoon en goed bed. Vriendelijk, behulpzaam personeel (misschien zijn ze op cursus geweest...). Ontbijtje elke dag op tijd in de kamer geserveerd. Ook erg belangrijk: de prijs is oké. Ligt vlakbij de Sacre Coeur en metrolijn voor de deur. Centrum prima te bereiken met bus 85 (hotel uit, 2 x rechts, kost 1,70 euro per rit pp). Stopt pal voor het Louvre! De buurt waarin het hotel ligt is wat verloederd. Bedelaars en loeiende sirenes en zo. Maar die kwamen we elders in Parijs ook tegen.

met partner, Feb. 2010
Goede prijs/kwaliteits verhouding
Mark
30-3-2010 Goed hotel om te verblijven.
Neem alleen wel oordopjes mee, want de kamers zijn heel erg gehorig.
Dit door het verkeer van buiten.
Kamers zijn ook klein, en zou wel eens een opknapbeurtje kunnen gebruiken maar wel schoon!
Ontbijt is goed.
Was nog wel een chaos bij ons. midden in de nacht ging het brand alarm af, en niemand wist hoe dat ding uit moest.
sta je s'nachts snel je spullen bij elkaar te zoeken (paniek)
Tip: zet je auto lekker op het vliegveld charles de gaulle.
is dan nog 30 min met de trein a 8 euro pp.
Maar bespaart je wel schade aan je auto!
Want ze parkeren echt bumper aan bumper. ;-)

met vrienden, Feb. 2010
Geweldig!
Corine
18-2-2010 het ontbijt was goed, je spreekt een tijd af en s'ochtends wordt het tot de deur gebracht. het ontbijt was ook lekker en keuze tussen koffie, thee en chocolademelk!(warm)
het personeel was ook erg vriendelijk en konden goed engels. ook goed behulpzaam.
oftewel een aanrader, met de metro voor de deur ben je zo in de stad.

met partner, Dec. 2009
Eenvoudig maar fantastisch gelegen
Arie de Man
28-12-2009 Dit eenvoudig hotel is perfect als uitvalbasis voor het verkennen van de stad. Een parkeergarage op nog geen 100 meter van het hotel en de Sacre Cuore is nog geen 10 minuten wandelen. Het metrostation Anver ligt op nog geen 100 meter, dus perfecte ligging. De kamers zijn eenvoudig, klein maar netjes en het ontbijt in de ontvangsthal is erg gezellig.

met een groep (1)
alleenreizend (1)