Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan in Parijs Frankrijk beoordelingen 3.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.425 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan

Beoordelingen Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan

30 januari 2012

2,9
2,3
1,9
Er is nog geen foto beschikbaar
3,2

Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan scoort een 3,2 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hostel Auberge de Jeunesse D'Artagnan met andere accommodaties in Parijs.

2 beoordelingen over Auberge de Jeunesse D'Artagnan

met een groep, Juni 2010
Bah vies nooit meer
ryan
9-5-2011 erg smerig het eten is zo vies dat we met ze alle naar de supermarkt zijn gegaan.
de kamers waren erg vies er hangt een muffe geur en de mensen zijn niet vriendelijk .
p.s. ieder een is ziek geworden van het eten

met een groep, Juni 2009
Heel vies
shirleyvk
19-2-2010 Ik heb hier met school een paar dagen overnacht, ik weet dat je niet echt veel mag verwachten maar dit was ronduit goor. Toen we binnenkwamen viel het allemaal nog wel mee, dan zie je de receptie en de bar. De bar ziet er stijlvol uit. De kamers daarentegen zijn om aan te zien. Er lagen haren op het bed, waarvan ik zeker weet dat ze niet van mij waren en lag nog zand op de grond er zaten begen op het bed en op de muur. Ik heb maar op mijn handdoekje geslapen. Wel was er een wasbakje in de kamer, en de douches vielen ook nog wel mee. Het personeel bij het ontbijt was zeer onvriendelijk en het eten was vies, droog en zuur.

2,9
2,3