Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel*** in Parijs Frankrijk beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel***

6,4

28 mei 2012

Receptie

Beoordelingen Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel***

14 rue du Théatre, 75015, Parijs
Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel scoort een 7,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel*** in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel*** met andere accommodaties in Parijs.

13 beoordelingen over Adagio Paris Tour Eiffel***

6,4
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima Aparthotel voor een stedentrip Parijs"
John
5-5-2012 Aparthotel Adagio Paris Tour Eiffel ligt op slechts 15 minuten lopen van de Eiffeltoren. Wij, twee volwassenen met een tweeling van 11 jaar, hebben gebruik gemaakt van een tweekamer appartement waarover we uitermate tevreden zijn. Het is een zeer ruim appartement met een zeer complete keuken, magnetron, kookplaat, koelkast met vriesvak en zelfs een vaatwasser zijn aanwezig, ook beschikt het appartement over een ruime en nette badkamer. Het Aparthotel ligt niet direct in het centrum maar in de directe omgeving liggen diverse metroverbindingen (bv. Avenue Emile-Zola en Bir-Hakeim) van waaruit alle bezienswaardigheden snel te bereiken zijn. Zelf zijn we met de Thalys naar Parijs gegaan maar voor de vakantiegangers die het aandurven om met de eigen auto door Parijs te rijden, het Aparthotel beschikt over een eigen parkeergelegenheid á € 20 per dag.

met vrienden, Jan. 2010
"Mooie moderne en ruime appartementen."
Christel
29-1-2010 Dit aparthotel is een goede uitvalsbasis om hartje parijs te bezoeken.Het is prachtig gelegen op enkele meters van de eiffeltoren.Had dan ook bij de reservatie om een appartement met zicht op de eiffeltoren gevraagd en ook gekregen.Mooie ruime kamers met moderne badkamer en apart toilet.Ook vonden we de kitchenette praktisch daar wij zelf voor ons ontbijt hebben gezorgd. Een aanrader!

met oudere kinderen
"Aanrader!"
Familie uit Groning...
18-1-2010 Modern complex, ideaal gelegen, parkeergarage aanwezig.
Een van de weinige mogelijkheden om op een betaalbare manier in een uitstekende accommodatie Parijs te bezoeken met kinderen.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Prima hotel"
els
5-5-2009 Prima schone kamers met goede, stevige bedden. Ook de slaapbank in de woonkamer mag voor 2 volwaardige aparte bedden doorgaan. Moderne badkamer. Keuken is goed te gebruiken.Uitzicht bijzonder(als je tussen de torenflats doorkijkt). Bij Monoprix boodschappen gedaan. Hier is alles te krijgen en maar 5 minuten van het hotel. Parkeerplaatsen genoeg in parkeergarage. Hier hoef je echt niet voor te reserveren. De toegang tot het hotel is wel wat minder aantrekkelijk. Maar als je daar eenmaal doorheen bent is het een prima plek, wat ik iedereen kan aanraden. Voor ons volgende keer weer.

met partner, Dec. 2008
"Uitklap-bedden.."
Sabine
2-1-2009 Hier afgelopen oudejaarsnacht verbleven.

Hotel ziet er ok en schoon uit. Bij het inchecken bleek onze reservering niet bekend, op zich geen probleem maar we hebben 10 minuten aan de balie gestaan terwijl ons niet uitgelegd werd wat er aan de hand was, dit bleek dus later met het reserveren te maken hebben. Er werd een studio geregeld wat fijn was alleen tot onze verbazing staan er geen bedden in deze kamers maar een soort van Ikea-uitklapbare-slaapbank die je uit de muur moet trekken.
Naar een appartement verhuist waar we 30 euro voor moesten bij betalen ter plekke. Normaliter is een studio 299,-. Deze kamer had een super uitzicht op de Eiffeltoren en meer ruimte. Het bed is daarentegen wel beroerd, verwacht voor ruim 200 euro wel meer. De manager is een vriendelijke man maar de receptionist die wij hadden was niet top. Daarnaast betaal je 14 euro bij voor een ontbijt p.p. plus 20 euro voor het parkeren. Voor dat geld zijn er betere hotels.

"Mooi Hotel"
Peter
24-8-2008 Mooi hotel, het appartement wat wij hadden was niet groot maar luxe en modern.
De mensen aan de receptie waren erg vriendelijk!
Vlakbij de Eiffeltoren +/- 10 minuten lopen.
Al met al een prettig verblijf gehad!

met partner, Aug. 2008
"Moderne appartementen!"
Anouk
6-12-2008 Deze zomer 2 nachten in een super modern appartement gelogeerd! Mooie rode keuken, moderne badkamer, gezellig en luxe ingericht. Van alle gemakken voorzien; lcd-tv en vaatwasser. Een nadeel vindt ik echter de ligging. Het ligt aan een ongezellig blok, een beetje donker en duister, maar dichtbij Eifeltoren. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Service prima en personeel erg vriendelijk!

met partner, Juli 2008
"Mooi luxe appartement!!"
Karin
16-7-2008 Van tevoren toch na boeking geschrokken van recensies met klein beetje angst in mijn hart kwamen we zondag 13 juli aan. Angst was niet terecht nooit eerder zo een mooi appartement gehad. Alles er op en eraan van strijkbout tot fohn ook de keuken was goed ingericht afwasmachine, ijskast, magnetron en koffie en thee machine. Gewoon super ja de prijs is hoog maar dat is niet vreemd hoe dichter je bij een bezienswaardigheid vertoefd hoe duurder alles is en deze lokatie staat centraal aan alles wat je wilt zien maar savonds de eifeltoren zien vanuit je hotelkamer is prachtig.
Al met al een aanrader en als iets niet goed is gelijk regelen. Wij lazen van tevoren dat het schoonmaken slecht was nou in tegendeel van wat wij mee maakte wij lagen nog heerlijk om 11.00 uur in bed toen de schoonmaakdame kwam vragen of ze ons appartement kon schoonmaken. Nou wij vonden het heerlijk daar en boeken per direct voor dit aparthotel als wij weer naar Parijs gaan.

met partner, Juni 2008
"De moeite waard!"
Linda Goedegebuure
1-7-2008 Luxe studio, zeker niet klein! Prima verzorgd, erg schoon en netjes! Zelfs strijkijzer&plank te vinden. Jammer genoeg geen fohn. Service was prima!
Ontbijt geen oordeel want dit deden wij in de stad zelf. Prima ligging langs de Seine, je staat zo bij de Eiffeltoren!

met partner, Juni 2008
A.J.A. Vermeulen
10-6-2008 Gelegen in een in onze ogen zeer armoedige lokatie. Meubilair (stoel) defect, airco in slaapkamer defect, verlichting defect. We hebben het 1-kamerappartement laten omboeken naar een 2-kamerappartement omdat 1 kamer echt veel te klein was, zeker voor de prijs die ervoor gevraagd werd. Voor hetzelfde bedrag hadden we een riante hotelkamer kunnen boeken, inclusief ontbijt.