Bed and Breakfast A Room in Paris in Parijs Frankrijk beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Parijs > Bed and Breakfast A Room in Paris

Beoordelingen Bed and Breakfast A Room in Paris

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Bed and Breakfast A Room in Paris scoort een 8,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast A Room in Paris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast A Room in Paris in Parijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast A Room in Paris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Bed and Breakfast A Room in Paris met andere accommodaties in Parijs.

5 beoordelingen over A Room in Paris

met partner, Mrt. 2011
Prima B&B vlaak bij Gare du Nord
Klaas van den Broek
7-3-2011 Na een prima ervaring 2 jaar geleden weer 3 nachten bij "A Room in Paris" vertoefd.
Er zijn 2 kamers bijgekomen nu met eigen sanitair. Alles prima in orde, lekker bed , grote kamer en eigen ingang. Peet is een prima gastheer en is altijd bereid tips en advies te geven. Ik lees hier en daar wat kritiek op het ontbijt. Wij vonden het prima.
Alles vers en genoeg. Warme Croissants lekker brood, vers fruit Koffie en Jus d'orange. Eigen gemaakte Jam. Wat valt er nog te zeuren? Door de extra kamers wat voller aan tafel, maar dat is soms ook best gezellig Vlak in de buurt 2 priam restaurants Chez Casimir en Chez Michel (duurde maar erg lekker) en Iets verder Brasserie Flo, ook de moeite waard

met jonge kinderen, Okt. 2010
Our room in Paris
Familie de Vries
30-10-2010 Bed & Breakfasts met 5 kamers (voorheen 3). Drie kamers liggen in het huis van eigenaar Peet en Thierry en hebben een gemeenschappelijke douche en toilet. De twee nieuwe kamers hebben een eigen ingang en een eigen toilet en badkamer en hierdoor veel meer privacy.

Wij verbleven in de nieuwe kamer welke uitkeek op de binnenplaats. Deze kamer is denk ik een van de rustigste. De kamer is heel groot en er konden makkelijk twee bedden bijgezet worden voor onze kinderen. Alle bedden (ook de kinderbedjes), waren comfortabel. De kamers zijn ruim, mooi en sfeervol ingericht.

Ontbijt werd bij de eigenaar in de huiskamer genuttigd aan een lange tafel. Nu er 2 extra appartementen bij zijn gekomen is het een stuk drukker. In de herfstavakantieweek dat wij er waren hadden bijna alle kamers ook nog extra bedden voor de kinderen. We vonden het wel gezellig en leuk om even met anderen te kunnen praten bij het ontbijt.

Eigenaar Peet is aardig, relaxed en handig dat hij NL en Fr spreekt.

met partner, Aug. 2010
Voor herhaling vatbaar
Louis Verheijen
11-8-2010 deze bed & breakfast heeft een goede indruk bij ons achter gelaten. De kamer, de badkamer en de wc werden dagelijks goed schoongemaakt. Het bed was super, de ligging t.o.v. Gare du Nord en het centrum is optimaal. Klein puntje van kritiek voor wat betreft het ontbijt; hieraan zou iets meer aandacht geschonken mogen worden.

met partner, Apr. 2008
Op na parijs
Punkiee
23-11-2008 het was erg mooi en erg leuk. het eten war ergg lekker!

Karel
8-9-2007 Het is een gezellige Bed and Breakfast met alles erop en eraan!Een absolute aanrader voor iedereen die van Parijs houdt!Gelegen aan het station Gare de Lyon(rue Parrot)en nog geen 5 minuten wandelen van place de la Bastille.Alles is dichtbij,dus als je het Parijse nachtleven wilt beleven is het makkelijk te voet te doen!De gastheer is buitengewoon,als kok en gids!Een aanrader!Ik ga zeker eens terug!Kijk zeker eerst eens naar hun website alvorens je bij een operator boekt!