Hotel Itineraires Paris La Defense** in Nanterre (bij Parijs) Frankrijk beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Itineraires Paris La Defense**

5,8
6,3
6,4
4,9
4,4

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Itineraires Paris La Defense**

19, rue Salvador Allende - Nanterre, 92006, Nanterre (bij Parijs)
Hotel Itineraires Paris La Defense scoort een 6,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Itineraires Paris La Defense**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Itineraires Paris La Defense** in Nanterre (bij Parijs), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Itineraires Paris La Defense** met andere accommodaties in Nanterre (bij Parijs).

14 beoordelingen over Itineraires Paris La Defense**

6,4
5,5
5,9
met oudere kinderen, Apr. 2009
"Niet geweldig"
Familie van Gaal
4-5-2009 Prima schoonmaak van de kamer, zag er keurig uit. Ligging t.o.v. het RER staion is geweldig. Qua nachtrust ook een prima hotel, heel aardig personeel.
MAAR; alles zeer gedateerd. Oude kasten, een bed wat uit een IKEA magazijn komt, slechte verlichting in de badkamer. Geen plaats om natte handdoeken op te hangen. Geen minibar aanwezig, wat wel stond vermeld op Internet.
Regelmatig was er iets op bij het ontbijtbuffet en was dan ook niet meer aan te vullen. We waren toch zeker niet de laatsten die kwamen ontbijten.
Roltrap naar de entree vanaf de straat is nog steeds kapot. Bij navraag werd er verteld dat die ook niet meer gemaakt zou worden en dat er een lift voor in de plaats komt in dit jaar nog...
Tip; kijk op uw reisbescheiden na wat er aangegeven staat voor de parkeergarage. Want in eerste instantie zeiden ze bij de balie dat de prijs 6 euro per dag was, terwijl er op onze papieren 4 euro stond. Uiteindelijk kregen wij gelijk.
Geen hotel om aan te raden bij anderen.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Was prima"
toon maassen
31-12-2008 prima plaats metro kortbij eten was prima
voor oudere mensen moeilijk te komen met al die trappen

met oudere kinderen, Okt. 2008
"Voor wie zeer weinig eisen stelt, goed te doen!!"
Paula van der Woude
4-1-2009 Alles wat er in beoordelingen over dit hotel staat klopte: de roltrap was nog steeds kapot, de lift van de parkeergarage deed het niet, de kamer was klein, de matrassen waren dun en slap, de wasbak was verstopt, maar het ontbijt was SUPER!! En de parkeergarage was ook prima.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Itineraires Paris La Defens...

Familie, Okt. 2008
"Niet gauw nog een keer"
a. roosendaal
21-10-2008 veel kapot: haarfohn, raam, roltrap: werden ook niet gemaakt.
handdoeken worden niet geleverd, bedbank wordt niet opgemaakt.
Eén van de kamers had alleen lauw water.
slechte administratie en informatie.

Nick
27-5-2008 DEEL 1

Ik ben samen met 3 vrienden een weekendje naar parijs gegaan van 2 mei tot 4 mei., we wouden niet al te veel uitgeven aan een hotel, we hebben bij Touroperator geboekt, omdat we laat waren met het boeken was alleen dit hotel nog over met een vierpersoonskamer. bij aankomst van het hotel, hadden we ingechekt (mooie hal), de kamer vonden we iets minder vooral de badkamer (hetbehang) in de douche was helemaal losgelaten het zag er niet zo fris uit, de douche kon je niet ophangen die moest je vasthouden omdat het ding waar je het moet ophangen kapot was, de straal was ook erg hard. in de wc hing er de gedurende 3 dagen een rare vis-lucht (dat hing er al bij aankomst). en het slot van de wc was afgebroken. in de kamer zelf waren goeie bedden (beetje aan de harde kant) er was ook veel stof.

met partner, Dec. 2007
De Man Lapidoth
4-1-2008 Hotel is netjes en goed. Vlak bij een RER station die je binnen 10 minuten bij de Arc de Triomph brengt. Alleen wij waren hier tussen Kerst en Oud en Nieuw. Tijdens deze dagen was het restaurant gesloten en of er een Bar aanwezig was weet ik niet. Dus na een hele dag in Parijs te zijn geweest om daarna het avondeten in het hotel te nemen, viel het tegen dat er niets te krijgen was in het hotel. Zelfs een kopje koffie was er niet te krijgen. Flesjes water uit een automaat en een paar blikjes cola kon je voor 1,80 euro pakken. Ook in deze periode zijn de restaurantjes in de omgeving (2 x pizzeria en chinees) gesloten. Dat vond ik wel een tegenvaller. De kamer en badkamer waren schoon. (Wat ik van veel toiletten in Frankrijk niet kan zeggen). Parkeren bij dit Hotel is makkelijk, je parkeert onder het hotel, geeft dit door aan de receptie en wij betaalden 4,10 euro voor 3 dagen parkeren!!

M.Theunissen
8-11-2006 Via reisorg. met bus geboekt.
Hotel is netjes, kamers en bad en toilet ook. Slaapk. niet geschikt voor 3-4 volw. of gr. kinderen, de slaapbank is hier niet op gebouwd.
Europ. ontbijt was r.v., net niet super, maar al het nodige aanwezig.
Altijd raadz. om zelf vold. eten en drinken mee te nemen, maar ik vond het niet extr. duur. Net iets meer als in NL in een grote stad. cola 3,40 (is wel flesje,2 glazen). Eten ook in div. prijskl. te vinden (klein gerecht vanaf 10 euro. De service was goed. Alhoewel medereizigers iets mindere ervaringen hadden in de kwaliteit van de bediening. Jammer dat internet niet op elke kamer werkt, je moest van te voren een kamer met draadl. internet reserv., was maar op 2 verdiepingen beschikbaar, of bij receptie tegen betaling.
We hebben geen tijd gehad om de omgeving te verkennen,ivm druk schema.
Voor de rest is het ons goed bevallen.

WiLi
25-10-2006 Ligging en algemene indruk worden nadelig beinvloed door de route naar de parkeergarage; vies, smerig en met allerlei sporen van zwervers. Lift werkte vaak niet waardoor je een eind met de trap moest. Ook met navigatie niet eenvoudig te vinden. Ontbijt was redelijk, niet al te veel keuze, croissants hebben we maar één ochtend van de 3 gezien. Rustig was hetz eker niet bij ons, veel verkeer gehoord, mensen en... vogels, duizenden mussen. Wel leuk overdag, maar 's morgens om 6 uur niet zo. Metro lekker in de buurt, maar handiger is toch een hotel direct in de buurt van het centrum. Verder is Parijs natuurlijk een geweldige stad.

Familie, Aug. 2006
"Prima bevallen"
Rhea
6-8-2008 Hadden gezien de prijs het ergste verwacht, was niet nodig, was allemaal prima in orde. Met de auto goed te bereiken, makkelijk in parkeergarage en de metro was ook dichtbij.
Als het zo zou zijn dan gaan we hier gewoon weer terug

A. Dezijn
6-7-2006 6 nachtjes gelogeerd en voor herhaling vatbaar. Mooi, nieuw, schoon hotel. De kamers idemdito. Door een voedselvergiftiging (restaurant bij de eiffeltoren) 2 dagen flink ziek geweest. Het hotelpersoneel van schoonmaakster tot directie was zeer begaand ondanks dat het een enorm hotel is. Ze lieten de dokter komen en medicijnen bezorgen, we hoefden niets zelf te doen. Super geregeld! Ontbijt was pure luxe. Div. broodjes, beleg warm/koud, gebak, yoghurs en fruit, teveel om op te noemen. Het hotel is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, omdat je nogal wat trappen moet klimmen om bij het hotel te komen. Ook is het handig om zelf wat drinken mee te nemen, want het eten en drinken is er niet te betalen. Het hotel ligt net buiten het centrum van Parijs in de zakenwijk La Defense, maar alles is perfect en snel te bereiken met de metro.