Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe**** in Montévrain Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe****

6,3
6,7

28 mei 2012

Apart Hotel Prestige

Beoordelingen Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe****

3, place Jean Monnet, 77144, Montévrain
Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe scoort een 7,4 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe**** in Montévrain, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Aparthotel Residhome Prestige Val d`Europe**** met andere accommodaties in Montévrain.

126 beoordelingen over Residhome Prestige Val d`Europe****

6,2
6,7
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima hotel op goede lokatie!"
Froukje
9-4-2012 Wij waren niet geheel tevreden over de kamer, hebben dit aangegeven bij een uitermate vriendelijke cheffin. Dit heeft ze op een fantastische manier opgelost. Wij hebben een zeer goed gevoel aan dit hotel overgehouden.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima uitvalsbasis voor Parijs"
j blom
10-1-2012 Goed appartement. Schoon en prettig ingericht. Alleen de keukeninventaris is te karig. Verder handig gelegen vlakbij een groot en mooi winkelcentrum. Gratis parkeren in de omgeving. Naast de metro dus prima bereikbaar.
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding maar dit is wel erg afhankelijk bij wie je boekt. De ene of de nadere aanbieder kan de helft schelen!

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Nooit meer"
Sarah
14-1-2012 Het personeel 's hier heel zakelijk er kan geen lachje vanaf.er 's een parkeergarage aanwezig voor 10 e per dag die je maar met 1 lift kan bereiken.bij het inchecken betaal je gelijk alles ook een borgsom van 250 e.de appartementen zijn zeer stoffig en word niet dagelijks schoongemaakt.de vaatwasser 's meer speelgoed maar goed de keuken was wel schoon met een magnetron en een mini koelkast er was geen waterkoker aanwezig.we hadden 2 badkamers 1 met bad en 1 met douche maar dag 2 en dag 3 geen warm water.We gaan hier nooit meer terug niet klantvriendelijk wel zakelijk

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Niet meer voor een tweede keer"
F. van den Berg
21-10-2011 Ligging is prima, winkelcentrum in de buurt. Bij inchecken moesten wij meteen 250 euro borg betalen, toeristenbelasting en parkeergeld.
Personeel is behoorlijk onvriendelijk. 4 dagen vertoefd en geen schoonmaak is er gedaan. met 5 personen verbleven, om te slapen moet al het meubilair verplaatst worden en 2 bedbanken uitgevouwen. kamer wordt hierdoor errrg klein en is er nauwelijks meer te lopen. Tv alleen maar franse zenders. Wifi is gratis maar kan er maar met 1 laptop worden ingelogd.Ontbijt is erg sumier, ieder krijgt 1 croisantje en verder kan je kiezen uit 2 soorten vleeswaren, geen gebakken of gekookt ei verder allemaal errgg zuinig. In menig hotel geweest maar zelfs in Tunesie en Egypte is het uitgebreider. Wij klagen verder nooit maar vonden dit te triest voor woorden.Kamers zijn niet voorzien van rookmelders en alles is erg gedateerd. kortweg weinig voor veel geld. 2 sterren komt meer in de buurt.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima basis voor disneyland en parijs"
annelies_8
21-10-2011 Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Ligging bij winkelcentrum en de RER. Eigen keukentje. We hebben nooit iets van het hotel gegeten of gedronken want we zetten zelf koffie en overal zijn heerlijke broodjes te koop in Parijs. En ook in de avond keuze genoeg voor een lekkere maaltijd. Er lagen al heel wat handdoeken klaar en na een dag ontdekten we dat de kastjes ook nog vol lagen met handdoeken. Zoals wordt vermeld is de kamer niet schoongemaakt tijdens ons verblijf. Dat is namelijk eens in de 6 dagen.

"Nog steeds een aanrader!"
Willem
6-8-2011 We hebben dit jaar 4 nachten in Residhome Prestige Val d’ Europe doorgebracht. Net als de vorige 2 keren hadden we een familiekamer voor 4 personen, nu met balkon op het zuiden. Erg plezierig!
Over de schoonmaak hadden we geen klachten. De keukeninventaris was echter een beetje karig. De keukenapparatuur werkte naar behoren. Wij hadden geen aanmerkingen op het personeel of op het functioneren van de liften. Parkeren (gratis) rondom het hotel leverde nooit problemen op.
Nog steeds een goede uitvalbasis voor een dagje Parijs (RER) of Disneyland!

"Redelijk, maar niet voor herhaling vatbaar"
Heuven
3-8-2011 Pluspunten
-Mooi schoon hotel
-Wij hadden kamer met beetje zicht op het topje van de space mountain van eurodisney
-Schone handdoeken dagelijks

Minpunten
-Kleine kamer tegenover wat je verwacht
-Te weinig bestek en keukengerei voor 2 personen
-Afwasmachine gaat niet helemaal open, door on-praktische indeling kitchenette
-Ijskast ook niet
- De pannen pastte niet op het fornuis...
-Disney parkeren 15 euro, overal lees je 8 euro
- SPA naast het hotel kost 30 euro p.p....
- Bad zakte in , als je hem aanzette.
- Hele doorzichtige witte gordijnen, dus als je niet kunt slapen met licht, heb je pech?

"Perfecte locatie voor Parijs en Disney per metro."
Dhr.GD.
21-6-2011 In appartement voor 5 dagen (Studio is 1 kamer met twijfelaar, appartement zijn 2 kamers met 2-1 persoonsbedden en slaapbanken).
Perfecte locatie voor Parijs en Disney per metro.
Metrostation aan de overkant van de straat en mooi groot winkelcentrum op loopafstand.
Personeel niet al te vriendelijk en geen gezellige lobby.
Hoewel appartement redelijk nieuw, heeft het interieur al veel geleden. Veel kleine dingen kapot en koelkast erg smerig.
Garage (tegen betaling) in kelder was prima.
Neem de tijd voor de lift (als ze werken) of neem anders de trap.
Drie sterren is meer dan voldoende.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Voor ons nooit meer!"
valusa
7-5-2011 Wij zijn net terug en hebben het nog nooit zó slecht getroffen.
Even voor de duidelijkheid, wij zijn geen klagers,maar vinden het belangrijk onze bevindingen op deze site te melden voor mensen die écht willen weten hoe het daar is.
Wij hadden een 4 pers. appartement,echt het is er zó klein, dat de hele boel aan de kant geschoven moet worden wil je het bed uit kunnen klappen.keuken was smerig,vaatwassertje stonk,er was zóveel kapot dat we echt een lachbui kregen!
verwacht gewoon niets van dit appartement, dan valt het ook niet tegen.Ligging is heel goed,Disney 1 halte,winkelcentrum met grote supermarkt op een minuutje of 5 lopen.zet je auto voor het uitchecken buiten,er is 1 lift met minstens 20 minuten wachttijd,voor ons nooit meer! dat moge duidelijk zijn.

met een groep, Mei 2011
"Vooral ligging"
Anthony
8-5-2011 4pers app. is eigenlijk te klein voor 4 personen. voor paar dgn te doen. is heel efficient met de ruimte omgegaan. veel te weinig bestek en servies. balie medewerkster zakelijk. moesten bij inchecken al toeristenbelasting en parkeergarage betalen. ijskast was vies; iets van gaan zeggen -> "tja nu is de housekeeping al weg" zou dag erna schoongemaakt worden. niemand gezien het hele verblijf. ook geen schone handdoeken. hadden er zelf ook meegenomen. kwa ligging uitstekend. kwa service zo/zo. fijn is wel dat er tv/dvd is (merendeel franse zenders), waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser (geen tabletten!), magnetron. wel fijn voor gezin met kleine kinderen.