Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy***

27 mei 2012

Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** Marne la Vallee (bij Disneyland)

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy***

44 Boulevard Antoine Giroust, 77600, Marne la Vallee (bij Disneyland)
Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy scoort een 7,7 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy*** met andere accommodaties in Marne la Vallee (bij Disneyland).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Tulip Inn Marne la Vallee - Bussy***

met een groep, Mei 2012
"Let op voor zakkenrollers / dieven in hotel kamer"
claudia
21-5-2012 Het hotel is prima voor een stedentrip. 5 minuten naar het station. Binnen 10 minuten in Eurodisney en binnen 25 minuten midden de de stad Parijs.
Wij verbleven met 2 gezinnen in 2 aparte hotelkamers naast elkaar. Na een dag Eurodisney nog één afzakkertje in de lounge genomen. Tassen verstopt en na terugkomst op de kamer, een half uur later, bij beide gezinnen het briefgeld uit de portemonee gestolen. De tassen weer teruggestopt onder de kleding. Melding gedaan bij receptie! Van het kastje naar de muur. Wilde de manager spreken, deze zou er morgen zijn, de volgende dag weer morgen en de laatste dag was deze op vakantie!

met partner, Dec. 2011
"Zeer goed hotel en niet duur "
Roose
28-12-2011 zijn nu voor de tweede keer in dit hotel geweest en beide keren prima bevallen. Eerste keer een willekeurige datum om Disney te bezoeken, tweede keer met kerst 2011 ook om Disney te bezoeken en centrum Parijs uiteraard. Metro ligging perfect, 2 min lopen vanaf hotel. 15 min naar Disney en 45 min naar Eiffel toren ( uitstappen bij Bir Hakeim ). Het volgende bezoek aan Disney wordt zeker weten dit hotel. Ontbijt is normaal en simpel, alles is vers. Hotel kamer was tip top in orde idd het waren harde bedden. betaald €334,00 van 24 dec t/m 27 dec. Geen geld dus en dat tijdens kerst.

met partner, Nov. 2011
"Tulip inn Marne la vallee"
kelly
15-11-2011 hotel ok propper kamer met bad en appart toilet
ontbijt ook ok, parking bewaakt aan 7€.
niet ver van shopping.
matras veel te hard! en ook plaat kussen.jammer

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Ideaal voor Eurodisney"
endeavour
28-10-2011 Het is een prima hotel voor een paar dagen eurodisney of parijs. Het ontbijt is erg goed voor franse begrippen, en ook savonds kun je er prima terecht - ook voor een eenvoudig kindermenu. De prijzen zijn heel redelijk, parkeren is beveiligd en slechts 7 euro per nacht. De metro op 3 minuten lopen tegenover een prima bakker (neem wat mee voor in eurodisney).
plus: lokatie, prijs, vriendelijk personeel, ontbijt
min: erg harde bedden... au. kleine kamers, met kleine ramen.

Voor Eurodisney prima, voor parijs zou ik in de stad gaan zitten. hiermee voorkom je dat je een uur extra per dag in de trein zit en het heeft toch wel meer charme.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima ligging voor het maken van uitstapjes"
Fam. Brunt
22-10-2011 Het hotel ligt in een rustige buitenwijk van Parijs. Slechts 2 haltes van de Eurodisney en binnen een half uur zit je midden in Parijs. Metro op 300 meter.

"Viel ons tegen met name het eten"
Raaf
29-8-2011 We zijn er twee nachten geweest om Parijs te bezichtigen. op de terugreis van onze vakantie in Zwitserland. De kamers waren niet echt schoon, maar wel goed ingericht. de ligging is goed. De metro is dichtbij en van daaruit is het gemakkelijk naar Parijs te rijden. Ontbijt was redelijk werdt laat bijgevuld en sommige mensen moesten wachten omdat de zaal vol was (te kleine zaal voor zo'n hotel). de diner was echt slecht. we kregen 1 voorgerecht inplaats van de bestelde twee (voor mijn vrouw en ik zelf). De kindermenu was ver beneden pijl. (vb. ijsje was gewoon een ijsje in een bakje geserveerd om een bordje). De steak die we hadden besteld was koud en droog, en de aardappelschijfjes waren keihard gebakken. Het hotel ziet er vanbuiten en de entree erg mooi uit maar voor ons is het één keer maar niet weer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Oké"
moniqueplu
4-8-2011 Er valt niet zo heel veel op aan te merken, maar verwacht geen indrukwekkende kamer en badkamer. Het is toch wel aan vervanging toe hier en daar. Als je een 4p-kamer boekt, worden er 2 logeerbedden bij geplaatst. Alles is wel keurig en heel schoon, bovendien het is niet al te ver rijden van Disney. Ontbijt is prima. Parkeren kost 7 euro per dag, wifi slechts 3 euro per dag.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Tevreden klanten"
familie Belg
27-6-2011 Kamer netjes. Bedden goed. Vriendelijk personeel. Ontbijt in orde. Ligging: snel bij disneyland. 24 u receptie handig. Zeker in orde!

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Erg ver van Disney park"
ricocruz24
29-5-2011 Het ligt erg ver van het park zelf, de volgende keer boek ik op het park. Het koste ons bijne 30 minuten om er te komen, dus de laatste keer voor ons. Ver prima hotel

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Perfecte ligging tussen Parijs en Disney"
bregje_indedoka
19-1-2011 Voor mensen die Disney willen combineren met een paar dagen Parijs is dit een perfect hotel. Het is een schoon en goed hotel op loopafstand van een metrostration. De metro brengt je binnen 5 minuten naar Disney en in een half uurtje naar Parijs. Echt super.
Het hotel is rustig gelegen met diverse eetgelegenheden op loopafstand. Het is goed bereikbaar per auto, voldoende parkeergelegenheid onder het hotel.
Vriendelijk personeel, schone kamers en lekker restaurantje.

1 2 3 4 5 6 7 volgende