Hotel Relais De Pincevent in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 3.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Relais De Pincevent

3,3

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Relais De Pincevent

Carrefour de Pincevent, 94510, Marne la Vallee (bij Disneyland)
Hotel Relais De Pincevent scoort een 3,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Relais De Pincevent? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Relais De Pincevent in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Relais De Pincevent met andere accommodaties in Marne la Vallee (bij Disneyland).

3 beoordelingen over Relais De Pincevent

3,3
Tessa
7-8-2004 Ik vond het eigelijk wel een leuk hotelletje, wij hadden een kamer op de begane grond en we konden zo het tuintje inlopen en lekker buitenzitten. Het ontbij twas idd niet veel bijzonders, maar van slechte service heb ik niks gemerkt

van der Hulst
2-1-2004 Met respect behandeld worden door het personeel mag veel meer! Ook het handhaven van 1 bepaald bedrag van een drankje!
De service van het personeel daar kan ook beter!

Pasman
1-1-2004 Ontbij is naar franse maatstaven, dus heel slecht. De bediening laat heel lang op zich wachten. Ze spreken heel slecht engels.