Hotel Disney's Santa Fe** in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.003 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Marne la Vallee (bij Disneyland) > Hotel Disney's Santa Fe**

Beoordelingen Hotel Disney's Santa Fe**

10 februari 2012

Hotel Disney's Santa Fe** Marne la Vallee (bij Disneyland)

Hotel Disney's Santa Fe scoort een 7,4 uit 10, op basis van 774 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Disney's Santa Fe**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Disney's Santa Fe** in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 466 vakantiefoto's van Hotel Disney's Santa Fe** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Disney's Santa Fe** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Disney's Santa Fe** met andere accommodaties in Marne la Vallee (bij Disneyland).

751 beoordelingen over Disney's Santa Fe**

met jonge kinderen, 2012
Prijs/kwaliteit is prima
diana vlemminx
5-2-2012 prima hotel zeker voor de prijs,
het is wel massa,maar de kamers zijn schoon,bedden zijn goed, en het onbijt is ook erg lekker, wel zorgen dat je een beetje optijd bent, want in de eetzaal is het erg druk,
prima service,elke keer met een pendelbus naar het park en terug

Prima verblijf voor een aantal dagen disneyland
Soraya
24-1-2012 Wij zaten in een nieuwe kamer in de sfeer van Cars.
De kamer had twee grote bedden, een tv, douche/bad, kluis en fohn.
Het ontbijt was niet erg uitgebreid, maar goed genoeg, al meen ik me te herinneren van een vorig bezoek in een ander disney hotel dat het wat uitgebreider was. De ontbijtzaal is erg ongezellig en heeft wat weg van een grote schoolkantine, maar er stond dat deze zaal verbouwd wordt. Wij liepen elke ochtend/avond naar de parken toe (10 min), maar er gaat ook een shuttlebus. Mijn conclusie is dat hotel Sante Fe als goedkoopste hotel van disneyland, misschien niet de mooiste is, maar ook zeker niet onderdoet aan de andere hotels.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Goed hotel, niks mis mee!
Linda
25-1-2012 Wij hebben net 3 dagen 2 overnachtingen achter de rug in dit hotel. Echt niks mis mee! Je gaat toch naar het park voor Mickey, en niet om de hela dag op je kamer te zitten. Kamer was schoon, campingbedje was ook goed. Badkamer schoon en bedden lagen goed. Ontbijt is eenvoudig, maar lekker en genoeg voor iedereen. Ontbijtruimte lijkt wel op een vreetschuur, maar wat wil je in zo'n groot complex. Niet moeilijk over doen. Prima verblijf in het hotel en het park zelf is super!

met jonge kinderen, Jan. 2012
Zeer goed hotel voor deze prijs
haike
23-1-2012 Wij hadden een pas gerenoveerde kamer. Deze was erg mooi aangekleed. Mooie vloerbedekking en erg leuk behang van Cars. De hele kamer was in Cars sfeer. Heel erg leuk. De kamer was erg schoon en de badkamer ook heel erg netjes. De bedden sliepen prima. Het ontbijt was lekker maar wel heel erg druk. De kinderen moet je goed bij je houden want ze vinden je in de drukte niet makkelijk terug. Parkeerplaats was er bij het gebouw waar onze kamer zat en deze was er voldoende. Bij de receptie spreken ze nederlands. De volgende keer gaan wij zeker weer naar Santa Fe. Erg goed hotel en zeker voor de prijs. Ook is de pendeldienst tussen het hotel en park goed geregeld. Bijna elke keer stond er een bus dus konden gelijk instappen. 1x zat de bus vol en moesten we een ronde wachten maar binnen 5 min. was de volgende bus er al. Erg goed geregeld.

met jonge kinderen
Mooi maar veel te druk
sofie heirman
31-12-2011 mooi en netjes hotel maar veeeeeeeeeeel te druk , een half uur aanschuiven om te kunnen ontbijten dan nog echt een tafel moeten zoeken. het park is mooi maar zeer duur. De toiletten op het park zijn echt vuil.Sante fe is voor herhaling vatbaar, maar in een rustigere periode.Personeel is vriendelijk en wil steeds helpen waar nodig

met partner, Dec. 2011
Volgende keer weer naar een andere
Björn
23-1-2012 Het hotel ligt op zo'n 20 minuten lopen vanaf de toegang tot Disneyland en op zo'n 10 minuten van Disney Village. Op zich goed aan te lopen.

Er is geen algemene, grote parkeerplaats; maar parkeren kan rondom alle losse gebouwen. Soms even zoeken naar een plek.

De hotelkamer was matig (de helft van alle lampen waren defect) en het was er enorm koud. De kamer moet je warm zien te houden met een straalkacheltje. Ook tochtte het er flink.

Het personeel was niet erg sociaal en soms zelfs chagrijnig. Zo kwamen de schoonmakers aan de deur, maar wilden zij niet aan het werk terwijl wij nog in de kamer waren. Misschien afspraken. Maar erg gewillig om te wachten waren zij niet.

Het ontbijt (inclusief bij reservering) was slecht geregeld. Je moest vooraf een tijd opgeven waarop je wilde ontbijten. Als er dan plaats is, is het geen punt. Maar we moesten zeker een half uur wachten in alle drukte en dan maar een plaats zien te bemachtigen.

met partner, Nov. 2011
Prima!
riannevdpol
25-11-2011 Vandaag teruggekomen van 2 dagen Disney en 1 dag Parijs. Prima hotel, ligging is perfect, wij zijn elke dag lopend naar de parken gegaan. Kamers zijn prima, 2 tweepersoonsbedden, heerlijk geslapen! Idd wel een klein beetje verouderd, maar alles netjes en schoon, dat is toch het belangrijkst, en je bent er toch alleen maar om te slapen, en dat lukt heel goed na een hele dag op pad te zijn geweest! Ontbijt mss wat karig, maar hoe uitgebreid eet je thuis? Keus uit croissants, pistoletjes, chocolade broodjes, kwark, fruit, en qua beleg jam, kaas en ham, ook hier niks over te klagen. Personeel heel vriendelijk, spreken goed Engels en helpen je prima op weg. Wij hebben hier een prima tijd gehad en volgende keer zou ik hier zeker weer heengaan!

met een groep, Nov. 2011
Eenvoudig hotel met een goed ontbijt
linda
21-11-2011 Net terug van 3 dagen disney land. Het hotel is naar mijn mening wel toe aan een opknapbeurt en een goede schoonmaak beurt. De kamers waren erg stoffig en vies. Er zaten gaten in de muur en lampen waar geen vitting in zaten. Ook deed bij ons het kluisje en de toilet het niet op de kamer, de toilet is na lang wachten wel gemaakt.
Het ontbijt was wel te doen, als je een beetje vroeg in de ochtend gaat, hoef je niet in de rij te staan en heb je voldoende keuze

met partner, Nov. 2011
Santa fé
Miranda en Eric
25-11-2011 's ochtends om half 10 bij de receptie was al knallend druk, maar in de rij al gegevens invullen, vriendelijke mensen en een behoorlijke snelheid maakte het wachten niet vervelend.
We kregen onze entreekaartjes voor het Disneylandpark en mochten 's middags terugkomen voor onze kamer.
Toen ging het erg snel. Je "easypass" inleveren en binnen 5 minuten sta je buiten met de sleutel van je kamer. Het hotel bestaat uit verschillende pueblo's met daarin ca 10 kamers.
De kamer ziet er erg vrolijk en gezellig uit. wel een beetje oud en niet zo schoon. Twee tweepersoonsbedden op de kamer. Erg leuke zeepjes op de badkamer die netjes was.
De bedden waren niet zo breed en we vonden de vering erg vervelend. halverwege de nacht ieder op een eigen bed gaan liggen. dat ging beter.
De douche kon alleen op stand massagestraal.
Het ontbijt was zo vreselijk druk en erg beperkt. Je kunt beter niet ontbijten hier.
De shuttlebus rijd af en aan naar het Disneylandpark en terug! maar lopen is ook goed te doen

met jonge kinderen, Okt. 2011
Een leuk hotel met nette kamers
Fam de Wit
28-10-2011 Net terug van 3 dagen Disneyland hotel Santa Fe.
We hadden 2 kamers naast elkaar met een tussendeur zodat onze 3 kids op de andere kamer konden liggen. De kamers waren netjes en schoon, iedere dag werden de bedden weer opgemaakt en schone handdoeken en zeepjes enz weg gelegd. het ontbijt was goed maar niet veel bijzonders. Eerste dag rond 8uur stonden we wel in de rij. Tweede ochtend gingen we rond half 8 en konden we meteen doorlopen dus dat is een kwestie van goed plannen. We konden onze buik wel vol eten en namen ook genoeg mee voor in het park haha. Dat deden er meer en wij als gezin met 3 kinderen gaan niet alles in het park kopen, veels te duur. We zijn te voet naar het park gelopen was sneller als met de bus en we stonden ook tegen het raam aan geplakt de enige keer dat we de bus namen. De 2 parken waren echt de moeite waard en de kids hebben het reuze naar hun zin gehad. Jammer van de lange wachtrijen bij iedere attractie maar dat wisten we ook van te voren.

zakelijk (3)
met een groep (13)