Hotel Disney's Newport Bay Club*** in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Disney's Newport Bay Club***

28 mei 2012

Hotel Disney

Beoordelingen Hotel Disney's Newport Bay Club***

Disneyland Resort Paris, 77777, Marne la Vallee (bij Disneyland)
Hotel Disney's Newport Bay Club scoort een 7,8 uit 10, op basis van 379 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Disney's Newport Bay Club***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Disney's Newport Bay Club*** in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 304 vakantiefoto's van Hotel Disney's Newport Bay Club*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Disney's Newport Bay Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Disney's Newport Bay Club*** met andere accommodaties in Marne la Vallee (bij Disneyland).

358 beoordelingen over Disney's Newport Bay Club***

"Nooit meer"
utrecht
8-5-2012 kleine kamers ook admiral floor. overal schimmel in badkamer. wc verstopt. stoffige bende. betaal er meer voor maar krijg niets extra.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima uitvalsbasis voor bezoek Disneyland"
Heleen
4-5-2012 Groot hotel met nette kamers, die passen in de (maritieme) sfeer. Inchecken ging vlot, wel twee ochtenden in de rij moeten staan voor een ontbijttafeltje. Bij het ontbijtbuffet horen lekkere broodjes (croissantjes, chocoladebroodjes en pistoletjes in mini-uitvoering), de keuze in beleg is wat beperkt. Wel ook yoghurt, onbijtgranen en fruitsalade.
Zwembad is heerlijk om even te relaxen en af te koelen na een dagje Disney.
Voor de Disneyfiguren in de hal 's ochtends staat altijd een lange rij, toch nemen ze de tijd om met kindjes op de foto te gaan en eventueel een handtekening te zetten.
Al met al zijn we tevreden met dit hotel, als uitvalsbasis voor een paar dagen Disneyland.

"Erg druk"
Fam vd Wel
8-5-2012 De ligging is goed tov de parken. Zo'n 10 min wandelen. Kamers zijn redelijk,wel erg warm. Het ontbijt is een drama. Rijendik wachten op een vrij tafeltje. Wij hebben twee dagen het ontbijt laten schieten,heerlijk een ontbijtje genuttigd bij Starbucks in Disney village. Al met al vier prima dagen gehad.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Erg leuk, maar wel erg druk"
jefalin_1
23-3-2012 Het hotel is echt zo enorm groot! Bij het inchecken ging het wel heel snel. We kregen een kamer met lake-view terwijl we deze niet betaald hadden!!
De kamer was eenvoudig, maar prima. Bedden lagen heerlijk. Wel was het erg warm in de kamer. Er was wel airco, maar we hebben liever frisse lucht, dus hebben we de ramen de hele dag en nacht open gelaten. Daardoor was het wel oke (het was wel echt koud buiten, dus in de zomer...)
Ontbijtbuffet is idd erg massaal, net als het buffet 's avonds. Niet heel uitgebreid, maar genoeg. Lekker om even te zwemmen! Handdoeken zijn daar te huur, maar zelf meenemen kan ook.
Al met al een prima weekend!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Goed hotel dichtbij park"
monique
27-3-2012 Het hotel is ons goed bevallen, het is wel een gigantisch hotel wat je 's morgens bij het ontbijt wel merkt (de wachtrij kan behoorlijk groot worden)
De bedden liggen erg goed en naar het park is het zo'n 10 minuten lopen wat goed te doen is.

met partner, Mrt. 2012
"Super Hotel"
melissa
19-3-2012 Het hotel was top, mooi hotel (het is oud en dat zie je ook maar het is keurig allemaal) goede service lekker eten ontbijt was echt top maar soms erg druk. De kamers zijn simpel maar elke dag worden ze schoon gemaakt en krijg je schonen handdoeken. Service was top je hoefde het maar te vragen en het werd geregeld, Elke ochtend was er een Disney figuur aanwezig. Vanaf het hotel naar het park lopen was goed te doen (10 min) en je loop door het Disney Village ook erg leuk. Maar der gaat elke 15 min voor het hotel een shuttlebus naar het park dus dan ben je der zo. Een dag naar Parijs geweest maar wil je Parijs zien adviseer ik om dan in Parijs zelf te zitten, het is 45 min reizen met de RER vanaf Disney.

met jonge kinderen, 2012
"Magie wordt steeds minder"
Andre
25-2-2012 Wij hadden een kamer op de admirals floor, extra voor betaald. Niets gemerkt van parkeermogelijkheden voor de deur. Wel aparte balie om in te checken. Uitzicht op bulldozer, roestige pijpen en vervallen fontein. Niet echt het Disney gevoel. Wij komen al voor de 7e keer in Disney, 3xNPB,3xDC en 1x NY. We vonden de prijs kwaliteit bij NPB deze keer heel erg tegenvallen. Het was daarnaast enorm druk in het park, omdat alle Fransen ook vrij waren. Hier is niets tegen te doen. Personeel in hotel en in park niet gastvrij, kon bij sommigen geen lachje vanaf. We wilden een jaarkaart kopen voor Disneyland Parijs, maar komen hier nu toch op terug. We hadden dinervouchers, dit is wel een aanrader. Geboekt in buffetrestaurants van NPB, SQL en NY. Hunters Grill van SQL steekt hier met kop en schouders bovenuit. Heerlijk gegeten, gastvrije ontvangst. Eindelijk was het Disney gevoel weer terug. Mochten we ooit nog teruggaan, dan of een hotel buiten het park, of SQL en dan eten bij Hunters Grill.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Hotel Disney's Newport Bay Club"
karin
26-2-2012 Prima hotel, wij zijn 3 nachten / 4 dagen geweest, deze tijd hadden we ook nodig ivm de enorme drukte in de parken, soms wel 80 of 90 minuten wachten bij een attractie! Park ligt ongeveer 10 minuten van hotel, mooie loopafstand. 's-Morgens wel wachtrijen voor het ontbijt, ontbijt was prima, maar niet echt uitgebreid. Tip: neem voldoende flesjes drinken mee om mee te nemen naar het park, is daar erg duur (3,50 euro voor 1 flesje). Hotelkamer was ok, wel heeeel ver lopen door al die gangen... Slecht 2 keer een disneyfiguur gezien in het hotel in 4 dagen.

"Goed bevallen"
vdBovenkamp
24-2-2012 Wij zijn net terug van 3 nachten in dit hotel en het is ons goed bevallen.
De eerste dag kregen we een voucher om te ontbijten op het park. De andere twee dagen ontbeten we in het hotel zelf. Twee van de drie keer ontbijten: ca 5 min wachten, een keer ca 15 minuten. Ontbijt zelf is ok, wat meer variatie in brood had wat ons betreft wel gemogen.
Op de foto met een Disney-figuur in het hotel was leuk.
Ontvangst verliep overigens soepel, we kwamen om een uur of een aan, werden meteen geholpen en konden onze kamer in. De kamer was ok, niet spectaculair en je kunt zien dat het al wat ouder is, maar er was voor ons niets mis mee.
We hebben geen gebruik gemaakt van lunch en diner in het hotel, dus daar kunnen we niets over zeggen.
De loopafstand van ca 10 minuten naar het park vonden we, ook met twee kinderen van 4 en 6 goed te doen. De laatste dag hebben we gebruik gemaakt van de gratis shuttle bus, qua tijd scheelde dat volgens mij niets en de bus was erg vol.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Schandalig slecht new port bay"
p_vanaarssen
25-2-2012 Hotel New Port Bay
Vieze kamer slecht onderhoud.
badkamer ook echt vies
hotel is wel okay leuke sfeer maar eten echt schandalig het ontbijt is prima dat is lekker en genoeg
we sliepen op kamer 3206 dicht bij de liften en die liften hoor je dan ook echt!
geen aanrader!!!
Hebben ook ontbijt gehad met de disney figuren in mickey cafe dat was ook schandalig ze komen 30 sec bij je staan en sjoep weer weg.
Kan je beter in je hotel bij de diney figuren staan daar wordt meer tijd voor je genomen en kost je NIKS.