Hotel Disneyland**** in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Disneyland****

9,7

28 mei 2012

Hotel Disneyland**** Marne la Vallee (bij Disneyland)

Beoordelingen Hotel Disneyland****

Disneyland Resort Paris, B.P. 100, F-77777, Marne la Vallee (bij Disneyland)
Hotel Disneyland scoort een 9,1 uit 10, op basis van 135 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Disneyland****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Disneyland**** in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89 vakantiefoto's van Hotel Disneyland**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Disneyland**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Disneyland**** met andere accommodaties in Marne la Vallee (bij Disneyland).

132 beoordelingen over Disneyland****

9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Goed Hotel, onvergetelijk verblijf in EuroDisney"
Jacques
20-5-2012 We hebben met de familie, kinderen en kleinkinderen een onvergetelijk verblijf gehad. Kamers waren schoon en vrij ruim, bedden goed.
Ontbijt zeer goed met zeer ruime keus. Enig min puntje was dat men bij het ontbijt in de rij moest staan.
Voor de jongeren de Disney figuren.
Hotel wel aan de prijs, maar gezien alle prijzen in de omgeving, was dit het zeker waard

met jonge kinderen, Mei 2012
"Hotel disneyland. onvergeetlijk"
b
10-5-2012 Wij zijn in de meivakantie naar Eurodisney geweest en verbleven in het Disneyland Hotel. Met twee volwassenen en twee kinderen.

We werden zeer vriendelijk ontvangen, bagage werd naar de kamers gebracht. Wat een luxe. En een heerlijke geur in het hele hotel.

Onze kamer was prachtig. Schoon en verzorgd en heerlijk ruim. Wij hadden een ruime kamer voor vier personen.

Het ontbijt was uitgebreid en voor ieder wat wils. Geen lange rijen. Heerlijk rustig gegeten.

En dan de ligging. Helemaal perfect. Overal dichtbij en zeker als je kinderen hebt is het heel gunstig.

Kortom alles was magisch, sprookjesachtig en nog veel meer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Kamers oud en toe aan een renovatie"
FJ
3-5-2012 Na vorig jaar in Hotel New York te zijn geweest, dit jaar gekozen voor de aanbieding van Disneyland hotel ivm 20 jaar Eurodisney.
Hadden toch wel een hogere verwachting dan dat we aantroffen, leuke receptie en hal. Maar alles tapijt en een doordringende vanille lucht, die je overal ruikt.
Kamer gekregen met 1 slaapbank, voor deze prijzen accepteerde ik dus niet dat mijn zoontje op een slaapbank bivakkeerd die ook nog eens vuil en kapot was.
Nieuwe kamer met 2 keer 2 persoonbed. Badkamer met kapot wasblad, en schimmel/vochtplekken aan plafond en douchereling.
Ontbijt zeer matig en heel erg rumoerig.
Zijn er dan ook pluspunten??
Ja, de ligging, de superfastpassen, het zwembad op de BG en de aankleding van ingang ontbijtzaal waar de disneyfiguren je ontvangen.
Maar het totaalbeeld viel gewoon tegen, en staat niet in verhouding met de prijzen die ze hanteren.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Duur voor wat je krijgt"
PCB
26-3-2012 Door een actie konden wij aan een degelijke prijs eens naar het Disneylandhotel. Ik had er mij meer van verwacht. Als je enkel voor een zaterdag naar zondag overnachting met ontbijt €900 moet betalen voor 2 volwassenen en 2 kinderen, dan moet hier toch enige klasse aanwezig zijn. Ik heb ze niet gevonden. Toegegeven, alles ziet er netjes uit, maar een meerprijs tov de andere Disney hotels is niet te verantwoorden. Het ontbijt is netjes, maar niet meer dan dat. Het was trouwens zeer rumoerig in het restaurant. Ook de kamers waten netjes, maar dat zijn ze in Santa Fé ook. Enkel de locatie maakt het toch wel speciaal. Het personeel is zeer gedienstig.
Een goed hotel, dat zeker, maar voor die prijs vewacht ik meer. Wij hebben de nacht voordien in Tulip In in Bessy geslapen. Dit hotel was even goed, maar beter voor de portemoneé.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Om nooit te vergeten!"
ulehakeonderhoud
4-3-2012 Wij zijn in de voorjaarsvakantie naar Disney geweest en logeerden in dit hotel. Het is echt net een sprookje! Vanaf het moment dat je binnenloopt is alles even mooi en luxe. De al eerder besproken specifieke geur vonden wij erg lekker. De kamer was net opgeknapt, en een heerlijke plek om na een hele dag op het park lekker bij te komen. Het ontbijt is zeer uitgebreid en erg smakelijk, er is voor ieder wat wils. De ligging ten opzichte van de parken en Disney Village is echt ideaal, klein stukje lopen en je bent er. Eigenlijk is alles wat er te melden valt in positieve zin over dit fantastische hotel al in eerdere beoordelingen aan bod gekomen, maar we wilden toch even kwijt hoe heerlijk het is om hier te verblijven. Het is echt de kers op de taart!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Dat is wat je verwacht!"
Antoinette
24-12-2011 Wat moet je ervan zeggen: Perfect uitgevoerd Disneygevoel! Een uitstekend hotel (ligging kan niet beter!). Het is de enige plek van het totale gebied waar het eten echt lekker is. Volop disneyfiguren in hotel die alle tijd voor je kinderen nemen (kids krijgen ook een disneyknuffel op de kamer gebracht). Super personeel en allemaal zo leuk in Victoriaanse stijl gekleed. Oke, het is duur, maar wij vonden het het geld absoluut waard. Zoveel goedkoper zijn de andere hotels nu ook weer niet. Het is ook totaal geen "vreetschuur" (ondanks dat het hotel vol zat). Wij zaten heerlijk rustig te eten met zicht op de kerstboom, mainstreet en het kasteel van Doornroosje en in gezelschap van disneyfiguren die constant aan tafel kwamen. Ben het met andere beoordelaars eens, wij zijn ook "verpest". Eens het disneylandhotel......... Zelden een klasse hotel gezien dat het lukt om klasse te behouden en toch 200% op kinderen is ingesteld. Super! Wij gaan terugkomen, geen twijfel over mogelijk!

met jonge kinderen, 2011
"Volgende keer weer"
annelies
13-12-2011 Wat een super hotel! Van alle disneyhotels is dit toch echt een stukkie luxer!
Bij aankomst wordt je bagage uitgeladen en naar je kamer gebracht. De kamers zijn groot en goed schoongemaakt! Wel kunnen ze een opknapbeurtje gebruiken want er waren wat dingetjes stuk. (deurhendel en en stopper van de wasbak) maar dit was binnen een tel opgelost door de technische dienst.De bedden zijn enorm en ook het kinderbedje was prima in orde. Alles straalt luxe uit en het is ook erg rustig in het hotel. Ontbijt was echt mega uitgebreid met gebakken aardappels,yoghurts noem maar op. Echt een aanrader! 1 minpunt als je bent geweest wil je niks anders meer.

met een groep, Nov. 2011
"Geweldig hotel"
Henriette
15-4-2012 In dit hotel voelde ik me heel speciaal. De sfeer is geweldig, de kamers zijn ruim en schoon. Het personeel is vriendelijk. Het ontbijt is erg uitgebreid, en wordt genuttigd in kleinere ruimten als in de andere Disney hotels, waardoor je veel rustiger kunt eten. Als je s'avonds naar de bar wilt, moet je een aardig gevulde portemonee meenemen.

met partner, Nov. 2011
"Ontzetten mooi en leuk hotel"
Jeannette
9-11-2011 Super hotel zo vlak bij het park, vriendelijk personeel en goede service. Heerlijk ontbijt en rustig, heel anderer als de grote vreetschuren van de andere hotels.
Twee keer per dag wordt de kamer opgeruimd echt goed.
We zijn voor altijd verpest en willen vanaf nu alleen nog maar in het Disneyland hotel als we daar naartoe gaan.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Speciaal gevoel"
wanouk
26-9-2011 Fantastisch hotel! Het gemak dat je vanuit het park meteen je kamer in kan lopen heeft op mij toch wel een zeer goede indruk achter gelaten.
Als gast van Disney mag je 2 uren eerder het park in, dus om 8 uur 's morgens gaan de deuren al open. Dit word door een medewerker gecontroleerd via je entreekaartje waar je hotelnaam op staat.
Niet heel het park is dan open, alleen bepaalde attracties, maar toch is het makkelijk!

Als je (zoals mijn dochter en ik) in een standaard kamer verblijft, dan krijg je 1 pastpass per persoon per dag. Let erop dat er een datum op de kaartjes staat!
De kamer die wij hadden was op de begane grond vlak bij het zwembad en de ingang van het park. Het was een hoekkamer en dus iets groter dan de andere standaard kamers.

Het ontbijt was geweldig, enorm uitgebreid, van pancakes, roerei, cornflakes, spek, zoet en hartig beleg, alles was er!

Medewerkers zijn zeer vriendelijk! Alleen de geur in het hotel is erg irritant!
Ik ga zeker nog een keer!!