Aparthotel Adagio Val d'Europe*** in Marne la Vallee (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 7.1 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Ile de France
Marne la Vallee (bij Disneyland)
Adagio Val d'Europe***
24 °C
28 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Aparthotel Adagio Val d'Europe***
42 cours du Danube, F-77706, Marne la Vallee (bij Disneyland)
Aparthotel Adagio Val d'Europe
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Adagio Val d'Europe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Adagio Val d'Europe*** in Marne la Vallee (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24
vakantiefoto's
van Aparthotel Adagio Val d'Europe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Ile de France
. Vergelijk Aparthotel Adagio Val d'Europe*** met andere accommodaties in
Marne la Vallee (bij Disneyland)
Minder tekst <<
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met jonge kinderen
(9)
(6)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(62)
ALL
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Zeker OK!"
Fam. De Rouck
15-4-2012
geboekt via info-loze touroperator, waardoor we nog veel info moesten inwinnen via de kalme en vriendelijke Hotelbalie over uurregeling gratis shuttle (niet tussen 11 en 14 uur), bagage transport TGV (betalende disney express), kluisje (OK op de kamer), ontbijt (niet inbegrepen).
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Goed voor de prijs die wij betaalden"
Ilja
30-1-2012
Wij (twee volwassenen, twee kinderen van 9 en 11) wilden graag een goedkoop weekendje naar Disney en het Aparthotel was goedkoopst. Hotel bleek lastig te vinden. Routeplanner kende het huisnummer niet dus was het zoeken. Tip: draai een plattegrondje van omgeving uit.
Toen wij omstreeks 8.30 uur aankwamen kregen wij gelijk een kamer toegewezen! Voor het hotel mag je max. 2 uur parkeren. Rondom het hotel zijn gratis parkeerplaatsen genoeg!
Het appartement: 1 slaapkamer met 2 p. bed, toilet, badkamer, een living annex keuken met twee slaapbanken. De kamer was schoongemaakt maar met veel achterstallig onderhoud (zwarte kitnaden/voegen rondom bad of helemaal geen naden/voegen meer. Gloorvlekken op vloerbedekking, wandcontactdozen die uit de muur hingen (konden wel terug geklikt worden) alle muren vies (vetspetters, tekeningen, vegen etc.) Op de kamer was duidelijk gerookt. (oplossing raam open en Ambi Pur van thuis in stopcontact)
met oudere kinderen, Dec. 2011
Bob
5-1-2012
Ons tweede bezoek aan dit hotel. Wederom een eerste tegenvaller bij aankomst. Net zoals de laatste keer was onze kamer niet klaar. Het was inmiddels 15:00 uur en volgens de site kun je vanaf 14:00 uur over je kamer beschikken. Dan maar eerst iets gaan eten. Toen we om 17:00 uur terugkeerden was onze kamer nog steeds niet klaar. Moe van de reis en het slenteren hebben we ons ongenoegen geuit en ziedaar, 45 min. later konden we zowaar onze kamer op. Als goedmakertje kregen we een extra ruime kamer (geschikt voor 2 personen extra) en dat was wel fijn. 2 Badkamers, eentje boven en eentje beneden. Vaatwasser, magnetron, flatscreen en keukentje. Voor de rest weer hetzelfde recept als bij het laatste bezoek. Kamer was schoon maar afgeleefd. Maar de prijs is scherp en de ligging perfect! Aanrader dus.
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Ad...
Verklein aantal aanbieders
met jonge kinderen, Nov. 2011
"Goedkope overnachting"
famdeblaay
22-1-2012
Goedkope manier om te overnachten.. op ca 10 minuten van disneyparken vandaan, op een paar minuten lopen van een prachtig groot winkelcentrum voorzien van diverse restaurantjes en veel bekende winkelketens. Daarnaast een super grote Auchan supermarkt die van alles verkoopt .. waaronder heerlijke stokbroden en croissants :)..Apartementen zijn een beetje afgeleefd.. geen goede onderhoud.. schoon genoeg om er te verblijven maar niet te vergelijken met een 3 sterren hotel.. Personeel is zeer vriendelijk.. hoe dan ook.. wij zijn er nu zo'n 4 keer geweest en zullen er zeker weer heen gaan.
met jonge kinderen, Nov. 2011
"Ongeschikt voor families met kinderen!"
I de Vries
7-11-2011
Aparthotel Adagio Val d'Europe staat aangeschreven als 1 van de hotels/apartementen op slechts 3 km van het Disneylandpark, ook gratis pendelbus van en naar het park.
Laat ik iedereen uit de droom helpen, het is te rooskleurig gesteld.
Appartement voor 5 personen geboekt voor 2 volwassenen en 1 baby (1,5 jaar oud). App ruikt muffig door de vloerbedekking, het ziet er uitgeleefd uit. Het gevraagde babybedje (a la kampeerbed Prenatal) werd gebracht. Deze was muf, viezig nl onder de bruine vlekken net als het bruin verkleurd matrasje met vlekken van?? In de badkamer zwarte schimmelvlekken op naden van het bad en de douchewand. Onze zoon zijn astmaklachten verergerden zodra we de kamer binnenkwamen.
Afstand Disney/Adagio te ver! Pendelbus rijdt zeer onregelmatig, tussen 12.00 en 15.00 helemaal niet (schafttijd).Wij kwamen om 13.00 u aan op treinstation bij Disney, geen bus dus met metro naar halte val d'Europe, nog 20 min lopen met koffers naar bijna onvindbaar Adagio. Mensen niet doen!
met vrienden, Okt. 2011
"Superlocatie"
Lennart
21-10-2011
Hotel ligt 5 minuten rijden van Disney. Een ideaal alternatief als je geen Disney-hotel budget hebt :) Bedjes wel klein en smal.
met jonge kinderen, Juni 2011
"Voldoende voor mensen zonder te veel eisen"
Fam. Trouwen
13-6-2011
Leuk app. complex, maar niet goed onderhouden. In ons geval lagen er bij aankomst vloertegels in de badkamer los en waren de voegen uit de vloer. Na drie dagen is dit (zonder dat we dit aangegeven hadden) gerepareerd.
De douchekop zat niet erg vast en de doucheruimte is krap en laag.
De vaatwasser werkte niet erg goed.
Er zaten veel mieren in het appertement, waardoor we moesten opletten met etenswaren.
De muren en vloerbedekking zijn vlekkerig.
Televisie heeft alleen maar Franstalige zenders m.u.v. 1 engelse en 1 duitse.
V.w.b. de service en bereikbaarheid van bijliggend winkelcentrum en disney is alles goed geregeld. Binnen 8 minuten sta je met de pendelbus (die niet altijd tijdig rijdt, hij is vaak eerder) bij Disney.
Met de trein is het 30 minuten naar centrum parijs.
In het winkelcentrum kun je erg goed en niet te duur eten (veel aanbod) en er is ook een grote supermarkt aanwezig, waar je al je benodigdheden kunt kopen.
Kortom niet super, maar zeker wel voldoende.
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Gunstige ligging Disney, winkels en Parijs stad"
marc.p.zm
27-5-2011
In het rustige plaatsje vlakbij Disney. Doet soms wat vreemd aan dat je alleen huizen/appartementen ziet en geen of heel weinig leven/mensen op straat. Maar complex zelf volstaat, parkeren op de binnenplaats en in ons geval een goede kamer voor 5 personen voor een redelijke prijs. Keuken volstaat, vaatwasser werkte wel maar wat niet, maar goed, veel meer is er ook niet te klagen :-) Groot winkelcentrum om de hoek, als je daar door hebt gelopen zit er aan de andere kant het trein station naar hartje Parijs.
met oudere kinderen, Mrt. 2011
bob_dellwing
16-3-2011
Het vervolg...
Later bleek dat er een storing was geweest waardoor er tot laat in de middag geen warm water was. Ontbijten in het hotel raden we alleen aan als je veeeel tijd hebt. Iedere ochtend stonden hier mega-lange rijen dus wij haalden iedere ochtend lekker verse belegde stokbroodjes in het winkelcentrum. Vanaf 09:30 zijn de broodjeszaken daar officieel open. Parkeren kost E10 per dag. Op de binnenplaats zijn ongeveer 30 parkeerplaatsen maar die waren continu bezet. Je moet dan noodgedwongen de ondergrondse parkeergarage in waar amper auto’s staan. De reden: het is vrijwel onmogelijk om zonder schade de garage in of uit te rijden. Links en rechts heb je maar een paar cm. speling!! Vanaf het Adagio tot aan de poorten van Disney reden wij 8 minuutjes. Ideale uitvalsbasis voor ons. Gaan wij nog eens terug? Ja, 100% zeker en die paar minpuntjes nemen we graag voor lief.
met oudere kinderen, Mrt. 2011
bob_dellwing
16-3-2011
Vorige week hebben wij doorgebracht in dit hotel. We konden dit hotel probleemloos vinden m.b.v. de TomTom (i.t.t. sommige anderen hier). Bij binnenkomst om 14:00 uur meteen de eerste tegenvaller want onze kamer was nog niet klaar. Daarop maar wat gaan eten en shoppen in het werkelijk om de hoek gelegen winkelcentrum Val d’Europe. Van de schuifdeuren van het hotel tot aan het winkelcentrum is het nog geen 300 meter. Heerlijk! Omstreeks 16:00 uur konden we onze kamer op. Die was heel ruim met z’n 2 verdiepingen (6 persoons). Boven lagen de Master bedroom en de badkamer. Het was allemaal best netjes en schoon maar je zag dat het allemaal ’stevig gebruikt’ was. Diverse plekken op de muren waren deels knullig overgeverfd. Bladderende verf op vrijwel alle deuren en plinten en een wel heel erg bevlekte vloerbedekking. Op blote voeten lopen is absoluut een afrader. De eerste ochtend wederom een tegenvaller: er was geen warm water.
Vervolg staat hieronder...
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Marne la Vallee (bij Disneyland)
Disneyland Parijs (Parc & Walt Disney Studios)
Val D'Europe Shopping Center
Aquarium Sea Life France
Chateau de Champs Sur Marne
Chateaux de Ferrieres
Informatie over Marne la Vallee (bij Disneyland)
Weer Marne la Vallee (bij Disneyland)
Kaart Marne la Vallee (bij Disneyland)
Foto's Marne la Vallee (bij Disneyland)
Video's Marne la Vallee (bij Disneyland)
Vraag en Antwoord Marne la Vallee (bij Disneyland)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie