7-8-2011
net terug van deze verschrikkelijke camping. smerig sanitair, wc´s zonder bril, in de douche lagen uitwerpselen!! nergens haakjes om een handdoek of kleding op te hangen. echt te ranzig voor woorden!
de lust om nog parijs in te gaan is ons vergaan, en we zijn snel naar huis gereden en doen parijs wel een keer in een hotelletje!
11-8-2011
Ondanks wat negetatieve berichten op diverse forums waren wij gewoon zeer tevreden over de camping. Je weet van te voren dat er geen zwembad is en dat het min of meer een stads-camping is. Dus dat was geen verrassing. Hier en daar staan wat oude sta-caravans. En ja in de stad lopen soms katten who cares? De buitenwijk/stad Maisons-Lafitte is super schoon en netjes. En gewoon een mooi gebied. Camping medewerkers waren vriendelijk, het standje met vervoersinfo was gewoon perfect! Documentatie in het Nederlands! Stadion op 10 minuten lopen. We hebben een pas aangeschaft voor 1 week. Via de trein/RER de stad in, en dan overstappen op de metro. Simpelweg geweldig. Wat hebben we genoten. Supermarkt Carrefoer op 7 minuten rijden, LIDL op 9 minuten. Vergeet alle gezeur, accepteer dat het geen ge-organiseerde camping is zonder zwembad. En dan is he gewoon DE camping om Parijs te ontdekken. We hebben zelfs gevist in de zijtak van de Seine waar zelfs otters zich ophielden
14-7-2011
Was op voorbereid op viezigheid, na eerder recenties. Maar viel enorm mee, vond het een prima camping, 1 zwerfkat gezien en geen enkele gans (behalve in de rivier, waar ze horen). Schoon terrein, gras en heggen netjes bijgehouden. Trein hoorbaar inderdaad, maar stoorde ons niet. Lekkere pizza's en spaghetti gegeten op terras met leuk uitzicht op Seine. Prima brood te krijgen; winkeltje verder inderdaad vrij duur, maar dat is niet anders op andere campings. Hadden een stacaravan van `touroperator´, netjes schoongemaakt, alleen van een oudere soort, volgende keer zouden we luxere uitvoering nemen. Personeel ´TO´ wat onverschillig en had 's avonds irritante muziek aan bij hun tenten.
We hadden Paris Visité abonnement voor metro/trein, alleen jammer dat sommige magneetkaartjes het na de eerste dag niet meer deden (kinderen moesten onder poortjes doorkruipen).
Camping ligt mooi tussen Seine en een park; metrostation en grote supermarkt op loopafstand (als je niet veel te sjouwen hebt).