Hotel Explorers*** in Magny-Le-Hongre (bij Disneyland) Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Explorers***

6,3

28 mei 2012

Hotel Explorers*** Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Beoordelingen Hotel Explorers***

50 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, 77700, Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)
Hotel Explorers scoort een 7,5 uit 10, op basis van 178 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Explorers***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Explorers*** in Magny-Le-Hongre (bij Disneyland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Explorers*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Explorers*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Explorers*** met andere accommodaties in Magny-Le-Hongre (bij Disneyland).

173 beoordelingen over Explorers***

6,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Prijs-kwaliteitverhouding is top!"
De Teravestjes
6-5-2012 In de meivakantie 2 overnachtingen geboekt voor 2 volw. en 4 kids. In de Disneyhotels is dit niet mogelijk zonder de hoofdprijs te betalen. Nu waren wij voor €1150 onder de pannen incl 3 dagen entree. Het hotel is groot maar minder massaal dan bv Sequoia Lodge of Santa-Fe. Onze kamer was ruim genoeg incl stapelbed. Schoon, netjes, goede bedden en een fijne douche. Ontbijt is heel uitgebreid (zeker wanneer je dit met het ontbijt in een Disney-hotel vergelijkt) en onbeperkt, wel druk en rommelig.
Kinderen hebben zich prima vermaakt in de speciale speel- en klauterruimtes. Aan zwemmen zijn we niet toegekomen, zwembad zag er wel mooi uit. Shuttle-bus rijdt 3x per uur naar het park, duur ca 10 min. Onze conclusie: meer dan prima hotel om te overnachten en te ontbijten wanneer je een paar dagen Disneyland wil doen!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Bij een volgend bezoekje een ander hotel!!!"
Brink
29-4-2012 Wij waren hier met 6 volw. & 4 kinderen (1,3,4 & 6 jr) en hadden een 10 persoons kamer. Kamer was niets om op aan te merken. Genoeg ruimte en iedere ochtend schone handdoeken e.d.. Ligging is goed, pendelbussen zijn ideaal. Eten was echt but!! Op de broodjes was niets aan te merken, maar het beleg was alles behalve bijzonder. Jam, pasta, blokjes worst & kaas .... dat was het. Moest EUR 4 bijbetalen voor een gebakken ei!!! Hebben hier en daar nog wat muizen zien lopen door dit restaurant, was ook heel fijn! Als afsluiter nog een bezoekje gebracht aan het zwembad - opzich hartstikke leuk - alleen beetje jammer dat er kots op de trap van de glijbaan lag (wat vrij laat pas opgeruimd) en later in de douch lag er gewoon een hoop stront op ons te wachten. En met klap op de vuurpijl was er ook nog in onze auto ingebroken. Al met al EuroDisney was top, maar voor de overige zaken zoeken we de volgende keer een ander hotel!!!

met jonge kinderen, 2012
"Prima hotel"
Janneke
18-4-2012 Wij verbleven met onze kinderen van 7 en 9 van 15 - 17 maart 2012 in dit hotel.
Kleine kamer. Echt alleen maar om te slapen. Prima bedden, elke dag verschoond. Koffie en thee op de kamer. Badkamer voldoet prima. Goede opbergmogelijkehden. Gehorig.
Ontbijt prima, gevarieerd en in overvloed. Wel op tijd ontbijten anders sta je in een lange rij. Het is idd de bedoeling dat je opgeeft hoe laat je komt ontbijten, maar niemand houdt zich hieraan, je kan gewoon gaan wanneer je wil.
Leuk zwembad, heb mijn kinderen naar de temperatuur gevraagd (vanwege de klachten die ik hier lees) maar zij vonden het niet koud.
Bereikbaarheid van het park prima, een kort stukje met de bus.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Prima kindvriendelijk hotel!"
A. Bakker
4-3-2012 Prima hotel met kinderen van 2 tot 11 jaar oud. Ja het servies is van hard plastic, maar maar goed ook, want er gaat met zo'n dienblad wel eens wat om... De bedden sliepen prima na een hele dag disney, en ook nog even afspoelen in het zwembad was een hit (ook al was het water fris). Ontbijtbuffet was uitstekend, en ook het buffet 's avonds was goed (óók voor vegetariers). Wat betreft al die klagende mensen: het heeft mij onnodig zorgen doen maken. En ja, het is een beetje vergane glorie, maar voor die prijs echt heelrijk weg met de kids!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prima hotel voor bestemming"
jacqueline
29-2-2012 Hotel Explorers is een prima prijs-kwaliteit hotel. Voor kinderen een ideaal hotel met zwembad. Zwembad is erg leuk ook na een dagje Disney. Wij hadden geen wachtrijen bij het eten, konden prima zitten en er was voldoende eten (voorjaarsvakantie). Goede service, vriendelijk en de bus naar het park is goed geregeld. Kortom als je niet te veel verwacht van een hotel bij Disneypark en toch in de buurt wilt zitten, maar niet te veel uit wilt geven is dit een prima hotel.
3 kwartier rijden en zit je hartje parijs, ook zeker de moeite waard als je nog iets meer wilt zien.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Genoten in Explores Hotel Parijs"
marije
28-2-2012 3 overnachtingen verbleven wij (2 volwassenen, 3 kinderen) in dit hotel. Wat hebben wij genoten van dit hotel. Vriendelijk personeel, keurig schone kamer (6 persoonskamer) met net sanitair, kachels die het doen, koffie en thee faciliteiten.
Zwembad een groot succes! Bij de (instelbare) douches hangen body/shampoo dispensers.
Wat betreft het ontbijt (wij ontbeten om 8.00), wij vonden het prima, vers fruit, noten, vers afgebakken pistolets en pain au chocolat. Brood die je daar kunt toasten, verse yoghurt en cornflakes en nog veel meer. Inderdaad kaas en ham in blokjes, maar ja, die kun je ook tussen je brood stoppen.
Genoeg keus, elk geval. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het diner buffet, maar wel van de pizza express, heerlijke pizza`s uit de steenoven, zo klaar, verse ingredienten en een schappelijke prijs.
Shuttle service ook prima, nooit langer dan 5 minuten hoeven wachten.
Eerste hotel op de route, dus zitplaatsen bij ophalen en bij terugkomst als eerste eruit. Top!!

"Super"
heidi
3-3-2012 hotel explores bij Disneyland is eht heel erg leuk,met leuk zwembad,mooie kamers,schoon en goed ontbijt.
ok,voor de zeuren onder ons...je krijgt blokjes kaas en ham ipv plakjes.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Zeer goed kindvriendelijk hotel"
Rein
2-1-2012 Wij zijn van 29/12 2011 tot 01/01 2012 in dit hotel geweest.
Het is een goed hotel met prima bedden en mooie kamers.
Je moet wel aan geven hoe laat je wil ontbijten maar kom je een kwartier of half uur later is het nog geen probleem, we hebben nooit hoeven wachten om de eetzaal in te gaan. Altijd volop plaats.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zeker een aanrader als je met kleine kinderen naar Euro Disney gaat.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Leuk hotel, maar rest is slecht, wo restaurants!"
Torro007
31-12-2011 hotel dicht bij Disneyland Parijs.
Shuttel gaat niet 4 maar 3 keer per uur.
matrassen vd bedden zijn extreem dun en gemaakt voor mensen met een gewicht tot 70 kg. Ook na wisseling door housekeeping slechte matrassen.
Het ontbijt is een logistiek drama. Je moet bij de receptie een dag van te voren tot op een kwartier naukeurig bepalen hoe laat je wilt eten. Dan sta je 15 tot 30 min in de rij om een tafel te krijgen en is het een grote chaos in de eet ruimte. Veel transport van personeel met trollys vol vieze vaat etc.
er is een pizza rest in het hotel. Hier worden pizza bodems (diepvries) voorzien van een dunne laag toppings en in een oven afgebakken. Vaak met een zwarte bodem en rand tot gevolg waardoor de pizza niet meer eetbaar is. Zeer beperkt assorti drankjes. In onze periode bijv geen appelsap of jus voor de kinderen.
leuk zwembad, maar erg koud water, waardoor de kinderen er na 20 min klappertandend uit wilden.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Kamer prima voor doel, eten waardeloos"
de Boer
18-10-2011 Prima hotel voor als je er alleen wilt slapen. Kamers met extra kamer voor gezin met kinderen ideaal. Bij ons was de kamer schoon, wel achterstallig onderhoud (deur naar extra kamer klemde, waardoor hij na het sluiten bijna niet meer openging). Zwembad (ruimte) was ijskoud (er werd continue koude lucht het zwembad in geblazen), ook het water was niet echt warm. Dus niet lang gebleven. Ontbijt was zeer massaal in een niet bepaald gezellige ruimte. Ook eten stelde niet veel voor. In plaats van plakjes kaas en worst, lagen er blokjes kaas en worst. Zorg dat je niets (van waarde) achterlaat in de kamer, want personeel is niet te vertrouwen! Bij de receptie praat en verstaat bovendien niet iedereen even goed Engels. Personeel doet zijn werk, maar dat is dan ook alles.