Camping Yelloh! Village Paris Ile de France**** in Louan (Seine et Marne) Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Paris Ile de France****

6,1

28 mei 2012

mooi middeleeuwsed tent

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Paris Ile de France****

La Cerclière, 77560, Louan (Seine et Marne)
Camping Yelloh! Village Paris Ile de France scoort een 7,5 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Yelloh! Village Paris Ile de France****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Yelloh! Village Paris Ile de France**** in Louan (Seine et Marne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 114 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Paris Ile de France**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Yelloh! Village Paris Ile de France**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Camping Yelloh! Village Paris Ile de France**** met andere accommodaties in Louan (Seine et Marne).

113 beoordelingen over Yelloh! Village Paris Ile de France****

6,1
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Gezellige familiecamping"
Mirjam
11-3-2012 Zowel huuraccomodatie als campingplaatsen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Blijvend in ontwikkeling.

"Leuke camping voor max 1 week"
fam zoet
31-8-2011 Camping Yellow Village Ile de France is een kleine gezellige camping,waarbij je wel heel erg afhangkelijk bent van mooi weer , omdat je de kinderen dan de bij het zwembad ( leuk met glijbanen) kan vermaken. Binnenbad stelt niets voor..Het restaurant is redelijk en de kinderboerderij is leuk voor de kleintjes en heeft ponyverhuur.De accomodaties zijn schoon en netjes , en het is leuk dat je gratis mountainbikes kan ophalen. Er waren veel Nederlanders wat de kinderen erg leuk vonden. In de omgeving is alleen het middeleeuwse stadje Provins erg leuk, en daar is een hele grote supermarkt. Iets kleinere supermarkt in Villenauve de La Grande op 8 km.De animatie voor de kinderen stelt niet zo heel veel voor. Al met al een leuke week gehad omdat we mooi weer hadden en een dag naar Disney ( op een kein uurtje rijden) zijn geweest

"Jammer van het sanitair"
wendy
19-8-2011 Vorige week teruggekomen van een weekje Yelloh Paris. Prima campingplaats gekregen voor de caravan. Er zijn niet veel plekken op deze camping, maar de plekken zijn ruim genoeg. Deze camping hadden wij gekozen, omdat het op 1 uurtje afstand ligt van Disney en Parijs. Met de trein naar Parijs is een aanrader. 14 euro retour pp incl metro-gebruik. Verder is er weinig te doen in de omgeving. De eerste de beste goede supermarkt ligt op 17 km afstand, bijna 25 minuten rijden en das best jammer aangezien de supermarkt op de camping niet veel voorsteld. Maar goed, je bent er weer even tussenuit ! Een groot minpunt van deze camping is alleen het sanitair. Het ziet er allemaal schitterend uit. Stortdouche, massagestralen,maar ja, wat heb je er aan als je geen warm water hebt. Dat is voor ons het belangrijkste. Ook wifi verbinding was erg slecht, jammer als je er 22 euro voor 7 dgn voor betaald. Verder alles prima, hebben een heerlijke week gehad. Prima camping als je naar disney en parijs wilt !

"Leuke camping"
B. R.
14-8-2011 Prima camping, vooral met mooi weer. Nette chalets. Genoeg te doen voor de kinderen (0-12 jr), heerlijk zwembad, gratis abseilen en mountainbikes, je kunt pony rijden etc. Inderdaad is er in de buurt niet veel te doen. Parijs was leuk en niet duur met de trein, metro.
We hebben ons prima vermaakt, mede door het mooie weer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuk voor een week"
Ingrid
12-8-2011 Wij hadden een mooie, ruime stacaravan gehuurd met grote veranda. De gratis fietsen zijn leuk, als er iets aan mankeert, kun je de fiets gewoon laten repareren of omruilen voor een andere. De omgeving is niet echt vlak, je ziet ook weinig/geen fietsers.
Provins is een leuk stadje, met de trein naar Parijs in ca 1,5 uur. Kaartje inclusief metro/bus in Parijs kost 14 euro voor volwassenen.
Op de camping is veel (gratis) te doen: kabelbaan, tennis, bioscoop, zwembad, animatie.
We hebben ons prima vermaakt maar na een week hebben we het ook wel gezien.

"Nooit meer!!!!"
janssen
4-8-2011 Wij zijn net terug van gelukkig maar 3 dagen op deze camping!
Camping vinden wij slecht onderhouden, restaurant ligt nog etensresten op tafel van vorige dag, patat was regelmatig op net zoals diverse soorten ijsjes.
Zwembad vonden wij wel aardig, maar ook niet goed onderhouden (lees schoon)
Fietsjes die bij het huisje staan zijn best gevaarlijk, er mankeerd bijna aan elke fiets wel iets.
Geen toezicht bij het zwembad waardoor de glijbaan niet gebruikt word door kinderen zoals het hoort.
Nee voor ons deze camping nooit meer!

"Leuke camping"
Familie met kindere...
7-8-2011 Camping die behoorlijk afgelegen ligt maar wel leuke faciliteiten heeft bij goed weer.
In de omgeving van de camping voornamelijk alleen akkervelden, circa 20 km. Provins eerste leuke stad(je). Leuke ridderspelen en ook leuk centrum. Vanuit Provins met de trein naar Parijs, Gare de l"est, circa 1,15 min. Euro disney op precies 1 uur. Leuk zwembad, leuke paint ball en kampvuur. Hele mooie nieuwe accomodatie gehad, Premium cottage. Restaurant matig en echt lang wachten. Men is niet echt op elkaar ingespeeld. Bij mooi weer zeker een leuke camping ivm zwembad en abseilen. Visvijver aanwezig en voor de kleine kinderen pony rijden. Leuke camping maar een week was voldoende.

"Zeker de moeite waard!"
Familie Bruijn
18-8-2011 Mooie camping in de bossen! Glooiend landschap; voor kleine (fietsende) kinderen soms moeilijk begaanbaar. Onze zoon van 7 vermaakte zich prima; zwemmen, fietsen, bioscoop, speeltuin, klimbanen, basketbalveld, animatie, dieren. Gratis fietsen is een service, maar levert eigenaar slapeloze nachten op; fietsen worden door gasten slecht behandeld, waardoor onderhouden onmogelijk is. Toch elke dag weer herstelde fietsen! Gaan ze volgend jaar wel anders doen! Huisdieren welkom, ook in restaurant; geen haute cuisine maar niet slecht. Vriendelijk personeel, al spreken ze niet allemaal nederlands zoals vermeld.
Louan op loopafstand; leukste brocante winkeltje ooit; heb je zeker 2 dagen voor nodig! Verder La Motte Tilly (chateau) de moeite waard, en Provins met riddervoorstelling en mooie bezienswaardigheden! Ook voldoende winkels daar; supermarkten in industriewijk aan zijkant (Lidl, Aldi, E Leclerc). Parijs goed te doen met de trein (retourtje is incl. metro). Echt een heerlijke vakantie!

"1 week is ruim voldoende"
fam. Steijaert
31-7-2011 Ligging is in "the middle of nowhere",middeleeuws stadje provins op iets minder dan 20km. Daar heb je winkeltjes en supermarkten. Roofvogelshow en ridderspektakel in het oude gedeelte erg leuk. Check de tourist-info terplaatse. Disneyland is een uurtje rijden. In de omgeving v/d camping weinig/niets te beleven. Parc des félins op 40 min, leuk als je van katachtigen houdt. Camping verzorgd, niet al te groot en veel Nederlanders. Take-away op camping erg duur en niet altijd open?! Het weer vergelijkbaar met nederland.

"Nooit meer waardeloos"
van belzen
14-7-2011 met partner geweest was echt helemaal niks in de buurt te beleven.het zwemparadijs alleen geschrikt voor kinderen als volwassene kwam het water niet verder dan je knie.restaurants.een groot ongezelllige schuur die enorm stinkt naar frituur.groot beeldscherm wij wilden de tour de france zien maar er is niemand die de moeite neemt om dit voor ons op te zetten.'snachts rijden er auto s over het terrein.de mobile home was zo klein, je kon je kont niet keren.buiten de camping was er helemaal niks geen dorpje martje enz helemaal niks.wij zullen 12 dagen blijven maar zijn na 5 dagen naar huis gegaan zonde van onze vacantie