Hotel Novotel Paris Porte D'Italie*** in Le Kremlin-Bicêtre Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.433 bezoekers online
Home > Frankrijk > Ile de France > Le Kremlin-Bicêtre > Hotel Novotel Paris Porte D'Italie***

Beoordelingen Hotel Novotel Paris Porte D'Italie***

10 februari 2012

Hotel Novotel Paris Porte D'Italie*** Le Kremlin-Bicêtre

Hotel Novotel Paris Porte D'Italie scoort een 7,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Paris Porte D'Italie***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Paris Porte D'Italie*** in Le Kremlin-Bicêtre, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Novotel Paris Porte D'Italie*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Hotel Novotel Paris Porte D'Italie*** met andere accommodaties in Le Kremlin-Bicêtre.

10 beoordelingen over Novotel Paris Porte D'Italie***

met jonge kinderen
Doorsnee
anja
4-1-2011 2 nachten verbleven eind december. Hoewel het bitter koud was buiten, waren de kamers ontzettend heet, en niet koel te krijgen. Ramen kunnen ook niet open, dus geen frisse lucht. Sliepen met onze 2 kleine kinderen in 1 kamer (van de zetel wordt dan een bed gemaakt), dus werd wel benauwd. Kamers en badkamer ( bad en douche, en toilet apart) zeer netjes.Koelkast op de kamer functioneerde helemaal niet.
Ontbijt was ondermaats. Veel te druk, buffet werd onvoldoende bijgevuld, veel was gewoon koud (pannekoeken koud uit de verpakking op een bord!), en absoluut het geld niet waard.Je kan dus beter ergens in de stad ontbijten.
Wel zeer vriendelijk en behulpzaam aan de balie, en makkelijk parkeren aan het hotel ( auto mag de dag van vertrek nog gewoon tot 's avonds blijven staan).
Goede verbinding met metro naar de stad (ong.10 min. stappen tot metrohalte).

met partner, Okt. 2010
Goed hotel met nette kamers
Kevin Timmerman
7-11-2010 In de herfstvakantie zijn mijn vriendin en ik 5 dagen in dit hotel verbleven voor een stedentrip in Parijs. Het hotel is ideaal met de auto te bereiken en voor 5 euro per dag kun je je auto parkeren in de garage. Metrostation is dichtbij, kortom ideaal hotel voor een stedentrip als je van plan bent met de auto te gaan.

De kamers zien er prima uit. Mooie badkamer met zowel een ligbad als een aparte douchecabine en een prima bed. Service is ook prima. Personeel is erg vriendelijk en kamers worden elke dag keurig schoongemaakt.

Het ontbijt is niet erg uitgebreid maar wel goed.

Dit hotel is een aanrader!

met partner, Sept. 2010
Leuk hotel, met prima metroverbinding
Kees
15-10-2010 Prettig om je auto te parkeren en alleen weer te pakken om verder te reizen.
Goed hotel met een matige ontbijtservice,
Prachtige ruime kamers en matige service.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Super mooi
happyvacationboeker
8-4-2011 het was is daar super mooi en ik heb leuke herineringen aan deze super vakantie
de prijs was hoog maar ik heb het er wel voor over.

met partner, Juli 2010
Leuk hotel dichtbij metrostation en goed ontbijt!
ankie
17-7-2010 Een leuk hotel voor een stedentrip! goed ontbijtbuffetje. Ongeveer een kleine 10 minuten lopen van het metrostation porte d'italie. Het hotel licht aan een drukke boulevard waar we echt lang in de file stonden op de heenweg. terugweg binnendoor geen probleem. Kamers zijn modern maar bv vloerbedekking gordijnen en plafond in badkamer mag wel eens opgeknapt worden. Naar wat ik heb gelezen en gezien op internet zij het op deze punte na mooie kamers!
Parijs is super! Deze metrolijn zit dichtbij het louvre en notre dame. voor de eiffeltoren en montmarte moet je iets verder. dagkaarten zijn aan te raden vanaf deze locatie! werkt super ! veel plezier!!

met oudere kinderen, Mei 2010
Prima overnachtingshotel voor stedentrip Parijs
Hans
12-8-2010 Wij zijn gedurende een stedentrip hier 3 nachten verbleven. Dichtbij een Metrostation. Prima kamer met douche. 's Morgens een prima ontbijtbuffet. De auto gedurende het verblijf geplaatst in de parkeergarage onder het hotel.

met partner, Jan. 2010
Een fijne plek om je thuis te voelen
John Goud
24-8-2010 Fijn hotel net buiten de stad. Metro op 10 minuten lopen en een Chinese wijk, met goede restaurants, op 10 minuten rijden.
Wij waren n.a.v. een stedentrip. Parijs, een mooie stad! Plus belle, trop romantique mais n'est pas cher.
Dit hotel is een aanrader als onderdeel van een stedentrip. Vriendelijk personeel, nette kamers en parkeergelegenheid in het hotel.

met jonge kinderen, Dec. 2009
Super hotel!
martine
28-12-2009 3 nachtjes in dit hotel geslapen met 2 volwassenen en 2 kinderen en we hebben een prima tijd gehad. Personeel is zeer (kind)vriendelijk.
Ontbijt heerlijk, lekker uitgebreid, yoghurtjes, actimel, scrambled eggs, allerlei soorten brood en stokbrood, kleine potjes jam, honing, chocoladepasta, vers fruit. Personeel maakt het je erg naar de zin en zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Absoluut niet massaal, alles wordt ook prima bijgevuld.

Kamer netjes en ruim, minibar, gratis kluisje, lekker ligbad, aparte douche en aparte wc.

Auto kun je in de parkeergarage zetten voor maar 13 euro per verblijf. Qua ligging moet je wel met de metro de stad in maar dat is maar een klein stukje lopen.

We zijn ook een dagje naar disney geweest, dat is maar 30 km rijden en goed te doen. Echt een aanrader mocht je naar disney gaan.

Tip: boek bij touroperator en niet bij het hotel zelf!

met oudere kinderen
Prima hotel
c. schiffer
1-9-2009 2 Nachten in dit hotel verbleven: ligt buiten het centrum, maar is met metro makkelijk bereikbaar. Prima kamers (met bad + douche) en voor franse begrippen een zeer uitgebreid ontbijt.
Kortom prima voor een heerlijk weekend Parijs.

met oudere kinderen, Juli 2009
Mooi Hotel goede Ligging.
Arnold
31-12-2009 Dit hotel ligt juist buiten de périphérique van Parijs. Het is een modern hotel met mooie ruime kamers. Van uit het hotel is het een 400m lopen naar de metro. Dit is het gemakkelijkst om Parijs te bezoeken. Het ontbijtbuffet is goed met alles er op en er aan.
Dit is vooral een zakenhotel, daarom als je van vrijdag voor een weekend boekt moet je maar 2 van de drie nachten betalen. Wij hebben dit wel langs een touroperator geboekt.
Het hotel heeft een ondergrondse garage tegen betaling. Dit is ons uiteindelijk niet aangerekend.
Voor een weekeindje Parijs is dit hotel wel prijs / kwaliteit gezien zeer goed.