3-8-2010
De camping en het sanitair waren uitzonderlijk netjes en schoon, het was er rustig, we hadden een plek van bijna 300 m2 (!) en onze 2 jonge kinderen (5 en 8) hadden, ondanks het ontbreken van annimatie, direct het gevoel hier op hun plek te zijn. Ook het weer was aangenaam, dus waarom verder reizen? Dit is, met een uur of 10, inclusief de nodige stops voor de kinderen en een hond, een prima reisafstand die in een dag goed en relaxed te doen is. We zaten centraal in een prachtgebied, met voldoende bezienswaardigheden (Kasteel Fontainebleau, Kathedraal van Chartres, middeleeuwse dorpjes, een enorm bos met rotsformaties om heerlijk op te klimmen) en op slechts een uurtje van Euro Disney. De treinen hoor je afhankelijk van de wind som wel behoorlijk op de camping, maar na 2 dagen is dat geen stoorfactor meer. Behulpzame beheerders (alleen slecht Engels!) en een heerlijke mengelmoes van nationaliteiten. Tijdens ons verblijf zaten er zeker mensen uit 8 landen) We komen hier zeker eens terug!
15-6-2011
Ik ben er geweest in een mobilhome met veel ruimte rond de woning. De campingbeheerder was aardig. Het zwembad was te klein en was koud. S'nachts reed er geregeld een trein langs wat ik storend vond. Ik zou in een tent dat helemaal vervelend hebben gevonden. Ik ga zeker niet weer naar deze camping. We waren er voor Disneyland Parijs maar eigenlijk was te afstand toch weer iets te groot. De laatste nacht hadden we nieuwe buren die toch 03.00 gewoon veel herrie konden blijven maken. Er werd dus veel te laat ingegrepen.
20-8-2010
Wij verbleven hier in de mei-vakantie 2010. De camping was heel rustig, waarschijnlijk vanwege slechte weer. Ongeveer 9 plaatsen bezet. Wij hadden een ruime plaats van +- 200 m2. Meeste plaatsen zijn zo groot, met veel schaduw. Camping ligt vlak bij een spoorlijn. Wij hadden daar geen last van. Je hoort de trein 's nachts wel. Sanitair werd goed schoon gehouden. Tegen sommige gasten valt echter niet op te poetsen.