Camping Les Courtilles du Lido*** in Fontainebleau (Seine et Marne) Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Courtilles du Lido***

28 mei 2012

Camping Les Courtilles du Lido*** Fontainebleau (Seine et Marne)

Beoordelingen Camping Les Courtilles du Lido***

Chemin du Passeur, 77250, Fontainebleau (Seine et Marne)
Camping Les Courtilles du Lido scoort een 8,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Courtilles du Lido***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Courtilles du Lido*** in Fontainebleau (Seine et Marne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Les Courtilles du Lido*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ile de France. Vergelijk Camping Les Courtilles du Lido*** met andere accommodaties in Fontainebleau (Seine et Marne).

12 beoordelingen over Les Courtilles du Lido***

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima voor een paar dagen"
tm_mulder
24-8-2011 Na afloop van zomervakantie een paar dagen gestaan om van hieruit Parijs te bezoeken. Prima gelukt, station op loopafstand, met Parijs Mobilis toegang tot alle OV voor maar 14 euro pp. (volw, kinderen tot 11 de helft). Minigolf, tafeltennis, zwembad (KOUD) leuke speeltuin op de camping. Aardige campingbaas-echtpaar. Sanitair zoals dat op een camping is, douche wel wat koud, brr. Toiletpapier hoef je zelf niet mee te nemen! Wel veeel last van muggen, die enorme bulten achterlaten. De eekhoorntjes op de camping maakten dat weer een beetje goed ...
Ook nog Chateau Fontainebleau bezocht, een aanrader!! Zeker na de drukte van Parijs.
Wifi op hele camping. 2 volw 2 kinderen (9 en 11), 25 euro per nacht, zeker waar voor je geld!

met vrienden, Juli 2011
"Prachtig, rustig en centraal!"
Marjolein
17-7-2011 Ik was met 2 vriendinnen in juli 2011 op deze camping. We kampeerden in een tent. De plekken waren rustig, groot en schaduwrijk. We hadden stroom en bij bijna elke plek was een kraantje met koud water. De camping verder was prima in orde, knus, schoon (vooral sanitair werd veel en grondig gereinigd) en vriendelijke mensen. Er is een klein zwembad met ligstoelen, wel een beetje koud maar met +25 graden buiten, een heerlijkheid. Verder prima camping met een kleine keuken (friet en pizza) en mogelijkheid tot midgetgolf, jeu de boules en een speelplaats voor kinderen. Wat betreft de trein, klopt, maar na 1 dag hoor je die niet meer. Je moet niet zeuren om het zeuren. De omgeving was prachtig centraal. We bezochten Fontainebleu met zijn beroemde chateau (aanrader), Sens en natuurlijk Parijs. Het station is op loopafstand van de camping en een retour treinticket Parijs kostte ons p.p. 14,- dat is inclusief de metro in de stad. Een koopje ;) Heerlijke vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Uitstekende camping"
dora
9-8-2010 We hebben hier een week gestaan. Afwisselend dagje Parijs bezoeken, dagje camping etc.
Aanvankelijk 5 nachten een meer dan uitstekende stacaravan gehuurd. Daarna wilden we langer blijven, maar de stacaravan was alweer verhuurd en konden we niet verlengen, helaas. Toen hebben we de tent een paar nachten opgezet. De kampeerplekken zijn zeer ruim met veel privacy. Het sanitair is prima en wordt goed schoongehouden. De stacaravan was buitengewoon goed.
Vanaf de camping is het 8 minuten lopen naar het station (tip: check de vertrektijden naar Parijs. Gemiddeld gaan ze 4 x per uur, maar soms zit er een gat in de vertrektijden).
Een gezin met 4 personen (3 volwassenen, een kind) kost 60 euro voor een dag, inclusief alle openbaar vervoer in Parijs, metro en bus.
De Franse beheerders zijn heel vriendelijk. het zwembad is prima en er is een midgetgolfbaan, tennisbaantje en een speeltuin.
Al met al een van de beste campings die we ooit zijn tegengekomen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijke plek!"
Kruit
3-8-2010 De camping en het sanitair waren uitzonderlijk netjes en schoon, het was er rustig, we hadden een plek van bijna 300 m2 (!) en onze 2 jonge kinderen (5 en 8) hadden, ondanks het ontbreken van annimatie, direct het gevoel hier op hun plek te zijn. Ook het weer was aangenaam, dus waarom verder reizen? Dit is, met een uur of 10, inclusief de nodige stops voor de kinderen en een hond, een prima reisafstand die in een dag goed en relaxed te doen is. We zaten centraal in een prachtgebied, met voldoende bezienswaardigheden (Kasteel Fontainebleau, Kathedraal van Chartres, middeleeuwse dorpjes, een enorm bos met rotsformaties om heerlijk op te klimmen) en op slechts een uurtje van Euro Disney. De treinen hoor je afhankelijk van de wind som wel behoorlijk op de camping, maar na 2 dagen is dat geen stoorfactor meer. Behulpzame beheerders (alleen slecht Engels!) en een heerlijke mengelmoes van nationaliteiten. Tijdens ons verblijf zaten er zeker mensen uit 8 landen) We komen hier zeker eens terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Saai en koud zwembad"
J. Huisman
15-6-2011 Ik ben er geweest in een mobilhome met veel ruimte rond de woning. De campingbeheerder was aardig. Het zwembad was te klein en was koud. S'nachts reed er geregeld een trein langs wat ik storend vond. Ik zou in een tent dat helemaal vervelend hebben gevonden. Ik ga zeker niet weer naar deze camping. We waren er voor Disneyland Parijs maar eigenlijk was te afstand toch weer iets te groot. De laatste nacht hadden we nieuwe buren die toch 03.00 gewoon veel herrie konden blijven maken. Er werd dus veel te laat ingegrepen.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Leuke omgeving en fijne camping"
mirjam weel
20-8-2010 Wij verbleven hier in de mei-vakantie 2010. De camping was heel rustig, waarschijnlijk vanwege slechte weer. Ongeveer 9 plaatsen bezet. Wij hadden een ruime plaats van +- 200 m2. Meeste plaatsen zijn zo groot, met veel schaduw. Camping ligt vlak bij een spoorlijn. Wij hadden daar geen last van. Je hoort de trein 's nachts wel. Sanitair werd goed schoon gehouden. Tegen sommige gasten valt echter niet op te poetsen.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Goede camping"
remco
6-5-2010 Fijne camping. Ideaal voor bezoek aan Parijs en Eurodisney.

10min lopen vanaf station en met de trein een rechtstreekse verbinding naar Parijs (Gare de Lyon). Treinreis duurt ca 50min. Op station een Visite Paris Pass gekocht, zodat je de gehele dag kan reizen met metro/trein.

Op ca 80km gelegen vanaf Eurodisney. ca 1 uur rijden.

Nette camping. Beschutte en ruime plekken. Nette stacaravans met houten flonder ervoor. Ligt aan de rand van een dorpje met diverse supermarkten (ca 10/15min lopen). Gratis Wifi internet. Inlogcode kan bij receptie aangevraagd worden.
Je kan een baby pakket reserveren. Dan staat bij aankomst een babybadje/kinderstoel en reisledikantje in je caravan. Wel eigen linnengoed meenemen. Dekens/kussens aanwezig. Caravan ook voorzien van verwarming.

Al met al een nette camping ideaal voor bezoek parijs/eurodisney

Familie, Mei 2008
Sandra
5-5-2008 Prima gemoedelijke en kleinschalige camping in een mooie omgeving. Ideaal voor uitstapjes naar Disney en Parijs (trein op loopafstand). Geen campingwinkel maar wel vers brood. Voldoende grote supermarkten in de buurt om inkopen te doen.Mobile homes zijn uitstekend en worden goed schoon gemaakt zonder extra kosten. Grote plaatsen met voldoende privacy. Zwembad is niet groot en niet geschikt voor kleine kinderen.

Familie, Juli 2007
monique
19-1-2008 Prima camping, zeer schoon sanittair. De toegangsweg naar de camping is wel moeilijk begaanbaar voor auto met caravan. Zeer slecht wegdek (2007) en hierdoor neuswiel en onderkant auto beschadigd. Zeer veel engelse gasten maar dit hoeft geen belemmering te zijn.

Familie, Juli 2007
R. Groen-Akker
10-8-2007 We zijn hier net geweest om ook een daagje naar Disneyland en Parijs te gaan. We hebben in een 6-persoons stacaravan gezeten. Alles was keurig netjes en hartstikke schoon. De camping is errug rustig, maar dat is ook wel lekker. Je hoort wel heel goed de (goederen)treinen langskomen. Mooie accomodatie om te combineren met Parijs en Disneyland.